Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 25, 2011 7:21 pm

+zapíše si telefoní číslo+ Zatím ne, byla jsi první a já věřím, že dneska splašíme obě. Takže tebe si píšu kytara a zpěv. +si to zapíše a zapálí si cigáro+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon dub 25, 2011 8:27 pm

+Ušklíbne se, když si obě zapálí.+ V tomhle spolku by asi nekuřák dlouho nepřežil. +Uculí se. Také si vytáhne své cigarety a jednu si demonstrativně zapálí.+ Jo... +spokojeně vyfoukne kouř.+ ...tomu se říká závislost. +jenom tak pro zábavu do jednoho z bubnů botou jemně vykopává nějaký rytmus.+ Jak jsi na tom se skládáním písniček? +zeptá se po chvíli Sid.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 8:47 pm

+nakráčí tam, na zádech kytaru v obalu, na sobě paruku, dlouhý černý rozcuchaný vlasy, glády, šortky a punčochy, pruhovaný, vycpaný prsa a triko ke krku+ Ahoj. Jmenuju se Jackie. +usměje se na ně a mrkne namalovanýma očima, no je možný že dokonce i vypadá jako holka, sundá z ramene kytaru a vytáhne ji z obalu a pověsí si ji na rameno+ Já jsem přišla na ten konkur, umím hrát na kytaru a taky zpívat. Fakt jako dobře. +mluví trochu vysokým hlasem a culí se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon dub 25, 2011 8:55 pm

+Podívá se na něj/ni docela překvapeně. Takovou účast snad ani tak hned nečekala.+ Ahoj, já jsem Kim. +pozdraví ji a zkoumavě si ji prohlídne. Je to dokonce celkem pěkná holka....jenom ten hlas.... Koukne na Wenai, že asi začne s otázkama jako posledně.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 25, 2011 8:58 pm

+koukne na ,,Jackie" a prohlídne si ji, něco jí na ní přijde povědomý+ Jackie? Neznáme my se odněkud? +pak se jí zadívá na ruce a docvakne jí to+ No to je asi fuk. +snaží se moc se nesmát+ Jackie... takže už jsi někde někdy hrála? A jak dlouho hraješ na kytaru?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 9:04 pm

No... možná jsme se už někde viděli. +mrkne na Wenai a pak na Kim a tu si nenápadně prohlíží+ Hraju už nějakejch sedm let, jen tak pro zábavu ještě jsem nikde nehrál..a. +dodá nakonec to a+ A zahraju vám Ocean. +zapojí si kytaru, když se ohne, tak nezapomene vystrčit zadek a nastaví si mikrofon, aby dosáhl, na kytaru hraje dobře, ale ten zpěv je takovej... že se snaží zpívat jako ženská ale moc mu to nejde+

Byron
Člověk

Příspěvekod Sid Vicious » pon dub 25, 2011 9:07 pm

Ahoj. Jsem Sid. Mávne na Jackie a dál sedí stranou a kouří, a jen pozoruje novou zájemkyni. Hm, je trochu divná. Se zájmem sleduje její hru.
I am an anti-Christ
I am an anarchist
Sid Vicious
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon dub 25, 2011 9:13 pm

+Sleduje jak si zapájí kytaru a ten její pohyb zadkem jí neunikne, no má ho příliš kostnatý ( :D ), tak se jenom opře opět o stěnu a v klidu pokuřuje. Poslouchá....hra je v pořádku, ale ten její zpěv se moc poslouchat nedá.+ Kolik let zpíváš? +zeptá se jí, když skončí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » pon dub 25, 2011 9:17 pm

+dohraje s nadějí se na ně podívá+ Zpívám... no... kolik je hodin? +zasměje se+ No dobře, tohle mi moc nevyšlo, ale klidně vám ukážu ještě něco, lepší písničku, co? Můžu? Že můžu. Něco klasičtějšího. +zamrkná na ně prosebně+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 25, 2011 9:20 pm

+když začne zpívat tak se ona začne skoro dusit smíchem+ No.. teda ten zpěv nebyl nic moc. +koukne na něj vážně+ A víš co je taky příjmacím rituálem? Budeš se nám muset trochu odhalit, protože nechcem hrát s ošklivkama. +koukne na něj, co on na to+ Svleč se. Tda chci říct, svleč tu maškarádu, mě stejně neoblafneš. A zazpívej nám něco rozumnýho a my se pak rozhodnem, co s tebou, ty kočko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette