Kosmetický salón

Moderátor: Styx

Re: Kosmetické studio

Příspěvekod Monika » úte zář 28, 2010 11:56 pm

Ve dveřích se téměř srazí s recepčí, co tak pospíchá.
"Dobrý den, jmenuji se Monika." pozdraví s úsměvem a podává Narcise ruku. "Doufám, že nečekáte dlouho. Na recepci mi říkali, že máte zájem o kosmetické ošetření obličeje. Přejete si základní proceduru, nebo máte zájem o nadstandartní?"
I přirozeně krásní si mohou občas zajít na kosmetiku...
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Narcissa Malfoy » stř zář 29, 2010 4:02 pm

Dobrý den usměje se a tak trochu rozpačitě stiskne Monice ruku Ráda bych si užila to nejlepší, co mi můžete nabídnout...
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Monika » stř zář 29, 2010 10:55 pm

(Mám teraz trochu fofr, tak nestíham poriadne odpisovať, ale sľubujem, že cez víkend sa polepším ;) )

"Jistě." řekne s úsměvem. "Mohu se kouknout na vaši pleť?" přistoupí k ní a dlaní se jemne dotkne její tváře. "Máte velice hezkou pleť." skonstatuje uznale. "Používáte nějaké speciální přípravky?" zeptá se s nesrývaným zájmem. "Já bych vám určitě doporučila speciální bezbolestné hĺbkové čištění, masáž tváře, krku a dekoltu a naši masku z mořských řas. Samozřejmě k tomu patří dodatečné ošetření speciálním krémem. Všechno jsou to zcela přírodní přípravky."
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Narcissa Malfoy » čtv zář 30, 2010 8:39 pm

No, používám nějaké krémy z obchodu na Příčné... jsou dost drahé, ale to je přece záruka kvality, že? A pokud se objeví přece jen nějaký problém, což není příliš často, Severus Snape mi namíchá něco speciálního. A ty procedury, které jste vyjmenovala... no, dala bych si to všechno... hlavně když to bude příjemné a účinné... usměje se
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Monika » sob říj 02, 2010 12:17 pm

"Obávám se, že toho pána neznám. Pracuje také v kosmetickém průmyslu?" zeptá se s nefalšovaným zájmem. Natáhne Narcisse na hlavu jednorazovou čepičku, aby jí neupatlala vlasy. "Klidně se uložte. Nejdřív na tvář naneseme speciální krém, aby se vám otevřeli póry a ulehčilo to tak čištění." Krém jí v zápětí začne jemně nanášet na obličej. Pak ji nechá chvíli relaxovat, aby krém začal působit. Mezitím zapne rádio s příjemní relaxační hudbou a jde si připravit přístroj na čištění.
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Narcissa Malfoy » pon říj 04, 2010 6:19 pm

Toho ani nemůžete znát... řekne si spíš jen tak pro sebe, leží pod maskou, poslouchá hudbu a příjemně relaxuje
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Monika » úte říj 05, 2010 11:13 am

"Táák, už by to mělo být." zkontroluje její pleť. Pak vezme přístroj a pomocí ultrazvukových vln jí začne čistit případné ucpané póry. Když je s tím hotová. Pleť jí očistí a nanese jí na obličej příjemně vonící krém a pustí se do jemné masáže. "Snažte se co nejvíc uvolnit." řekne tiše.
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Narcissa Malfoy » stř říj 06, 2010 6:02 pm

jen blaženě zavrní, inhaluje vůni krému a relaxuje
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

Příspěvekod Monika » čtv říj 07, 2010 11:28 pm

Po masáži jí pleť opět očistí a nanese masku. "Takhe maska obsahuje minerály z mrtvého moře. Má velice dobré regenerační, výživové a upokujující účinky. Pleť také malinko napne, čím se vyhladí drobné vrásky." vysvětluje a nanáší při tom masku po celé ploše Narcissina obličeje. "Už ste u nás někdy byla? Myslím v salonu?" zeptá se, když nechá masku působit.
Monika
NEaktivní

Příspěvekod Narcissa Malfoy » sob říj 09, 2010 6:07 pm

Ne, jsem tady poprvé. A ani ne na doporučení. Prostě jsem si jen tak vyšla, projít se, mezi lidi... jsem doma skoro pořád sama. Ne že by mi to vadilo, ale občas se mi trochu zasteskne po společnosti. I nekouzelnické...
Toujours pur
Narcissa Malfoy
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Kosmetika