Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Personál salonu » čtv led 27, 2011 6:04 pm

Tak tato změna bude vidět na první pohled +usměje se a když jí položí kolem ramen pláštěnku, začne nanášet hnědou barvu na vlasy+ Manžel o tom ví, že děláte takovou významnou změnu vzhledu? Anebo to má být pro něj překvapení? +zasměje se+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » čtv led 27, 2011 6:11 pm

Nic jsem mu neříkala, ale asi už tuší. Zná mě moc dobře a všiml si, jak poslední dobou trávím víc času v koupelně a nadávám, že mi to nejde učesat. Ale asi nečeká, že to zkrátím až tak moc rozesměje se
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » čtv led 27, 2011 9:33 pm

Budu se snažit, aby se mu to líbílo a aby tu změnu vůbec všimnul. Muži si totiž často vůbec nevšimnou detailů +zasměje se a zakryje jí nabarvené vlasy igelitovou čepicí+ Tak teď to necháme chvíli působit +stopne si čas+ Dáte si zatím třeba kávu nebo čaj?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » čtv led 27, 2011 10:20 pm

To máte pravdu. Jednou jsem mu říkala, že jdu na vlasy a když jsem se vrátila, tak mi pochválil nové oblečení při té vzpomínce se musí smát Čaj prosím, zelený.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » čtv led 27, 2011 11:27 pm

+zasměje se+ Tak hlavní je, že alespoň něco pochválil. I to se cení +přinese jí čaj a zatímco Eillen popíjí, připraví si potřebné věci na melíry a ošetření barvených vlasů+ Všiml jsem si, že máte krásné vlasy. Bude škoda je ostříhat. Ale myslím, že jim to zkrácení hodně prospěje.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » čtv led 27, 2011 11:37 pm

Vaše kolegyně mi doporučila, jak se o ně starat. Navíc s tím Vánočním balíčkem plným kosmetiky, i té vlasové, to jde úplně samo +usmívá se a upíjí čaj+
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » pát led 28, 2011 12:03 am

Je vidět, že o ně správně pečujete +smyje jí barvu z vlasů, umyje jí je v bylinkovém šamponu a pustí se do stříhání+ Vánoční balíček? +netuší, o čem je řeč+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » pát led 28, 2011 12:04 am

Pod stromečkem jsem našla sadu. Jelikož manžel vypadal, že o ničem neví. nechá větu vyznít do ztracena.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » pát led 28, 2011 12:16 am

Takže to nebyl dárek od manžela? (jen ať se pochlubí, že vyhrála:)) +dělá mikádový střih, prameny dlouhých vlasů padají na podlahu+ Máte tak bohaté vlasy, že by z nich byla slušná paruka +usměje se a zamete vlasy do kouta, aby po nich nešlapal+ Nechcete si nechat původní pramen na památku? Teď je budete mít krátké a rovné.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » pát led 28, 2011 4:33 pm

(Tak tedy jo :D) Ne, od něj jsem dostala něco jiného. usmívá se Doopravdy to bylo od salonu, prý dárek za věrnost. Opravdu mě potěšil. cítí, jak má hlavu víc a víc lehčí, ale i tak je to divný pocit, vidět v zrcadle, jak padají prameny dolů. Jestli chcete, můžete z nich tu paruku klidně udělat. Chvíli přemýšlí a pak kývne na nabídku nechat si pramínek na památku
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví