Pokoj č.3

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.3

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 5:46 pm

Hmn... +vrní si spokojeně, lehce se zády opře o jeho hruď a o trošku rychlejí dýchá+ Tohle místo potřebuje hodně umýt. +souhlasí s ním a začne lehce pohupovat boky+ A co bříško? +nenápadně ho naviguje o něco níž prsty mu přejíždějíc po pažích+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 6:35 pm

Bříško taky. +zašeptá a začne ji jednou rukou hladit a umývat břicho, druhou pořád hladí její ňadra, tou první rukou sjíždí pořád níž a níž až jí začne ohlazovat klín, hlasitě zasténá+ Chci tě, bože jak já tě chci. +zamumlá+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 7:07 pm

+zakloní hlavu a opře si jí o jeho rameno, zavře oči, aby si užila jeho péči a tváří se mu o rameno zlehka otírá. usměje se, tak nějak šťastně a spokojeně, přetočí se mu v náručí, aby se ho mohla políbit. přitiskne se k němu houpajíc zlehka boky a ruce mu obtočí kolem pasu+ Tak si mě vezmi... +zašeptá mu těstě u rtů+ ...jsem celá jenom tvoje.
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 7:28 pm

Vezmu, však já si tě vezmu. +zamumlá a spoutá jí rty ve vášnivém polibku, rukama jí zatím bloudí po těle, hladí ji a laská a pak ji chytne za pas a natiskne na stěnu vedle tyčky na sprchu, zvedne jí nohu za stehno a druhou rukou ji pohladí v klíně načež do ní pomalu vnikne a spokojeně vydechne+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 7:39 pm

+zamotá mu prsty do vlasů vracejíc mu polibek s chutí. zamrká, když jí opře o studenou stěnu a v jedné ruce sevře tyčku odsprchy jakožto jediný pevný bok, který snad zabrání tomu, aby slítla na zem, kdyby jím podklouzly nohy na mokrých kachličkách na podlaze. zasténá a zachvěje se, když do ní vnikne. chvíli jen stojí a vychutnává si ten pocit, než pohne boky+ Jestli se skácíme k zemi... +zasměje se mu tiše u ucha načeš sevře mezi zuby jeho boltec, putujíc dál rty po jeho tváři až ke rtům+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 8:02 pm

+trochu přidušeně se zasměje a drží ji za zadek+ Neskácíme. Klidně se mě chytni. +stojí pevně na zemi a pomalu a plynule přiráží, ale čím dál rychleji a rychleji, obličej má skloněný k jejímu krku a sem tam ji tam políbí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 8:11 pm

+poněkud váhavě mu okolo krku obtočí u druhou ruku+ Ale máš mě na svědomí. +tiše se zasměje, s obličejem schovaným mezi jeho krkem a ramenem tiše sténá. lehce mu vychází boky vstříc, i když z části opatrně, přeci jen moc nevěří tomu, že nespadnou+ Och, bože... +zasténá v návalu rozkoše a zatne mu nehty do zad+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 8:16 pm

Kdyžtak... +řekne ztěžka, ale s úsměvem+ budem v nemocnici ležet spolu. +pořádně ji na sebe nabodne a pokračuje v tom, udýchaný a zalívaný vodou ze sprchy, ale toho si vůbec nevšímá, jen jí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » úte črc 19, 2011 8:25 pm

+smích utne další zasténání se zavřenýma očima zatápá po kachličkách na stěně, aby nahmatala tyčku od sprchy aby získala větší jistotu stability a mohla mu vyjít vstříct mnohem víc znatelněji. zvedne k němu tvář a políbí ho, tápe po zdi a tápe, ale místo aby sevřela mokrou tyč sklouzne jí ruka po kohoutku studené vody. tiše vyjekne když je pokropí najednou o dosti znatelněji studená voda+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » úte črc 19, 2011 8:28 pm

+přidušeně vykřikne a najednou se na ni natiskne, jak chce uniknout studené vodě+ Sprav to, panebože sprav to. +zakňourá+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje