Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Styx » pon pro 03, 2012 2:56 pm

Spíš Francouzka v Anglii +uculí se+ Víno je moc dobré, ochutnej +vezme svoji sklenku a přiťukne si s ním, pak se napije+ Jak to myslíš s tím sexem ve městě... že je NY hříšné město? Ale to je naše město přece taky. Tos ještě nezjistil? +mrkne na něj vesele a pak sklopí oči, když jí Jacob věnuje kompliment a možná se i trochu začervená, jako pokaždé, když jí muži skládají poklonu. Hned nato ale zase na něj překvapeně pohlédne+ Ty mě chceš vyfotit? Tedy... tvé fotky se mi ohromně líbí, jsou opravdu profesionální a umělecké. No... podle toho jak a kde bys mě chtěl fotit.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » pon pro 03, 2012 3:57 pm

Vážně, je hříšné? +zadívá se na ni se zájmem+ Ještě jsem to nezjistil. +řekne a zní to napůl jako výzva+ Teď budu očekávat, kdy to přijde. +koukne na ni, jako by s tím měla začít+ Nejlepší by to bylo u tebe doma, nebo někde, kde to dobře znáš. +vysvětluje jí+ Protože tam se nejlíp uvolníš a budeš vypadat nejpřirozeněji. O to hlavně se ve svých fotkách snažím. Strávím třeba s někým celý den, při tom, co běžně dělá a udělám stovky fotek. Z nich je použitelných jen pár desítek. A pak si z nich vybírám.
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » pon pro 03, 2012 5:43 pm

To možná brzy poznáš... tu hříšnost našeho města +usměje se a dělá, že tu výzvu nepostřehla a v klidu jí dál+ U mně doma by to asi nebylo moc vhodné... není tam moc dobré světlo +spíš nechce, aby věděl, kde bydlí, netuší, jak by se zatvářil na její hrad a magické potvory, pořád ještě neví, co je Jacob zač+ Ale moc ráda přebývám ve svém víkendovém domku v kanadské pustině. Je tam i krásná příroda, měl bys opravdu co fotit. Nevím, jestli ti to ale bude vyhovovat, teď už tam bude docela zima. Uvnitř mám ale teplo +poznamená s úsměvem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » pon pro 03, 2012 8:32 pm

+zasmeje se a mávne rukou+ Světlo se dá přinést ale jestli nechceš... Já tě nutit nebudu. Chatu v kanadě? +uznale se na ni podívá+ Tam by to mohlo byt ideální. Krasna příroda nikde nikdo... Ale to bude asi výlet na delší dobu. Nebo máš i soukromé letadlo?
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » pon pro 03, 2012 9:03 pm

Tak pokud myslíš, že by se ti tam dobře fotilo, pak tě zvu na malý výlet +mrkne na něj a pak se trochu zarazí+ Soukromé letadlo... ne, to nemám. Nepotřebuji jej, mám svůj vlastní způsob cestování. A ty máš možnost se tam nějak dostat? +koukne na něj zkoumavě+ Zajímalo by mně taky, co budeš dělat s těmi mými fotkami.... tedy za předpokladu, že se nechám fotit.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » pon pro 03, 2012 10:36 pm

+tvář se mu rozzáří v úsměvu+ No to je skvělé! +usměje se na ni a pak přikývne+ Seženu si letenku, které letiště je nejblíž? +zeptá se jí a napije se+ No, nějaké dám nejspíš tobě a nějaké si nechám. +pokrčí rameny+ Do portfolia.
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » úte pro 04, 2012 9:58 am

/potvrdi se ji, ze Jacob neni kouzelnik/ Pronajmu si male letadlo a vezmu te sebou. Stejne bys to v te pustine nenasel /usmeje se/ Ja ty me fotky od tebe koupim. Za tvoji poctivou praci ti dam slusnou odmenu /rekne rozhodne/
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » úte pro 04, 2012 11:08 am

Tak dobře. +přikývne na to letadlo+ To bude určitě pohodlnější, ale mě rozhodně nevadí bloudit pár dní pustinou. Byl by to rozhodně zajímavý výlet. +chvilku na ni pak kouká+ Ty se spíš bojíš, abych ty tyvoje fotky nezneužil. Řekni... +pak se k ní nakloní+ Ale to jí neudělám, nemám proč, navíc se nemáš proč bát. Navíc tě chci fotit oblečenou. +prozradí jí+
Jacob Downly

Příspěvekod Styx » úte pro 04, 2012 6:38 pm

Nejbližší letiště je několik hodin od místa, kde mám chatu, takže nemusíš mít strach, užiješ si i pochod pustinou +uculí se, je na něj fakt zvědavá+ Ne, nebojím se, že bys je zneužil... co bys z toho měl? V tomhle ti kupodivu věřím. Já ti skutečně chci zaplatit za tvoji práci. Ale pokud tě to nějak uráží... omlouvám se ti. Vážně se tě nechci dotknout +vysvětlí mu+ Oblečenou...? +pohlédne překvapeně na něj+ V to taky doufám, jinak bych ani se žádným focením nesouhlasila. Nikdy bych nešla do žádných aktů.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » úte pro 04, 2012 8:10 pm

Nebo můžu na cestu pronajmout jeep, nebo motorku, to záleží na tobě, jak moc jsi dobrodružná povaha. +usměje se na ni+ Proč by mě mělo urážet, že chce někdo zaplatit moji práci? +zeptá se udiveně+ To vůbec ne. +usměje se a napije se vína+
Jacob Downly

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette