Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 27, 2011 5:02 pm

"Hneď to bude." prikývne s úsmevom a volá do baru, aby doniesli jeden mátový čaj. Potom si prisadne ku stolíku z druhej strany. "Trojlístky som žiaľ nenašla, ale možno by sa vám páčilo niečo takéto." ukáže jej pár obrázkov v katalógu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » ned úno 27, 2011 5:09 pm

Prohlédne si nabídku a rozhoduje se mezi prvními a třetími, nakonec si vybere. Ty třetí jsou úchvatné.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 27, 2011 5:16 pm

(tie sa aj mne najviac páčili)

"Dobrá voľba." usmeje sa uznanlivo. "Tak sa do toho dáme." vezme jej rúčky do svojich, odlakuje jej nechty, ak na nich mala lak a ponorí jej ich do voňavého kúpeľa. "Hovorili ste, že by ste sa rada poradila o starostlivosti o nechty?" spýta sa, dokým má ruky ponorené v kúpeli. A medzitým dojde čašní z baru a donesie Eillen čaj, na obe sa žiarivo usmeje a zas odpochoduje do baru.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » ned úno 27, 2011 5:23 pm

Jde mi hlavně o nehtová lůžka a kůži na prstech. Poslední dobou se mi neustále trhá a dělají se mi takové malé puchýřky. začne vysvětlovat. Děkuji. otočí se na číšníka s úsměvem.

(za týden bych měla jít na nehty a nejraději bych si tu fotku s sebou vzala, aby mi to udělali.)
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » pon úno 28, 2011 7:05 pm

(lach, no však skúsiť to môžeš ;) )

Vezme jej jednu ruku a dôkladne ju osuší. Ešte si raz prezrie jej nechty, aj kožičku okolo nich. "Používate nejaký krém na ruky?" zaujíma sa. Vezme špachtličku a začne jej kožičku okolo lôžka opatrne zatláčať. "Na starostlivosť o nechtové lôžko si môžete kúpiť takýto regeneračný olejček." ukáže jej malú fľaštičku. "Dá sa kúpiť v ktorejkoľvek drogérii. Mali by ste si s ním lôžko každý večer potrieť, kým pôjdete spať." potom sa však na chvíľku zamyslí. "Ale pravdu povediac..."trochu sa pousmeje, keď jej pozrie do očí. "...dobrý je aj obyčajný olivový olej. Vždy pred spaním si ním trochu vymasírujte okolie nechtu a do dvoch týždňov uvidíte efekt." mrkne na ňu a pustí sa do úpravy nechtov. "Chcete ich zapilovať do guľata, či do rovna?"
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » pon úno 28, 2011 10:38 pm

Už několik let používám stejný krém na ruce. Asi je třeba už ho změnit, lehce pokrčí rameny. Ten olivový olej je dobrý nápad. Zkusím ho a pokud mi nebude vyhovovat, přijdu za vámi a koupím si tu nějaký speciální olejíček. dodá s úsměvem. Když se slečna zeptá jaký tvar nehtů chce, na chvíli se zamyslí Dneska asi rovné.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » pon úno 28, 2011 10:58 pm

"Aký krém, ak sa smiem spýtať?" zaujíma sa. "Vyskúšajte. Som si istá, že vám to pomôže. Ale keby náhodou nie, tak niešo ešte výživnejšie by som pre vás určite našla (akože nejaký olejček)." nechtíky jej zapiluje pekne dorovna. Vytiahne jej druhú ruku a ošetrí ju presne rovnakým spôsobom. "Chodíte sem často?" opýta sa po chvíli.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » pon bře 07, 2011 8:57 pm

Tak název si nepamatuji. Vím, že byl míchaný na míru. Ale používám ho opravdu hodně dlouho a je možné, že od té doby se mi mohla změnit pokožka a proto už nepomáhá. lehce pokrčí rameny.
Nechodím sem tak často, jak bych si přála. Ale ráda se vracím. Člověk si tu vždycky tak krásně odpočine, nemusí na nic myslet, pousměje se

(promiň za tu prodlevu, nějak toho bylo moc...)
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » úte bře 08, 2011 5:35 pm

(v pohode, ja teraz tiež tak trochu lietam kade tade ;) )

"Možno by ste mali krém zmeniť. Niekedy to pomôže." pokrčí ramená. Tiež sa usmeje. "Práve preto sme tu." mrkne na ňu. "Som rada, že sa vám tu páči. Ja sama mám veľmi rada toto prostredie." len tak neurčito kývne hlavou do priestoru. Po ošetrení nechtíkov, jej začne nanášať podkladový lak. "Už ste vyskúšali miestne kúpele?"
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Eillen » pát bře 11, 2011 5:20 pm

Přiznám se, že jsem netušila, že tu jsou. překvapeně zamrká Možná bych mohla přesvědčit manžela, aby tam se mnou zašel. Také by potřeboval na chvíli zapomenout na starosti. trošku se zamyslí a lehce se u toho mračí
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura