Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Společná domácnost Beatrix, Žanety a Kristiána

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Abruzzi

Re: Obývací pokoj (návštěvy sem!)

Příspěvekod yohannka » sob dub 24, 2010 3:58 pm

noo Leo.. Adelstein, víš +má i jmééno+ no.. ono je to.. mezi náma takový.. zvláštní +uculí se+ takže nikdy neříkej nikdy +přitáhne si čokoládky+ Dřív sme spolu.. chodili, jestli se to tak dá říct, ale.. to už je nějakej pátek.

joo to oni se chytají co chvíla. Kdybych Beu neznala, tak bych řekla, že je to taky Italka. Dokonale se k sobě hodí +pokyvuje hlavou a přitom se nenápadně rozhlídne, jestli tam Bea třeba nestojí+
Joooo? tak potykali.. a přikryl +culí se+ já myslím, že na Mýtince ho potkáš určitě +mrkne na ni+ stačí zajít do kuchyně... ale.. on je takový vyžle! a má takový.. vtipný ouška odstátý! +směje se+ nicméně, má moderní střih! +skoro žádný vlasy, hurá!+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob dub 24, 2010 4:15 pm

Jo tén. +docvakne jí to+ No minulost se někdy opakuje. +pousměje se+
Třeba nějaký ty italský předky má. +pousměje se+ Nestojí za náma, že ne? +ptá se, když se tak yohannka rozhlíží+
Co se tak culíš? +směje se+ Hmn, někdy bych se tam mohla stavit. +přemýšlí nahlas+ A při tý příležitosti si dát něco dobrýho. +culí se+ No to možná má, ale hlavní je, že je milej. Docela jsem si s ním pěkně popovídala, než mi začala být zima. +pokrčí mírně rameny+ Ale střih, ten má pěknej. +pokývá hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob dub 24, 2010 6:37 pm

joo to jo, tak nějak se k sobě pořád vracíme. Ale je momentálně tak trochu zadanej...a já.. vlastně možná tak trochu taky +zamyšleně+

nojooo ani bych se nedivila! +na ty předky+ eee. ne, naštěstí ne.. a doufám, že tu nemají nasazený nějaký odposlouchávadla! i když... by to bylo dost dobře možnýý...
mm milej.. já se s ním akorát věčně hádám kolem papriky +povzdechne si+ on je nenapravitelnej. To tu žádná paprika neměla být a on ji stejně propašoval.
Haaa konečně někdo kdo vyloženě nelpí na dlouhejch vlasech! Už jsem se lekla, že jsou tím postižený všechny ženský!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob dub 24, 2010 6:44 pm

Jak tak trochu taky? +zajímá se+ Nevíš jestli máš přítele?
Já mam na to někdy štěstí. To že o někom mluvim a on zrovna stojí za mnou. +zakroutí hlavou+ Tak doufejme, že ne … i když nic tak špatnýho jsme zase neřekli. +usměje se+
Opravdu je snad přesvědčenej, že paprika je základ každýho jídla. +zakroutí mírně hlavou+ Ale zase musim uznat, že jsem si opravdu pochutnala. A kdyby neřekl, kde všude byla, ani bych si to neuvědomila. +zasměje se+
Nemam nic proti dlouhejm vlasům, ale radši mam kratší a nebo ještě lepší, žádný.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob dub 24, 2010 10:39 pm

Nooo..ono je to..složitější +zaujatě rozbaluje čokoládku+ dalo by se říct, že dokonce přísně tajný...+pokývá hlavou+

Nojo, paprika není tak špatná, ale víš.. když ji máš na snídani, k obědu, večeři a pak ještě i ve zmrzlinovým poháru! Tak to už je trochu moc. Normálně sme měli alergickou vyrážku! +směje se+ Prostě to musí omezit.. aspoň trochu nebo nám odradí hosty +veme si tam zákuseček+
Jo! žádný vlasy! Tak je to správný... já teda preferuju půlcentimetrovej sestřih +směje se+ a proto se mi na Mýtince tak líííbí +ža tam sou vojáci s takovým sestřihem+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob dub 24, 2010 10:46 pm

Jo ták složitější. +pokývá vědoucně hlavou+ Tak to to z tebe nebudu tahat, když je to přísně tajný. +řekne docela rozhodnutě+ Ále čert to vem. +nevydrží+ Povídej nebo aspoň naznač... +hodí po ní prosebnej a zvědavej výraz+
+málem se udusí čajem+ Počkej on jí dává i do zmrzliny? +směje se+ Obávám se, že s tím omezováním vám nijak nepomůžu.
Tak je fakt, že někteří ti vojáci... +pokývá hlavou, že něterý z nich je jako fakt kus+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob dub 24, 2010 10:58 pm

nooo... ono se to.. taky týká jednoho vojáka +zamumlá+ ale né, fakt ti nic nemůžu říct! +zavrtí hlavou+
kdby jenom do zmrzliny! ale i do bábovky to minule dal a né trochu! Ta bábovka byla normálně celá červená od té papriky. Nakonec jsme to udali jako specialitku dne. A mám podezřejní, že tu papriku snad i šňupá! +směje se když si to představí+
a.. co vůbec Fernando? Menuje se tak, že jo... už se objevil? Nějak po něm není ani vidu ani slechu...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob dub 24, 2010 11:05 pm

Dobře, když nemůžeš, tak nemůžeš. +pokývá hlavou a dál to z ní opravdu netahá+
Do bábovky? +směje se+ A byla aspoň k jídlu? +zajímá se+ Šňupá? To snad ani nejde ne? +směje se+
Jo Fernando. +přikývne, že se tak jmenuje a posmutní+ Neviděla jsem ho už od ... už hodně dlouho. +řekne smutně a upíjí čaj+ Myslím, že je na nějaký dlouhodobý pracovní cestě.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned dub 25, 2010 1:32 pm

No... byla, ale jak pro koho! +směje se+ já myslím, že jo. Je pořád takovej energickej a drogy nebere... tak ji určitě šňupáá! +hodí nef pár ledových čokoládek a rozvaluje se na sedačce+
Mmm.. a.. to si ani nevoláte? Nemailujete? To přece dneska není problém ne?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned dub 25, 2010 1:45 pm

+směje se s ní+ Myslíš, že by paprika měla takový povzbuzovací účinky? +směje se a chytne čokoládky, do kterých se hned pustí+
+zaktourí hlavou+ Mimo signál. +pokrčí rameny+ Doufám, že se brzy vrátí. +zadoufá upřímě+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Residence Italy