Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Kim Jasper » ned lis 13, 2011 7:37 pm

(ona tam Mgala tuším nechávala i nějakou tu mariánku, ta by se teď celkem hodila ;) :pii )
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 13, 2011 7:38 pm

+vyfoukne kouř a pokrčí rameny+ Vim já? Nesytěžuj si, neplatíme jí nic. +koukne se na Kim+ Už to přestalo? Nebolí to? +zeptá se jí a přohlíží si napuchlej nos+ Nó, to budeš vypadat jako pako. +mrkne na ni v dobrym+ Co to je? +ukáže na balíček na stole+ Podej mi to. +vezme si to od Byrona a zasměje se+ Někdo jointa? To jsem nevěděla že nám to tu zbylo. +vytáhne brko ze sáčku a zapálí ho+ Chceš? +podá ho Kim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned lis 13, 2011 7:53 pm

+Ona o Mgale ví ješté míň, tak se ani nenamáhá pokrčit rameny. Jen se zavřenýma očima pořád sedí opřená o Wenai a snaží se nos přemluvit, aby přestal bolet. Ale aspoň už nekrvácí. No možná má trochu triko od krve.+ Trochu to bolí, ale už to neteče. +oznámí se zavřenýma očima a pak pootevře jedno oko, koukne na ni a pak vyprskne do smíchu. Ale následně zaskučí.+ Aaauu, nerozesmívej mě. +řekne vyčítavě, ale i tak se musí trochu culit.+ Teď aspoň vypadám drsňácky, nebo ne? +mrkne na ni, když otevře i druhé oko. Když se Wenai zeptá na jointa a pak jí jednoho podá, podívá se na ni, jako na smilování boží.+ Ano, prosím. +vezme si ho, potáhne, vyfoukne kouř, pak znovu potáhne a zatváří se konečně spokojeně.+ Už to přestává bolet. +oznámí. Skutečnost, že vypadá jako nejspíš jako troll, neřeší.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » ned lis 13, 2011 8:01 pm

Tu nám tu nechala taky Mgala. +ukáže na ten pytlík trávy a pak sjede pohledem Kimino triko od krve+ Vypadáš jak Sid Vicious, ten hrával s zorbytým nosem, bude to stylový, škoda, že nemáme teď nějakej koncert. Ale mohla bys to před dalším udělat znovu. +podívá se na ni s nadějí v očích a natáhne se pro jointa, potáhne si a zase ho vrátí Wenai+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned lis 13, 2011 8:19 pm

+Koukne na své triko a pak se pobaveně ušklíbne.+ No nevím, Byrone. Mě za těma bubnama není moc vidět. Ale možná bych ho před koncertem mohla rozbít tobě a bude to také stylový. +zářivě se na něj usměje a v očích jí rozpustile jiskří. Zjevně se už cítí mnohem líp. Ještě jednou si potáhne, vrátí jointa Wenai, aby jej mohla dát Byronovi, když na něj tak zamilovaně kouká a opatrně se zvedne, Přičemž se chytne Wenainho ramene.+ Tak pojďme hrát. +řekne a podá Wenai ruku, aby jí pomohla vstát.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 13, 2011 8:26 pm

Jo, tak jdem. +kývne a chytne se Kiminé ruky a vstane+ Tak jo, ke strojům! +zavelí+ Teda k nástrojům... Však vy víte, co myslím. +mávne nad tím nakonec rukou a položí jointa do popelníku a jde hledat svou basu a pak zapojit všechnu aparaturu+ Cože to dáme jako první, Kim?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned lis 13, 2011 8:39 pm

+Vydá se, ještě pořád trochu opatrně ke svým bicím a cestou si otevře tu plechovku, kterou chladila nos.+ Hmm... +chvíli zapřemýšlí.+ Tuším jsem mluvili o Smoke on the water.... pak... Paradise city a něco od Sex pistols? +malinko zaváhá, no pak dořekne.+ A taky, když se nám bude chtít můžem dát Nothing else matters. +koukne na ně, jestli teda souhlasí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Byron » ned lis 13, 2011 8:44 pm

+zapojí si kytaru a dá si ji přes rameno+ No... jestli bude Sex pistols, tak jsem svolnej se vším. +kývne+ Tak začni. +kývne na Kim a pak koukne na Wenai+ Promiň, já vím, že tohle obvykle říkáš ty, ale já jsem nemohl odolat. +zazubí se na ni+
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned lis 13, 2011 8:52 pm

No jo, nemohl si odolat, aby mě trochu nepokomandoval, viď? +uculí se na něj, ale myslí to v dobrým.+ Tak jo. Raz, dva tři.... +spustí.+

Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » ned lis 13, 2011 11:10 pm

+po cestě se zdržela, udělalo se jí nějak nevolno od žaludku, ale zřejmě už více méně v pořádku vpadne dovnitř+ Už jsem tady! Už jsem tady! +oznámí hned jak vpadne dovnitř+ Omlouvám se, to ten let. +zamumlá rychlou omluvu než se vrhne na své místo snažíc se co nejméně narušit začínající zkoušku+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette