Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Eillen » úte lis 03, 2009 1:20 pm

Ano, jsem tu prvně. Normálně mi vlasy stříhá a upravuje známá, ale v poslední době toho má nad hlavu. Tak jsem se rozhodla vyzkoušet nový salon. Kdybych tak nespěchala, možná bych si počkala. Ale zase bych neměla delší vlasy, jen novou barvu pousměje se
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Styx » úte lis 03, 2009 1:36 pm

kadeřnice Nym

Já doufám, že s výsledkem mé práce budete spokojena stejně, jako se svou známou. Co stejně... budu se snažit, abych ji překonala zasměje se Kam spěcháte, jestli to není tajné? Promiňte, ale jsem hrozně zvědavá a nedokážu s tím nic dělat ušklíbne se Ale jestli vám to vadí, můžeme se bavit o počasí, aby řeč nestála usměje se a doufá, že není žádní namyšlená zákaznice, které je pod úroveň bavit se s personálem, spodní řadu vlasů už má hotovou a přejde na ty kratší, když postupně tak postupně
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte lis 03, 2009 2:02 pm

Má se mi po dlouhé době vrátit manžel a ráda bych mu vyrazila dech tím novým vzhledem. A hlavně sama chci změnu. Jsem hrozný člověk. Jednoho dne se prostě probudím a jsem schopná si vlasy ostříhat na krátko a úplně změnit barvu. Prostě mám ráda změnu a když se necítím dobře ve starém účesu, hned ho změním. A jestli se mi podaří manželovi ten dech vyrazit, ráda se k vám budu vracet pozoruje, jak to jde kadeřnici od ruky a je nadšená, když vidí začátky proměny.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 03, 2009 7:33 pm

(nechce se mi pořád psát o bezejmenné kadeřnici a Afrodité taky nemůže všechno stíhat, takže přijala novou školenou sílu)

Ach, to bude opravdu významná příležitost, tak to se musím hodně snažit, aby jste ho okouzlila svým vzhledem tak, že se nezmůže ani na slovo, když vás zahlédne a rovnou se na vás vrhne uchichtne se a hbitými prsty šikovně lepí nové vlasy na původní a spokojeně si prohlíží své dosavadní dílo Škoda, že nejste metamorfomág jako já, když máte tak ráda změnu. Řekněte... nebylo by to skvělé, kdybyste měnila barvu vlasů podle nálady? zatřepe hlavou a její hnědé vlasy dostanou sytě fialovou barvu Kvůli této mé schopnosti mě Afrodité přesvědčila, abych tuto práci vzala, prý jsem živý vzorník barev zasměje se a prodlužování vlasů má už téměř hotové, ještě opraví tu a tam trčící vlásek
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte lis 03, 2009 7:56 pm

No vidíte, ani mi nenapadlo vás požádat o několik ukázek střihů a barev. Ale stejně jsem už věděla, co budu chtít. Ale vaši schopnost bych nechtěla. Měnila bych vlasy každou chvíli a mohlo by se stát, že by se mě vlastní dítě bálo, jak bych furt byla jiná. směje se a pak vyvalí oči, když se podívá do zrcadla, jak je to skoro hotové
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 03, 2009 8:36 pm

Vy máte dítě? Tak to jsem nevěděla. No v tom případě ta neustálá změna nepřichází v úvahu, ani by netušilo, jak jeho maminka vypadá doopravdy zkontroluje střih, zdá se jí perfektní, spoje jsou pevné a neviditelné, účes vypadá dokonale Tak teď můžete mít připomínky otočí ji k zrcadlu a čeká, co řekne na tu ohromnou změnu
Po prodlužování by se vlasy neměly aspoň den mýt a už vůbec ne barvit. Já mám ale pro vás jedno malé kouzlo zakouzlí a můžeme se hned pustit do barvení mrkne na ni Takže jakou barvičku je libo? několikrát zatřepe vlasy a ukáže jí několik odstínů oříškové
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte lis 03, 2009 8:46 pm

Páni, je to nádherné poté se zadívá do vzorníků a vybere si jeden odstín, na který ukáže. Jste opravdu úžasná. Asi se stanu vaší věrnou zákaznicí
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 03, 2009 8:55 pm

je spokojena, že se to milé zákaznici líbí Velice vás to změnilo. Už předtím jste byla krásná ale teď jste s těmi dlouhými vlasy jako anděl mrkne na odstín, co si vybrala a začne si ji připravovat na barvení Vy jste odsud? Znám tady pár lidí, ale my dvě se asi neznáme, že ne. Aspoň si nevzpomínám vtírá jí pečlivě barvu do vlasů, mohla by to udělat kouzlem, ale tohle ji baví o hodně víc
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte lis 03, 2009 8:58 pm

Jsem z kouzelnického světa, ale spíš se zdržuji doma nebo v čajovně, kterou jsem si otevřela. Moc často ven nechodím, jen na určité akce, ale asi se to brzy změní. Ačkoliv jsem se na Příčné dřív necítila dobře, protože tu byli davy lidí, teď mi to tu přijde jiné, takové hezčí. Ale vás jsem tu nikdy neviděla, ačkoliv jsem o vás už slyšela...
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 03, 2009 9:09 pm

O té čajovně jsem už taky slyšela, ale ještě jsem tam bohužel nebyla hlavu ji celou dobarvila a teď jí to chvilku nechá působit Ano, Příčná se moc změnila. Já jsem tady taky dlouho nebyla, co se Fénixův řád rozpadl, zmizela jsem na čas z dohledu a když jsem se vrátila, nemohla jsem to tady vůbec poznat. Přemýšlím, že bych si tady taky otevřela obchod. Kromě tohohle tady nemám co na práci
Nymphadora Tonks
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví