Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 10, 2011 8:23 pm

+Na chvíli se zamyslí, jak si tu skladbu přehrává v hlavě.+ Jo, to je mnohem lepší. +usměje se.+ Mě tedy napadlo I was made for loving you, ale je mi to v podstatě jedno.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 10, 2011 8:50 pm

Jo jasně. +kývne nadšeně+ To by šlo, někde to tu mám. +hrabe se v papírech, pak se přes ni natáhne k poličce, co je nad ní+ Jasně, tady to je. Sakra. +spadne jí asi patnáct papírů, než chytne ty co má+ Podáš mi je prosím? +koukne na Kim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » úte kvě 10, 2011 8:51 pm

+začne se šklebit+ Kissáci byli moc pomalovaný, já chci radši Sex pistols! +kroutí se tam u kytary+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 10, 2011 9:09 pm

+Jak se přes ní natahuje, má vynikající výhled na její postavu. Usměje se.+ Jo jasně. +natáhne se po papíry, tak že se o ní trochu bokem otře, pak se postaví a padává jí je.+ Tady. +ztiší hlas.+ Tonight I wanna give it all to you. In the darkness, there's so much I wanna do... +zazpívá jí tiše při ucha, ale tak, že to slyší jen ona. Uculí se. Pak se otočí na Byrona a zasměje se.+ Vždyť my se kvůli té písničce malovat nemusíme.+ mrkne na něj.+ Ale můžem o tom hlasovat. +Koukne spiklenecky na Jess a Wenai+ Kdo je pro Kiss, ať zvedne ruku.+ sama tu svou zvedne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 10, 2011 9:15 pm

+dělá, že skládá papíry zas do poličky, ale culí se, po očku kouká na Kim a mrkne na ni, pak jim rozdá noty+ Já chci Kissáky. +řekne rozhodně a zvedne ruku. S úsměvem se otočí ke Kim a pak se koukne na Jess+ Co ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » úte kvě 10, 2011 9:21 pm

+začne se smát, když vidí jak se Byron kroutí u kytary a po očku si všimne Wenai s Kim, něco se jí nezdá, spíš že jí něco uniká, ale neštourá do toho+ No já vam nevim... +mne si zamyšleně bradu+ Ááááá.... sem pro Kissáky. +uculí se a taky zvedne ruku+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte kvě 10, 2011 9:23 pm

No, tak to jsem si přesně mohl myslet, že vy ženský budete spolu. +vytrhne Wenai z ruky noty, ale zase se culí+ Tak jdem na to vy nádhery, ať už to mám za sebou, ale potom si dáme ty Sex Pistols. +ukáže na ně a nachystá si trsátko+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 10, 2011 9:25 pm

+směje se+ Oukej oukej, pak bude Anarchy. +natáhne si zase kytaru přes hlavu a kývne na Kim aby začala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 10, 2011 9:32 pm

No to víš, Byrone. +culí se.+ Ženský. +sedne si opět na svou židli.+ Jdeme na to! +odpočítá to a začnou hrát.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 10, 2011 9:37 pm

+hraje si ten svůj part, je to pořád to samý a celou dobu si pokyvuje do rytmu hlavou a culí se a sem tam hodí okem po Kim, nemůže si pomoct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette