Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 04, 2011 1:19 pm

+Rty jí zvlní jemný úsměv. Přitáhne si ji ještě trochu víc k sobě, její poštěváček vtáhne nekompromisně mezi rty a jazykem ho začne intenzívně dráždit. Opět zrychlí tempo svých prstů v jejím těle, zesuoladí je s pohybem jazyka a její zrychlené dýchání, které šimrá Wenai na podbříšku, prozrazuje, jak velmi je z toho všeho vzrušená.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 04, 2011 1:25 pm

+konečně se jí dostane úžasného a velkého orgasmu, její výkřik se změní v zasténání a v rrsti sevře její vlasy, snad to Kim nebolí, když se Wenai konečně uvolní a se spokojeným úsměvem oddechuje, má zavřené oči, chytne Kim za ramena a přitáhne k sobě+ Bylo to boží. +zašeptá, pořád ještě udýchaná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 04, 2011 1:39 pm

+Nepřestává ji laskat až do samého konce, ani to, že ji Wenai tahá za vlasy jí nevadí. Když se Wenai uvolní, naposled jemně sevře zuby kolem toho citlivého místečka a než se odtáhne, něžně jí naň políbí. Prsty vyklouzne z jejího těla a nechá se přitáhnout k ní. Jemně, měkce ji políbí na rty. Usměje se, když se odtáhne a koukne jí do očí.+ To bylo. +šeptne tiše.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 04, 2011 1:56 pm

+spokojeně oddechuje a hladí ji po ramenou+ Pojď, musíme jít něco dělat, nebo ti tady na té zemi usnu. +zasměje se+ Nebo mi něco vyprávěj, třeba něco o sobě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 04, 2011 2:14 pm

Hlavně abys nenastydla. Není ti zima? + Zeptá se starostlivě. (Podlaha ale asi bude aspoň ze dřeva.) Podepře se lokty, aby na ni lépe viděla a přitiskne se víc k jejímu boku. Moc tepla z toho asi není, ale lepší než nic.+ O mně? +nadzvedne udiveně obočí, následně se však usměje.+ Co bys chtěla vědět?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát srp 05, 2011 8:12 pm

Zima? +podiví se a obejme ji kolem ramen+ Je mi úžasně. +usměje se a políbí ji na rameno+ No... třeba jaká byla tvoje první skupina, se kterou jsi hrála a kdy to bylo a tak...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pát srp 05, 2011 8:54 pm

+Když si Wenai opět lehne, natáhne se a dá jí malý polibek. S úsměvem se odtáhne.+ To mě taky. +Pak se na chvíli zamyslí.+ Má prví skupina... to už bylo hodně dávno. Bylo mi tehdy šestnáct a s naší partou jsme si založili takovou malou punkovou kapelu. Tehdy jsem ale ještě nehrála na bicí. +musí se culit, jak si na to vzpomene.+ Zpívala jsem a bylo to opravdu příšerný.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob srp 06, 2011 2:27 pm

Jé, ty jsi zpívala? +usměje se+ Ale prosim tě, beztak umíš zpívat a říkáš to jenom tak. A kdy jsi začala hrát na bicí. Co já se vždycky ptám lidí kolem, tak mi řeknou, že v devíti, ve třinácti, v patnácti začali a já se pak cítím jak lůzr, že jsem začala až teď. Ale co, aspoň to bude punk. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » sob srp 06, 2011 2:47 pm

+Zasměje se.+ Spíš vřískala do mikrofonu. +pokroutí hlavou.+ Neříkám. Uzpívám nějaké jednoduší písničky, které nemají příliš velký rozsah, to je tak všechno. Myslím, že Jess to zvládá mnohem lépe. A ty taky zpíváš dobře. +řekne vážně.+ Myslím, že to bylo tak kolem osmnácti, devatenácti. S tou myšlenkou jsem si pohrávala docela dlouho, ale zdálo se mi to příliš složité. Ruce nohy, každé udírá v jiném tempu, ale nakonec jsem tomu úplně propadla. +usměje se.+ Když jsem naštvaná, není nic lepšího než si pořádně třísknout do činelů. +uculí se.+ Nezáleží na tom, kdy jsi začala, ale jestli tě to baví a kolik tomu obětuješ času. Cvičení dělá mistry, jak vždy říkával můj strýček. +usměje se líbne ji na klíční kost.+ Proč ses vlastně rozhodla teď si založit kapelu? +zeptá se zas ona.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob srp 06, 2011 10:51 pm

+usměje se+ Tak když umíš každou rukou a nohou dělat něco jinýho, tak to může být praktický, ne? Se umíš soustředit na víc věcí. +culí se už trochu zvrhle, protože věci na který myslí nejsou slušný+ Kapelu... +zamyslí se a pak si vzpomene+ No... +začne nerozhodně+ Já jsem jednou na mejdanu potkala jednu holku, baskytaristku a když jsem ji viděla hrát, tak mě to děsně nadchlo. Vůbec baskytara je úžasná, na normální kytaru hraje každej, ale baskytaru. Tak jsem si řekla, že bych to mohla zkusit +snaží se aby to znělo věrohodně, když si tak napůl vymýšlí+ a pak jsem zjistila, že jsem skrytý talent. +vyprsí se hrdě, ale pak se rozesměje+ No, skyrytý talent nejsem, ale začalo mě to bavit a hrát si jen tak doma nemá moc smysl, tak jsem si řekla: založ kapelu, bude sranda. A o to jde.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette