Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Nymphadora Tonks » pát lis 06, 2009 9:53 pm

nakoukne do salónu a uvidí zákaznici a mile se na ni usměje Dobrý den. Jaké budete mít přáníčko?
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 06, 2009 9:56 pm

trochu bezradně nakloní hlanu nastranu no, to právě nevím - ráda bych se poradila... ale rozhodně ne moc zkrátit.
má tmavší blond vlnité vlasy, asi k lopatkám
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » pát lis 06, 2009 10:16 pm

Nemějte strach, já už si poradím, co by vám slušelo nejvíc mrkne na ni a dovede ji ke kadeřnickému křeslu, posadí si ji a dá jí kolem ramen plášť a prohlíží si zkušeným okem její vlasy Rozhodně bych to alespoň trochu zkrátila, dlouhé vlasy vám sluší, takže bych to vzala jen pár cenťáků a sestříhala bych vám to postupně, aby se vlasy provzdušnily a účes opticky zbohatl. Co barvička? Nechcete změnit?
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 06, 2009 10:27 pm

usadí se a nechá to tedy na ní, užívá si péči
hmmm, sestříhat - ano. barvu? no, myslím, že máme obě podobnou schopnost když vidí, že Dora umí měnit barvu vlasů (i jiné věci - tvar nosu a tak :) ) a asi tak demonstruje své návrhy a nabídky, co by fatima mohla chtít.
já jsem fatamorgana - to je spíš funkce, nebo profese, než jméno - jsem dost proměnlivá, ovládá se to vůlí usměje se ale ten sestřih vypadá skvěle dívá se na fotky, co jí ukazuje, přemýšlí, jak jí to bude slušet.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » pát lis 06, 2009 11:02 pm

Podobné vlastnosti? Nepovídejte... co umíte? zvědavě Těší mne, já jsem Nymphadora, ale říkejte mi třeba Nym podá jí ruku Tak jestli se vám můj tip na sestřih vlasů líbí, můžeme jít na to. Začneme nejdřív barvit. Takže která barva to vyhrála? přistrčí jí vzorník s asi sto odstíny
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » úte lis 10, 2009 8:23 pm

usměje se na Nym barvou se právě nebudeme zatěžovat. když chci, měním ji vůlí. fatamorgana - přelud - vzpomínáte? ale ten sestřih mi připadá perfektní. člověk si sice může taky určit, jak buou vypadat jeho vlasy, ale musím na to myslet a není to tak přesvědčivé - ten výsledný dojem. to barva jde snadno ... opře se v křesle a nechá si přehrabovat vlasy a slastně u toho přivírá oči.

(ty podobné schopnosti - Nymphadora přece umí ovlivnit svou podobu, ne? v knížkách)
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 10, 2009 9:30 pm

Takže se do toho pustíme natočí si ji k umyvadlu a chvíli se jí přehrabuje ve vlasech, než jí je začne mýt Máte opravdu nádherné vlasy řekne uznale, vtírá jí do nich důkladně šampon a bříšky prstů jí přitom jemně masíruje pokožku hlavy Ještě jste u nás nebyla, že ne, takové vlasy bych si určitě zapamatovala

(jasně, Nym je metamorfomág)
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » stř lis 11, 2009 3:50 pm

vrní blahem a nechá se opečovávat
ne, ještě jsem tu nebyla... a moje vlasy taky ne ;)
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » stř lis 11, 2009 4:43 pm

Já si říkala, že jsem je ještě nepotkala ušklíbne se Máte vlastní kadeřnici, která se vám o ně stará, anebo je to zásluhou vašich zvláštních dovedností, že jsou tak bohaté a lesklé? vyzvídá, domyje jí vlasy, nanese na ně regenerační masku a nechá působit Čím se živíte? Teda jestli to není tajné zeptá se zvědavě jako každé své zákaznice, aby měla přehled o dění
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 13, 2009 6:52 pm

vlasy? no to je asi částečně štěstí a částečně genetika... zamyslí se
ne, tajím jiné věci, než práci. podívá se na ni pracuju v Holistické detektivní kanceláři D&E. máme na pobočku, no teď spíš hlavní stan, taky tady na Příčné. najdu vám pak vizitku mrkne směrem ke kabelce jsou to služby - hlavně poradenství, informace a tak...
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví