Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 06, 2010 4:35 pm

Aha +uculí se+ takže také máte občas trošku více chlupů než je obvyklé. +Usměje se mile+ Ale na striptéra se mi moc nehodíte +řekne upřimně+ promiňte, ale je to tak +pokrčí ramenama+ takže co děláte normálně?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Richard » pon kvě 10, 2010 9:47 pm

Zasměje se sytým, upřímným smíchem. Ano, o trochu víc chlupů. Pobaveně potřese hlavou. To se mi líbí. Usměje se. Noo, tak to beru jako lichotku, že mě neřadíte mezi striptéry. Mrkne na ni. Ale máte pravdu. Pracuju jako učitel na střední škole. Prozradí s milým úsměvem.
Být Ulfric je dar i prokletí....
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 10, 2010 9:57 pm

+Merline ten se tak hezky směje, pomyslí si Syr a pak na něj nevěřícně vykulí očadla+ Eh, učitel, na střední škole? A kolik už jste měl sebevražedných studentek? +plácne první co ji napadne+ No vás by byla na striptéra docela škoda, řekla bych. I když kdo ví, takový soukromý představení +zasní se trochu a pak zčervená protože tak nějak zapomněla že tam s ní sedí+ Merline promiňte +ted už se vážně stydí. Jop hormony snou třískají:)+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Richard » pon kvě 10, 2010 10:13 pm

Pokud vím, tak zatím žádnou. Usměje se. I když to by se možná změnilo, kdyby věděli, co opravdu jsem. V očích se mu mihne bolestný stín, ale ihned je pryč. Nic se neděje, nemusíte se omlouvat. Rád si nechávám lichotit od krásné ženy, i když si nemyslím, že jsem takový zázrak. Pousměje se skromně. Dojí poslední sousto, odloží příbor a ubrouskem si otře ústa. Usměje se na ni. Bylo to opravdu výborné, vyřiďte kuchaři mou poklonu jeho umění. Usměje se a pohlédne jí do očí. A vám děkuji za velmi příjemnou společnost.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 10, 2010 10:19 pm

Možná byste se divil +neujde mu jeho změna, která je ale hned pryč+ možná že právě u mladistvích a dětí byste našel porozumnění víc, než byste očekával. S dospělákama už nehnete, ti jak mají jednou svůj názor +pokrčí rameny+ ale dítka to je jiná. A protože jste jistě skvělý učitel, tak by jim pár chloupků měsíčně určitě nevadilo. Vlastně když se to vezme kolem a kolem, třeba by si vás stylizovali do role nějakého superhrdiny +usměje se povzbudivě+
Díky, pochvala se vždy slyší ráda +objeví se číšník a hned talířek odnese+ Potěšení je na mé straně pane Zeemane, opravdu jsem se pěkně vynadí.. eh jsem si pěkně popovídala. Doufám že to nebyla poslední večeře.? +pozvedne trochu obočí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Richard » pon kvě 10, 2010 10:39 pm

Hmmm...Přikývne zamyšleně, ale je vidět, že tomu moc nevěří. Ano, moc hezky se mi s vámi povídalo, madam. Usměje se a vstane. Přejde pružnými kroky k ní a pomůže jí vstát. A poslední večeře to určitě nebyla, musím toho ochutnat víc. Mrkne na ni.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 10, 2010 10:43 pm

Děkuju +Usměje se a vzápětí se zamračí+ Madam, což vypadám tak staře? Mám takový návrh, vlastně dva +uculí se+ ten první je, že mi budete říkat Syriano +pozvedne koutky do úsměvu+ a ten druhý, že takhle večeře je na účet podniku, protože jste byl testovací králík, vlk +kření se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Richard » pon kvě 10, 2010 10:45 pm

Zazubí se na ni. Oba návrhy rád přijímám, ale jen pod dvěma podmínkami. Za prvé, že mi budete říkat Richarde a tykat a za druhé, že na další večeři vás pozvu a zaplatím ji. Usměje se.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 10, 2010 10:49 pm

+Od srdce se mile zasměje+ Dobře, to beru Richarde +usměje se na něj+ Kdybyste... Kdybys +hned se opraví+ cokoliv potřeboval, třeba někam se dopravit a tak +myslí tím opravdu cokoliv a dá na to důraz+ neostýchej se a řekni recepční že mě sháníš, já tu budu rychlostí blesku +zavěsí se do něj a odvádí ho k recepci+ Myslím to vážně +usměje se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Richard » pon kvě 10, 2010 10:52 pm

Dobře, rád přijímám. Usměje se. Budu potřebovat nějakého spolehlivého průvodce po zdejší společenské džungli. Mrkne na ni. Takže mám dojem, že tvých služeb zneužiju už brzy. Uculí se.
Richard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette