Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Personál salonu » pát kvě 20, 2011 8:24 am

"Ďakujem, vám tiež." usmeje sa a svoj hrnček s čajom položí na stolík a podá jej ruku na rozlúčku. "Budem sa na vás tešiť." povie s úsmevom. Rozlúči sa s ňou a keď odíde, všetko to tam poupratuje, poumýva a pripraví na ďalšieho zákazníka. Potom si vezme svoj hrnček s čajom, ktorý už celkom vychladol a ide si sadnúť do miestnosti pre zamestnancov, prípadne na obed.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » pát říj 21, 2011 2:14 pm

Príde aj so Shane ku dverám, zaklope a otvorí dvere. "Haló? Eliz? Nerušíme?" vojde dnu, ale tam nikto nie je. "Asi má obednú pauzu." skonštatuje, keď pozrie na Shane a pokrčí ramená. "Tak toto je manikúrový a pedikúrový salón. Keď sme to tu otvorili, robila som tu chvíľu osobne. Ale potom som si za seba našla náhradu." usmeje sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » pát říj 21, 2011 9:28 pm

+vejde dovnitř a rozhlíží se tam, prohlíží si věci a pak se otočí na Memory+ Jo? Tady taky? A co jsi ještě dělala? +zeptá se se smíchem, ale myslí to dobře+ Teď se dozvím, že i kadeřnici a masérku. A co jsi dělala nejradši? Co tě nejvíc bavilo, jako když jsi dělala tady. +rozmáchne se rukou, čímž zahrnuje tu místnost+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob říj 22, 2011 1:49 am

Zasmeje sa. "No povedzme, že som všestranne zameraná. Ale kadeřnici nie." zavrtí hlavou. "Tú masérku... tak trochu." usmeje sa. "Jako tu?" zopakuje a zamyslí sa. "No, asi ma najviac bavilo vymýšľať motívy pre zdobenie nechtov. Manikúra sa mi páčila ako taká. Kedysi som celkom rada maľovala a toto s tým malo niečo spoločné. Ale popri nemocnici som to nestíhala." pokrčí ramená. "Ty si vždy chcela robiť kaderníčku?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » sob říj 22, 2011 8:49 pm

Masérku taky... +usměje se nad tím a něco ji napadne, ale radši tu poznámku spolkne+ To mohlo být dobrý. Hlavně, že tě to bavilo. Máš ještě nějaký obrázky? Ještě maluješ? Já jen... jestli bys mi někdy něco ukázala. +usměje se na ni+ No, od té doby, co jsem to zkusila, tak jsem ji dělat chtěla ale před tím... +zamyslí se+ před tím jsem chtěla být astronautka. +přikývne nakonec+ Nebo pilotka.
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob říj 22, 2011 9:48 pm

"Nie, už dávno, nie." zasmeje sa a zavrtí hlavou. Chvíľu premýšľa, ale potom opäť zavrtí hlavou. "Vlastne už ani neviem, kde tie obrázky sú." prekvapene nadvihne obočie. "Pilotka?" zopakuje. "I keď, prečo nie. Ja som chcela byť napríklad smetiarka." uškrnie sa. "Taká tá, čo sa vezie na boku auta." mrkne na ňu. Ešte raz sa rozhliadne naokolo, že kde je tá Elizabeth. "S elizabeth sa asi ešte nepoznáte, však? To je naša terajšia manikérka."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » sob říj 22, 2011 9:57 pm

To je škoda. +podotkne a přejede pohledem po interiéru+ No jasně, že pilotka. Lítat s letadlem je přece strašně zajímavý. V oblacích... +mávne rukou+ S Elizabeth? Ne, tu ještě neznám. Teda určitě ne osobně, jako že by jsme se seznámili. Nejspíš jsem ji tu už viděla, ale nebavili jsme se spolu. +pokrčí rameny+ Tak co tu ještě je za zajímavý místa?
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 4:04 pm

"No myslela som, že vás predstavím, ale možno niekedy nabudúce." pokrčí ramená. "Ta ďalej tu máme kozmetiku so soláriom a takú menšiu relaxačnú časť." usmeje sa. "Čo chceš vidieť skôr?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » ned říj 23, 2011 5:23 pm

+usměje se+ Jasně, třeba příště, nemůžem to všechno stihnout najednou. Aby jsme se mohli ještě někdy vidět. +zazubí se na ni+ Hm, myslím, že si vyberu tu relaxační část. +vyjde ze dveří na chudbu+ Tudy? +ukáže doleva+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 6:19 pm

Chvíľku rozmýšľa, ako má tu jej vetu o opätovnom stretnutí pochopiť, potom sa ale usmeje. "Som si istá, že sa budeme vídať celkom často." mrkne na ňu. "Dobre, tak teda relaxačná časť." prikývne. "Áno, doľava." zavrie za nimi dvere a spolu zamieria do lázní.
Memory
VIP Member

Předchozí

Zpět na Manikura a pedikura