Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte srp 23, 2011 9:30 pm

Ahoj! +vykřikne, když ji uvidí, přeskočí pult a rozběhne se k ní a dá jí pusu+ Ty jsi my tak chyběla. Brácha +kývne k muži za pultem+ se mě pokoušel unudit k smrti. Brácha. +otočí se k němu a drží Kim za ruku+ Tohle je Kimberly Jasper, naše bubenice, se kterou budeme slavný. +zubí se na něj+ Kim, to je Viktor, můj brácha.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte srp 23, 2011 9:35 pm

+opře se oběma rukama o stůl a sleduje je+ Ahoj. +usměje se pak na Kim+ Takže další z té party, co si říkáte Void Heads a vymetáte bary. +zasměje se a pak koukne na Wenai, která se na něj začínala tvářit už zas naštvaně+ Ne, to byl vtip, někdy bych si vás rád poslechl. Třeba na zkoušce, nebo na koncertě, jestli mě pozvete.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Kim Jasper » úte srp 23, 2011 9:51 pm

+Když vidí, že se k ní Wenai rozběhne a sama ji políbí, taky ze sebe setřese tu zdrženlivost a nedbajíc na toho muže, sevře ji v náručí a pořádně políbí, pak se rozesměje.+ Opravdu? +zvážní.+ Ty mně ne! +vyhlásí, ale dlouho ten vážný výraz neudrží a opět se rozesměje.+ No dobrá. +přizná rezignovaně.+ Ty mně taky. +ještě jí dá jednu pusu, než ji pustí, ale za ruku ji drží.+ Brácha? +zaujatě si prohlédne Viktora. Podá mu volnou ruku.+

Viktor: Ahoj. Něco jsem už o tobě slyšela.+ uculí se na něj.+ Vymetáme bary, jako všechny správné punkrockové kapely. +vyhlásí s úculem. Jo, proč ne. +pokrčí rameny a koukne na Wenai, že ho klidně může kdykoliv pozvat.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte srp 23, 2011 10:05 pm

Kim: +stiskne jí ruku+ Vážně? +koukne podezíravě na Wenai, o to podezíravěji, že si myslí, že ty dvě spolu něco mají+ Doufám, že jenom v dobrém. +popojde ke dveřím+ Já už musím jít, tak se mějte. A hlavně ty Wenai a nedělejte žádné... blbosti. +mrkne na ně a vyjde ze dveří do města+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte srp 23, 2011 10:08 pm

Ts, prej blbosti. +zamumlá a otočí se ke Kim+ Hele, teď jsem slyšela v rádiu takovou hru, že čísi babička se natřela na zeleno, kočár i koně si taky natřela na zeleno a jezdila tak po Paříži. Co kdyby jsme sehnali kabriolet, celý to natřeli na zeleno a sebe taky a jeli tak po městě? Nebo na modro. Mohla by to bejt sranda, ne? +oči jí svítí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte srp 23, 2011 10:19 pm

Viktor: +Trochu jí úsměv na tváři ztuhne, když si všimne jeho podezíravého pohledu, ale jinak na sobě nedá nic znát.+ Jo.+ řekne a pak mu kývne na rozlučku.+

Wenai: Na modro. +vyhlásí rozhodně a ušklíbne se, v očích jí zajiskří.+ A na hlavy bílé čapky, budem se vydávat za šmouly. +uculí se rozpustile, pak ale trochu zvážní, jak jí pohled zalítne ke dveřím, kterýma odešel Viktor.+ Ten tvůj bratr.... jaký má názor na tebe a ženy? +zeptá se jí, když na ni pohlédne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte srp 23, 2011 10:28 pm

Jasně! +kýve hlavou+ To bude boží, takže +vytáhne blok a dělá si poznámky+ Kýbl modrý barvy, dvě bílý čepice. Cože? +koukne na ni, když se zeptá na bráchu+ Já ti vlastně ani nevím, +řekne po chvilce přemýšlení+ protže, on to o mě ještě neví, ale myslím, že je dost velkej na to, aby to skousnul. +položí blok a koukne na ni+ I když on je docela konzerva. +zatváří se nerozhodně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte srp 23, 2011 10:46 pm

+Vyskočí na stůl a usadí se. S úculem ji pozoruje, jak si to zapisuje.+ Ale abychom pak ze sebe tu barvu smyly.+ napadne ji.+ Neví? +zopakuje zamyšleně, pak ale pokrčí rameny.+ Netrap se tím. Když se to doví, tak se to doví. Je to tvůj život. +tvář se jí opět rozjasní.+ Radši mi pověz, jak ses měla? +opře se dlaněmi o desku stolu a mírně houpá nohama, jak sedí na tom stole.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte srp 23, 2011 11:01 pm

Nó... +protáhne a stoupne si jí mezi nohy a ruce jí dá podél těla a nahne se k ní+ Já jsem se měla děsně nudně, vlatsně jsem přešla celý údolý nudy až do vesmýru velký otravy. +přejede jí rty jemně po krku+ A co ty? +zašeptá s hlavou stále slkoněnou k jejímu krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte srp 23, 2011 11:24 pm

Hmmm... +koutky se ji povytáhnou v úsměvu a v očích jí opět zajiskří. Obejme ji nohama a přitáhne si ji tak k sobě blíž.+ Tak to bychom měly napravit.+ zachvěje se, jak ucítí její dech na svém krku. Rukama se přestane opírat o stůl. Pohladí ji po stehnech, po hýždích a tam dlaně nechá. Taky se natáhne k jejímu krku, vdechne její vůni, špičkou nosu ji jemně pohladí po kůži vzhůru a zubama nepatrně zavadí o její ušní lalůček, když promluví.+ Já? +šeptne jí do ucha.+ Nemohla jsem se dočkat, až udělám tohle. +špičkou jazyka jí obkrouží ušní boltec, kousne do lalůčku a rty se sveze na její krk.+ A mnohem víc... +dokončí zastřeným hlasem a trochu se odtáhne, aby jí pohlédla do očí.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette