Reprezentační sál

Sídlo Darkness deStination a Salazara Zmijozela

Moderátoři: Darkness deStination, Salazar Zmijozel

Re: Reprezentační sál

Příspěvekod Salazar Zmijozel » čtv bře 05, 2009 9:40 pm

Nevzpomínám si, že bychom o názvu mluvili, ale nepopírám, že je to možné. Ostatně jak se škola bude jmenovat není pro mě důležité. Přemýšlel jsem že bych nechal Selvagiu navštěvovat nějakou tu školu...Možná by mohla chodit do této..i když je to tam samý mudla. Alespoň by se naučila splynout s prostředím.
Když to chci, vezmu si to
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » čtv bře 05, 2009 11:43 pm

+dopije skleničku a jak se podívá na Selvagiu, tak si vzpomene+ Něco pro tebe mám! +a dá jí malej balíček - je tam nějaký hezký těžítko, třeba se sněžícíma alpama, ale vkusný, žádnej kýč+ a tady je něco pro serpentia +dá to na stolek - zabalená nějaká encyklopedie nová co vyšla+

+pak salazar teprve začal mluvit...abysme to měli popořadě a...Bea stuhla+ Selvagia? +nevěřícně+ Já...jsem ti přece říkala, jakou mám vizi. Možná se pletu, ale...je docela zřejmé, že tvoji potomci tíhnou k černé magii a tahle škola má vychovávat mladé lidi, kteří budou ochotni budovat společnou budoucnost mudlů a kouzelníků.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Selvagia » úte bře 10, 2009 11:56 pm

Děkuju prohlíží si těžítko To je pěkné...Takhle to vypadá venku?
Jsem hrdá dcera svého otce
Selvagia
NEaktivní

Příspěvekod Salazar Zmijozel » stř bře 11, 2009 12:05 am

Já nevidím jediný důvod, proč by Selvagia nemohla studovat s mudly. Na jednu stranu by měli i mudlové znát temnější stránky kouzelnického světa, ale jestli máš obavy, že její přítomnost ve škole by nějak tvou vizi narušovala, nejspíš se začnu cítit uražen, protože tak málo věříš mým dobrým úmyslům a tak mnoho počítáš s tím, že bych byl schopen jakkoliv poškozovat tvé úsilí...
*bambula donese mísu s melounovými kuličkami, jemně vonícími rumem*
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » stř bře 11, 2009 12:48 pm

Selvagia: +dnes už asi popadesátí na ni nevěřícně zírá+ jo..u nás v alpách...ty nechodíš ven?!

Salazar: +promne si čelo+ mohli bysme to probrat jindy? +je jí docela trapný mluvit o tom před selvagiou - navíc jí ona nejspíš může číst myšlenky, nebo cítit její pocity, už nevím jak to kdo má. nepříjemně poposedne a rači o tam, nakolik věří "salazarovým dobrým úmyslům" nepřemýšlí+ díky...+zavrčí na bambulu a nacpe si pusu melounem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Selvagia » stř bře 11, 2009 8:10 pm

Ještě jsem venku nebyla. Musím se nejdřív naučit jak to tu funguje, ale nemám zakázáno někam chodit. Jen se mi ještě nechtělo. Nevím o lidech zatím nic moc a nechci je děsit nějakou svou schopností. To by k ničemu nebylo.
Selvagia
NEaktivní

Příspěvekod Salazar Zmijozel » stř bře 11, 2009 8:15 pm

Jak myslíš. Mohu ji poslat do jejího pokoje a můžeme to probrat mezi čtyřma očima. Ale byl bych velmi rád, kdybys byť jen připustila, že Sevagia není žádná hrozba. Mohla by být, ale není.

*pohladí Selvagiu otcovsky hrdě po vlasech*
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod Selvagia » stř bře 11, 2009 8:20 pm

*usměje se na Beu*
Tetičko Beatrix, nic si z toho nedělej, já vím, že jsem jiná a proto nejsem přecitlivělá na reakce okolí. Já vím, že ti teď asi je trochu nepříjemně, ale nemusí.
Selvagia
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » čtv bře 12, 2009 12:26 am

Jo, nepříjemně, to mně teda je. +zafuní, vezme si nějakou flašku co nese bambula jak de okolo a nalije si. vypije to na ex a vyčítavě se podívá na Salazara+ Měla by si teď hrát maximálně tak s panenkama! +prskne+ Jak tohle můžeš dělat a tvářit se přitom, že ti to máme všichni závidět?! Víš ty vůbec co je to život?!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Salazar Zmijozel » ned bře 15, 2009 11:19 pm

Nechápu, proč si myslíš, že chci, aby mi někdo záviděl? A navíc nejsem povinen se komukoliv zpovídat ze svých činů poněkud naštvaně

Kdyby se Selvagia narodila jako dítě, možná by si s panenkama hrála. Narodila se ale dospělá. Vlastně se nenarodila, byla jak říkají mudlovští vědci naklonována má všechny moje i Darknessiny vzpomínky na dětství a k tomu ještě něco navíc od symbionta. Nic jí nechybí. Možná jsem udělal chybu u Serpentia, ale ani on není o nic ochuzen.
A ty nemáš právo soudit mé činy. Také se do tvého konání nemíchám.vstane a přechází po místnosti

Myslel jsem, že jsme přátelé, ale s lítostí zjišťuji, že si nenecháž ujít jedinou příležitost, kdy mi můžeš cokoliv vyčítat. Ale proč? Nějak jsem ti někdy ublížil?

Selvagio, odejdi, prosím.
Salazar Zmijozel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dark Castle