Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Tirage » pát lis 13, 2009 6:57 pm

opatrně vejde a dívá se, co bude mít fatima na hlavě
Nym: dobrý den
fatima: tak už je to hotovo - hele. a docela dobrý.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nymphadora Tonks » ned lis 15, 2009 9:53 pm

Fata: Takže vy jste detektiv? To je zajímavé povolání. A trochu rizikové, ne? začne jí stříhat vlasy do požadovaného tvaru a délky, ruce se jí jen míhají, jak je šikovná Takže to jako hledáte pohřešované osoby, sledujete podezřelé, sbíráte důkazy, pronásledujete zločince?

Tir: Dobrý den odpoví jí, když vejde a koukne směrem, kam ukazuje Jé, vy máte krásnou ozdobu. To jste se nechala dobrovolně píchnout?
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon lis 16, 2009 7:07 pm

Nym: díky. no jo, skoro dobrovolně... jinak to nešlo sleduje jak rychle a bezchybně pracuje, zatím co fatamorgana skoro usíná, jak je opečovávaná.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 16, 2009 8:28 pm

tím, že přijde Tirage a že si s ní Nym povídá se přeci jen probere a reaguje
Nym: no jo, detektiv. ale ono to vypadá někdy zajímavěji, než to je. a taky se často stane, že se o lidech dozvíte věci, které byste snad ani vědět nechtěla... každá práce má něco.

Tir: ukaž? hmm. tak snad jsi spokojená. bolelo to? hlavně si to čisti, ať ti to nezhnisá. máš na to něco? aha, máš. tak fajn. jenom na to nezapomínej. a netvař se - znám tě. budu ti to připomínat.

Nym: a co vy? proč jste se dala zrovna na vlasy?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 17, 2009 9:54 am

Tir: zasměje se Jakto, že to jinak nešlo? To jste se vsadila, nebo jste si chtěla dokázat, že to přežijete, anebo jste to udělala kvůli někomu, komu se to líbí? vyzvídá

fata: To já velice dobře znám. Pracovala jsem kdysi v Řádu a dá se říct, že jsem tam měla podobnou práci. Zlaté časy povzdechne si Už to není, co bývalo. Dneska už se bratříčkuje smrtijed s bystrozorem a jediné vzrůšo, které dnes zažijete, je, že se někde někdo popere, nebo divoce rozejde s partnerem, anebo někdo s někým vyspí řekne zamračeně Tak jsem vzala tuto Afroditinu nabídku, abych byla v kontaktu s lidmi. Člověk musí něco dělat. Jako metamorfomág jsem prý živý vzorník barev a tvarů, tak ani nepotřebuji katalog uchichtne se a už je hotová se střiháním a dolaďuje detaily účesu Ale pokud by se u vás uvolnilo místo, moc ráda bych zase dělala něco dobrodružnějšího mrkne na ni
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát lis 20, 2009 4:45 pm

Nym: no skoro - skoro trefa - ta poslední možnost. vlastně jde o takový typ magie, trochu jako woodoo...a směje se tak, že není poznat, jestli si dělá legraci, nebo to myslí vážně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 20, 2009 4:59 pm

jenom si trochu povzdychne nad Tir. už ji to ani nepřekvapuje, ty její nápady...

Nym: no ale k nám zase není takový problém se dostat... fungujeme ve více světech a je to spíš takové jako volné seskupení lidí s podobnými schopnostmi, svedených osudem dohromady... hrabe se v kabelce a nenachází, co hledá. a aby držela a Nym jí mohla dodělat účes, tak podá kabelku Tirage.
Tir, najdi tu visačku, tu naši - no víš co myslím?

a Tir prohrabe její kabelku a vytáhne kus kartonu a podá ho Nymphadoře
Obrázek
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » ned lis 22, 2009 3:53 pm

Tir: Á, takže je v tom nějaký mužský zasměje se No, kvůli chlapům dokážeme dělat i větší hlouposti, než si nechat propichovat břicho. Doufám, že to aspoň pořádně ocení zahihňá se

fata: dodělá fatě kompletní změnu na hlavě, nastaví jí zrcadlo a ze všech stran jí ho otáčí, ať se pokochá jejím výtvorem Může být? zeptá se, aby případně ještě mohla doladit detaily
Obrázek
vezme od Tir kartičku a pozorně si ji přečte Tak to bych měla určitě zájem. Co to obnáší? vyzvídá Co je to za práci, jaký je plat, jaká pracovní doba? vychrlí
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 23, 2009 2:09 pm

Nym: hmmm, je to paráda prohlíží si nový účes. ale zajímalo by mě, co byste dělala, kdybych řekal, že to není ono... kouzla? trošku rýpe, ale v dobrém
no práce... je to dost volné a peníze si vyděláváte sama. a když se osvědčíte, tak se stanete něčím jako členem rodiny a pak jde část peněz na společný účet a taky se o vás Eternity a Deci - když se občas objeví - postarají za všech okolností. pak už má člověk trochu závazky, ale taky zastání. ale to až časem. a dlouho máte čas se rozhodnout.
nejdřív by to byl asi nějaký úkol, jako na zkoušku... práce na dohodu. a pak bychom viděly všechny. je ale podmínkou schopnost cestovat mezi vesmíry a podobně.
pořád se dívá na své vlasy a je tak zaujatá, že trochu ztrácí nit :)
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » úte lis 24, 2009 11:20 pm

(doufám, že se ti účes líbí, takhle nějak si představuji Et, tak snad jsem se trochu ztrefila ;) )

Kdybyste řekla, že to není ono, doladila bych to dle přání, není problém zasměje se No, něco podobného bych brala. Upřímně, tato práce mě nenaplňuje, potřebuji dobrodružství, napětí, akci. Jsem na to zvyklá z Řádu. Tak vaše dvě podmínky splňuji. Cestovat mezi světy snad dokážu, a to podobně taky uchechtne se Tak se můžeme domluvit a mohu to vzít na zkoušku ještě ji trochu upraví lokny, zvlní vlasy do obličeje ve stylu třicátých let a má hotovo Tak prosím sundá ji pláštěnku z ramen a nechá ji, ať se kochá
Nymphadora Tonks
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví