Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Afrodité » ned říj 25, 2009 5:44 pm

Té nové asi nezbývá nic jiného, než se s tím smířit, pokud stojí o sex *uculi se* Od toho jsem tady, abych se o vás odborně a kvalitně postarala *leští jí nehtíky, až se blýskají a mrkne na barvu, co si vybrala* Dobrá volba, má oblíbená. Samozřejmě, že vám nehty taky nazdobím podle vašeho přání. Jak si přejete ty pruhy? Vodorovné, příčné, jak tenké? *ukáže jí pár vzorů* Mohu ještě nabídnout zdobení suchými květy, kamínky, šperky, barevným prachem, glitry, obtisky. Stačí si jen vybrat.
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » úte říj 27, 2009 12:17 am

Aby ho jednou vzteky nevykastrovala...+zašklebí se+ Tak v tom příípadě...taknhle tenký +bodne do vzorníku zase prstem+ a..můžou být všelijak..nijak vzorově..prostě jak vás napadne...třeba i přes sebe...určitě máte skvělej vkus, takže to nechám na vaší fantasii. A kdyby tak šly tyhle malinký kytičky (samolepky) semhle na prsteníčky, bylo by to dokonalý.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » úte říj 27, 2009 6:52 pm

Možná by si to i zasloužil, já ho chtěla vykastrovat už tenkrát, jak mi to poprvé ukázal. To tetování myslím *uchichtne se, zručně jí přitom lakuje nehty do ruda a pak se tam chvíli piplá s proužky* Pokud byste chtěla někdy prodloužit nebo zpevnit nehty, navštivte naše studio, budete určitě spokojena *dolepí jí na drápky kytičky dle přání a doladí ještě detaily, aby to bylo dokonalé* Tak, hotovo. Jak jste spokojená, slečno? *prohlíží si její pacinky* Máte zájem taky o ošetření a masáž rukou?
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » úte říj 27, 2009 11:43 pm

Ale je to od něho pěkný. Asi si vážně myslel, že je to napořád...+s úsměvem+ No vy ste šikovná! Vážně krása! +spokojeně+ Myslím, že u vás i v tom studiu budu pečená vařená! Snad i smažená možná...
No to by byla třešnička na dortu! Jen do toho..+dá jí ruky k dispozici pěkně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » stř říj 28, 2009 9:36 pm

Tak to mě opravdu těší, že je madam spokojená *vezme si její ruce, napatlá jí na ně peelingovou masku a chvíli jí nechá působit* Tak to si určitě kamarád myslel, že je to napořád, jinak by do toho nešel. Mezi námi... mně osobně by to vadilo, být na jejím místě, už hlavně proto, že se známe *odstraní masku, opláchne jí ruku v teplé vodě, usuší a nanese jí parafínový zábal a nasune termo rukavici, to samé udělá i s druhou rukou* Teď si chviličku užívejte to teplo, je to velice příjemné
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát říj 30, 2009 12:50 am

Spokojenost sama! +vrní blahem+ No to teda je příjemný! +potvrdí s úsměvem a přikývne+ Mně by to taky vadilo. Je to jako..spát s cizí holkou. - Nebo známou, ještě hůř. Jako proč ne, ale né přes chlapa, že. +směje se+ Hezky bych ho donutila si to nechat přetetovat...vypálit...nebo tak něco..+svatosvatě a tváří se, že by mu to vyoperovala nejspíš sama+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » pát říj 30, 2009 9:19 am

Úplně s vámi souhlasím. I kdyby měl ten můj cizí jméno třeba až na kotníku nebo ještě výstižněji mezi hýžděmi, donutila bych ho odstranit si to. Co teprve na tak frekventovaném místě. Já bych mu nedala, dokud by ho neměl jako lilie *zachechtá se, stáhne jí rukavice, odstraní hřejivou vrstvu, vezme její do ruku do dlaní a na zvlhlé pokožce ji provede masáž, palci krouží po kůži a jemně tlačí na akupunkturní body* Co děláte vy? *ptá se opatrně, aby nebyla vlezlá, občas k ní zvedne zrak* Jste trochu bleďounká. Nechtěla byste získat atraktivní barvičku v našem solárku? Každá pátá návštěva je zdarma.
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát říj 30, 2009 12:28 pm

Přesně tak! +souhlasně se směje a zavrní jak ju masíruje+ Já? Jako v čem pracuju? Mám s kolegyní Hospůdku Na Mýtince v Alpách, stavte se někdy! Je tam krásně. A jinak...ummm...podnikám. +zatváří se neurčitě a tak nějak způsobem, že by se dál rači už ptát neměla, ale né zle, prostě jen, že to nechce vědět+ Docela to vynáší.

Bledá? +koukne bokem do zrcadla+ No jo, neopaluju se...Když já nevím, jestli by se to ke mně hodilo..už několik let na slunko nelezu...ale..myslíte, že se Italům líbijou jenom opálený? +trochu se zděsí, nikdy se touhle myšlenkou nezaobírala+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » pát říj 30, 2009 1:14 pm

Tak hospůdku? V Alpách? Hory miluji a dobré jídlo obzvlášť, to já se určitě někdy stavím *dál se už neptá, není padlá na hlavu, aby si nevšimla, že toto téma považuje za ukončené* To jste jako já. Nemám ráda přímé slunce, sama vidíte, že mám velice světlou pleť. Do solárka mě taky nikdo nedostane, trpím klaustrofóbií *ušklíbne se* Ale vám by opálení moc slušelo. Áaa... nějaký jižan v dohledu? *mrkne na ni šibalsky* Nevím... Itala jsem ještě neměla – a to už jsem měla snad i eskymáka *zasměje se, pak chvíli přemýšlí nad její otazkou* Nerozumím jejich mentalitě, ale myslím si, že světlé středoevropanky (myslí tím Švýcarky, nebo z kterého koutu Alp vlastně jsi) jsou pro ně atraktivní, na druhou stranu ale opálená pleť jim zase připomíná domov a Italové jsou patrioti.

*během toho tlachání jí masíruje i druhou ruku*
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » sob říj 31, 2009 11:32 am

Jojo, je tam krásně! Jen teď máme šéfkuchaře z Maďarska a do všeho cpe papriku..+povzdychne si+ Takže ideálně, když si dáte něco, do čeho fakt patří..jinak můžete objevit nečekané chuťové kombinace... Jak toho chlapa člověk pustí z očí... Beztak tu papriku i šňupe!

Klaustrofoobií? +soustrastně+ Tak to je nepříjemná záležitost. To já ne...+přemýšlí o tom+ Eskymáka? Tak to si k vám budu chodit pro rady! Já jim taky nerozumím...já nerozumím žádným chlapům..a ženským taky ne..+povzdech+ (Nejsem z alp, rádoby němka prosím, někde od berlína. ;o) ) Hmmm...tak trochu bych se opálit mohla...už pro ten pocit. V solárku sem nikdy nebyla.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura