Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Shane McCutcheon » pát říj 14, 2011 7:21 pm

Shane McCutcheon. +představí se s úsměvem, hledí jí do očí a podá jí ruku+ No, jsem ráda, že konečně vím, pod kým tady jsem. +opře se o holičské křeslo+ Jdete mě zkontrolovat?
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát říj 14, 2011 7:35 pm

Pokrúti hlavou. "Ja vlastne nie som vaša šéfka. Kaderníctvo spadá pod Styx." zasmeje sa a pokrúti hlavou. "Skôr som si vás prišla obzrieť." mrkne na ňu. "Máte veľa práce? Myslela som, že by som sa k vám prípadne objednala."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » pát říj 14, 2011 9:10 pm

A jak se vám líbím? +usměje se na ni, tak napůl vážně a nevážně+ Moc práce? No, práce je dost, ale... +zalistuje diářem+ na vás si čas udělám. Kdy by jste to chtěla? Hned? +koukne na ni tázavě se zvedlým obočím, jak to ona umí+ Mám čas teď půl hodiny a pak za dva dny o půl druhé.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát říj 14, 2011 10:39 pm

"Zatiaľ sa mi celkom pozdávate." vráti jej podobný vážny/nevážny úsmev. Chvíľu sa nad tým zamyslí. "Myslím, že by som prišla až o tie dva dni, ak to nebude vadiť. Aspoň sa dovtedy rozhodnem, aký účes by som chcela. Môže byť?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » pát říj 14, 2011 11:39 pm

Jasně, super. +kývne a vezme si pero+ Já si vás tu napíšu. +učiní zápis do bloku+ A už tu budete častěc? +zeptá se jí pak, když zvedne pohled od diáře a se zájmem se na ni zahledí+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob říj 15, 2011 10:48 am

Odpije si z hrnka kávu, keď si naraz spomenie, že ho stále drží v ruke. Zdá sa, že ju Shane tak trochu vykoľajila, ale nedokáže prísť na to, prečo. "Okrem salónu pracujem ešte v nemocnici, ale áno, budem sa snažiť byť tu už častejšie." usmeje sa na ňu a zadíva sa jej chvíľku do očí. "Ehm... asi pomaly pôjdem. Nech vás nezdržujem. Rada som vás spoznala, Shane." má sa k odchodu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » ned říj 16, 2011 9:53 pm

+kývne, že chápe+ Takže paní doktorka? Máte nějakou specializaci? +vyzvídá a vypadá, že ji to vážně zajímá+ Mě nezdržujete, já mám teď čas. Říkala jsem si, že zajdu na kafe, nechcete jít se mnou? +zeptá se jí s mírně zvednutým obočím a s tím svým úsměvem+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 16, 2011 10:56 pm

"No... dalo by sa povedať, že som niečo ako... doktor pre všetko." povie trochu vyhýbavo. Predsa len, asi by Shane moc nepobrala, keby jej začala rozprávať o liečiteľoch a elixíroch. Pozrie na šálku kávy, ktorú práve drží v rukách, no potom sa opäť na Shane usmeje. "Ale áno, rada. Táto káva aj tak nie je ktoviečo. Kam by ste chceli ísť? Do našej kaviarne, či niekam do mesta?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » ned říj 16, 2011 11:03 pm

No, původně jsem si chtěla udělat kafe na recepci a trochu pokecat s Lin, ale můžem jít sem do kavárny. Abych se pak stihla vrátit. +usměje se na ni a otevře jí dveře, aby mohla projít+ Vy jste vždycky chtěla být doktorka? Nebo jste vždycky chtěla mít salón?
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon říj 17, 2011 1:12 pm

"Ďakujem." poďakuje s úsmevom, keď jej podrží dvere. "Skôr by sa dalo povedať, že som do poslednej chvíľe netušila, čo chcem vlastne robiť. Ale doktorčina ma celkom baví. Salón je skôr taká... bokovka." usmeje sa. "A čo vy? Ako dlho už striháte?" spýta sa, keď prechádzajú po chodbe a ako idú okolo recepcie, postaví tam niekam svoj nedopitý hrnček kávy.

(ďalej asi bar ;) )
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví