Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Tirage » čtv lis 26, 2009 5:02 pm

+prohlíží si fatimu+ hmmm, no moc ti to sluší. vypadáš velice vznešeně! fakt, nedělám si legraci +když se po ní fata koukne přimhouřenýma očima, že ji tak chválí. i když vlastně chválí Nym :).+ to bych si snad taky nechala narůst vlasy, když to tak vidím prohrábne si rukou krátké černé rovné vlasy, trošku naježený rozcuch.

Nym: myslím, že jste moc šikovná. není to škoda, jít k nám, když tak pěkně stříháte a češete? ale já vás ráda uvidím. zastavte se za Eternity v kancu, řekneme jí o vás.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » čtv lis 26, 2009 5:53 pm

(Eternity je velmi polichocena. ale zase tohle (obrázek s účesem) je podle ní skutečně spíš Fatima. Et je tak trošku jako její ikona, ale muselo by se to trochu přihustit pumpičkou na kolo a taky není tak interesantně bledá - většinou, i když zdravá lesní barva jí není cizí. moc se jí líbila - jak by chtěla třeba vypadat ve FMg světě - ta slečna, co tuhle Beuš šoupla do "Poradny pod taktovkou čtenářek" v Pentagramu. řekla bych, že to má - stejně jako u Sigi - něco společného s tím, že se ty holky na obrázcích válej ;).)

Nym: ne, nic nebudeme měnit - jsem vážně nadšená. +ještš se prohlíží v zrcadlech ze všech stran a sžívá se s účesem+. a určitě se u nás zastav. i kdybys si to s prací u nás rozmyslela. vždycky budeme rády, když se staíš na skleničku, kávu, prostě na návštěvu. Et samozřejmě připravíme - naladíme, neboj.

Tir: no, pochvala od tebe potěší dvakrát, když to myslíš zrovna vážně. vždycky jsem ti říkala, že ti ty dlouhé vlasy slušely. ale ty holt na to nejsi, starat se o dlouhé vlasy.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » pát lis 27, 2009 12:50 pm

(Et, samozřejmě, že jsem myslela fatu, že si ji tak představuji, ne tebe, :) proto jsem i hledala takový obrázek, co by ji vystihl podle mých představ, doufám, že nezklamal :) )

fata: To jsem ráda, že jsem se ztrefila do tvého vkusu začne jí taky tykat, vůbec jí to nevadí, přece jen, fata je určitě starší než ona, tak to musela navrhnout ( :D ) Určitě se stavím a vše probereme slibuje

Tir: Díky vrní spokojeně samou chválou Ale váš účes bych taky dokázala proměnit k nepoznání. Co třeba prodloužení vlasů? Nebo vám vyhovuje chlapecký styl?
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 27, 2009 4:32 pm

(fatimě se její obrázek moc líbí. Et to vidí ještě malinko jinak, ale ty valsy - úžasný! jinak fatima tyká, neb si už nepamatuje, že si vykaly, a je drzá, stejně jako celé to hnízdo - nátěr civilizace je a dveřma to mlátí hlavně u Tirage, ta drzost, ale jsou všechny stejné. ale zase jsou poměrně přátelské ;). prostě tykejte a těkejte :).)

Nym: já jsem nadšená +pořád se vzlíží s účesem. už se chystá k odchdu - laskavě neodejde bez placení + stav se, určitě.

Tirage- Nym: hmm, prodloužit... já měla dlouhé, ale takhle se to nemusí skoro česat. a když s sebou beru havrany, oni mi do těch vlasů furt hrabou. a když vám sedí havran na rameni a něco zrovna pojídá, skončí to často ve vlasech...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Nymphadora Tonks » pon lis 30, 2009 9:23 am

fata: Spokojeně si mne ruce, že se jí už zase něco povedlo a vlasy ji změní odstín do oranžova Stavím se za vámi brzy a zase pokecáme

Tir: Ti havrani by si opravdu udělali na tvé hlavě hnízdo, to máš pravdu. Tak když budeš chtít, tak ti mohu alespoň udržovat klučičí střih mrkne
Nymphadora Tonks
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pon lis 30, 2009 8:18 pm

Nym: tak jo. hlavně když u nás budeš dělat, tak se uvidíme často, snad. tak mi to vopižláš. já to občas tak jako proberu břitvou - a jsem spokojená, uši mám ještě obě. tak zatím. a brzy se zastav. měj se!

+ rozloučí se a seberou se (Tir musí fatu od zrcadla odtáhnout :) ) a odejdou. fatamorgana nechala pěkné dýško - je fakt nadšená!+
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Personál salonu » pát črc 09, 2010 5:42 pm

+zaměstnanec přivede madam Kleopatru do salonu a usadí ji+ Hned se vás ujme kolegyně. +přinese jí vychlazenou neperlivou minerální vodu a vzdálí se+
+kadeřnice si ji okamžitě vyzvedne+ Dobrý den. Račte se posadit sem do křesla +ukáže jí rukou+ Tak co si slečna bude přát udělat s vlásky? +zeptá se, když se Klea pohodlně usadí+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kleopatra » pát črc 09, 2010 5:53 pm

Děkuji...+nakráčí tam, napije se vody a pohodlně se usadí v křesílku+ Zastřihnout konečky...a nějaký výživný zábal, jestli to tu provozujete...a můžete mi to trochu sestříhat..ale jenom TROCHU! Né, že budu mít účes na kastrol!
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Personál salonu » pát črc 09, 2010 6:48 pm

Nemějte strach, madam. Zastřihnu pouze konečky a lehce upravím délku +vidí, že má před sebou fajnovou zákaznici+ Samozřejmě, nejdřív uděláme vláskům výživnou masku. Používám jen přírodní produkty, žádnou chemii. Co byste řekla na avokádo? +nečeká, co ona na to a už nanáší ovocnou kašičku na vlasy a přikryje ji fólií+ Regeneruje, zvlhčuje a prodlužuje životnost vlasů. Myslím, že budete s výsledkem spokojena.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kleopatra » sob črc 10, 2010 12:53 pm

Výborně. Avokádo? No...+začichá+ ale jo... +spokojeně se tomu usměje, jakej to bude mít blahodárnej vliv+ Hlavně abych z toho nechytla nějakou vyrážku...
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví