Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Bar

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 29, 2010 12:02 pm

Bar patřící k hotelu.

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Bar

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 06, 2010 10:23 pm

+Vejdou do ztemnělého baru - ještě nebyl otevřený pro veřejnost zatím, a Syr zamíří rovnou za bar, kde má nachystané víno a takové drobnosti+
Mohu vám nabídnout něco k pití? +a řekne to přesně tak dvojsmyslně jak to myslela+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » čtv kvě 06, 2010 11:03 pm

Ale proč ne...*rozhlídne se kolem a zdá se být tím, co vidí spokojen* copak máte na nápojovém lístku?*oplatí jí se zablesknutím v očích*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 06, 2010 11:09 pm

Ach ano, mám tady +Skloní se dolů pod pultík a vytasí se s čerstvou bloody ve vysokém broušeném skle+ tak trochu jiné víno +pozvedne trochu obočí+ a případně kdyby nebylo pochuti i další věci, ale to až později. +Přejde zase k němu dopředu před bar a dá mu láhev vína+ mohl byste? +Vysouká se na barovou židli, ale jde to ztuha, páč nechce aby jí viděl až někam, ale rozparek stejně odhalí celé stehno a nohu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » pát kvě 07, 2010 11:24 am

*vezme si od ní láhev, a jelikož mu nepodala vývrtku, tak zopakuje svůj kousek a hrdlo je tiše křupne* vidím, že jste dobře zásobeni...kdo vám dodává? *zajímá se, když mu upíří nos napoví, že vytáhla opravdu kvalitní B.Mary a po očku sleduje, jak se snaží uvelebit na židličku a uculuje se*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 07, 2010 12:16 pm

+Jenom pozvedne obočí jak mu zůstane hrdlo v ruce a nastaví si stejnou broušenou sklenici aby jí trochu nalil+ To je takové mé malé obchodní tajemství +uculuje se záhadně+ Konečně je pěkně usazená a pozvedne skleničku k přípitku+ Tak na co? +pozvedne oči kousek nahoru od jeho úst a nosu a malinko nakoukne na okraj oček+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » sob kvě 08, 2010 11:46 am

*na vteřinku ho napadne, že by hrdlo láhve zarazil do barpultu, ale pak si řekne, že když to ještě ani neotevřeli...tak jí místo toho nalije a sám se téměř líným pohybem vyhoupne na stoličku dost blízko postavenou, takže když si sedne bokem, tak ji v podstatě uvězní mezi svými koleny* co na dnešní večer...a rozkošnou společnost?*sjede si ji svým trochu arogantním pohledem a pousměje se*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob kvě 08, 2010 5:59 pm

+Usměje se a pozvedne ťukne si s ním+ ano, na dnešní neobyčejný večer +upije trochu vína a slastně povzdechne už dlouho neměla ani hlta+ Doufám, že vám nevadí, že jsem si vybrala právě vás jako svou výhru +opře se elegantně rukou o bar a sotva znatelně stehnem o jeho.+ Mám takový dojem, že jsme tehdy ten váš striptýz nedotáhly do finále +očka jí svítí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » sob kvě 08, 2010 7:46 pm

*přitukne si a taky upije* proč by mi mělo vadit to, že jsem vyhrál výběr...*uculí se a jinak ani nehne brvou, jako by ani za ním J-C nešel* tak nedotáhli do konce? Třeba by šlo to napravit...jestli se nebudete bát...mimo Slasti...a tak...*pozvedne jedno obočí, jakože tady by asi J-C v případě nutnosti nezasáhnul tak rychle...ale zas tady má ubytovaného vlka, že..*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob kvě 08, 2010 8:53 pm

To já nevím, možná vás obyčejné ženy už unavují +zkusí to+ Víte můj problém tak trochu je, že já ráda zkouším co kdo vydrží +pokrčí omluvně rameny+ sebe nevyjímaje +dodá po chvilce+ a vy jste tak... +neví jak to správně vystihnout, tak to raději nechá být+ Takže bude soukromý striptýz? +trochu se nakloní k němu a zeptá se hledíc mu od rozepnuté košile nahoru. Snaží se mu nedívat do oček, ale když je to tak těžké+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Další

Zpět na Hotel Lafayette