Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Afrodité » sob říj 31, 2009 6:37 pm

Tak to já k vám někdy určitě přijdu na oběd. Miluji maďarská jídla a doufám, že je ten váš kuchař dělá pořádně ostrá *zasměje se* S eskymákem to ale není ono, místo polibku na ústa se třou o sebe nosy a to se mi moc nelíbilo. Vůbec jsem si to líbání neužila *smích* Myslím, že neprohloupíte, když dáte na mé rady a navštívíte solárko. Víte, jak vám přítelkyně budou závidět, když budete teď v tom sychravém počasí opálená, jako kdybyste se právě vrátila z Karibiku? A co na to teprve řekne přítel. Opálená kůže je velice sexy *mrkne na ni a do pokožky rukou jí jemně vmasíruje regenerační krém, aby jenom nedrbala a něco taky dělala*
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » ned lis 01, 2009 1:13 pm

Ostrý jako peklo. +ujistí ju+ Jednou sem ho za takovej oběd málem umlátila, ten cvok by mně tím mohl vypálit cejch...+zavrtí nad tím hlavou+
Třou nosama? +směje se+ to je milýýý, jenom teda asi nepraktický, když máte rýmu...ale zase docela hygienický...
No on to není přímo přítel...+lehce si odkašle, aby to dál taky náhodou nešířilla+ Tak to já rovnou odcud vmanévruju do solárka! Ale nechci být úplně hnědá..jen tak lehce..+pánuje si+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » ned lis 01, 2009 2:43 pm

Dobrých kuchařů není nikdy dost. Nevařil tam ale předtím někdo jiný? *vzpomene si, že kterási zákaznice se nedávno nad ním tady rozplývala* No jo, eskymáci... taky to bylo poprvé pro mne překvapení, jak se o mně otíral tím studeným nosem. Já mu pořád nabízela jazyk a víte, co udělal? Přinesl mi kus ledu. Oni totiž přijímají tekutiny tak, že olizuji led. No hrůza. Ještě, že aspoň tamto dělají jako my. Tedy... skoro... *ušklíbne se* Přítel, nebo ne, to je přece jedno, hlavně že si dobře rozumíte *mrkne na ni, už se jí taky něco doneslo, tady se absolutně nic neutají* Taky hned hnědá nebudete, to se nebojte. To není, že vás tam zavřu bílou jak sedmikrásku a vy vylezete snědá jako tahitská kráska. Vše vám ale vysvětlím, až navštívíte solárko *dodělá jí ruce a ještě vyleští nehtíky* Tak hotovo, máte ještě nějaké přání?
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » ned lis 01, 2009 3:31 pm

Jo...vařil tam Mário...ale poté co sme se...rozšli už tam nevaří no...+poposedne si+ Fuj olizovat led, to bych se asi nenapila. Skoro? +zvědavě+ Mají nějakou spešl techniku? +oči na štopkách+

Jo..rozumíme..+zasněně se usměje+ Je na mě moc hodnej..to sou kupodivu všichni..+nakrčí čelo nechápavě+

Bezva, jen takovej lehkej bronz bych brala.. Nene,to už je všechno. +spokojeně si prohlíží nechtíky+ A jak to tady funguje vlastně? Zavřete mě do solárka rovnou vy, nebo někdo jinej? +přepdokládám, že mi vypíše účet, tak zaplatím s víc než slušným dýškem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Afrodité » ned lis 01, 2009 4:27 pm

Aha *chápavě* Jeden přítel vystřídal druhého. Tak to má být, jste mladá a krásná, užívejte si. Muži jsou nádherné hračky *mrkne na ni* No, oni mají takovou zvláštní techniku. Žijí v iglú, které je postavené z ledu a přestože je tam pro ně relativně příjemně v porovnání s okolím, venku -60, uvnitř kolem nuly, nikdy se nesvlékají. Takže sex podle našeho stylu – sprcha, vzájemné svlékání, milostná předehra, líbání, orální sex – tohle oni vůbec neznají, jak kruté. Jdou hned na věc a vytáhnou z těch kožešin jenom tu část těla, kterou k tomu potřebuji. Souloží jen odzadu v kleče, jinak by se k sobě přes ty kožichy nedostali. V té kůži z ledního medvěda, ve které jsem byla zachumlaná, s tuleními botami až po kolena a čepicí z polární lišky, z které mi trčela jenom špička nosu, abych vůbec mohla dýchat, jsem byla sexy jako Krakonoš a myslela jsem, že ho takhle nikdy nemohu vzrušit. Nevěřila jsem ani, že by se mu mohl v té kose vůbec postavit. Ale postavil *uchichtne se* Asi jsou zvyklí

Do solárka se musíte objednat, ale počkejte chvilku, možná bude teď volné *vzdálí se a když se vrátí, usměje se* Dnes máte štěstí *napíše jí účet za služby, převezme peníze, pozvedne obočí nad výší dýška, tuhletu zákaznici si opravdu zapamatuje, poděkuje a odvede ji do solárka*
Afrodité
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » ned lis 01, 2009 4:49 pm

No hračky...+spíš je jí z toho docela zdrble, ale napjatě poslouchá+ Téda, tam bych možná uspěla i já! V kožichu..a proto se třou nosama...+že jim nic jinýho neleze+ To musel být teda zajímavej zážitek. +uznale+

Jé, tak to su ráda! Děkuju moc! +usměje se mile a du hledat solááárko+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 10:11 pm

+nechá se sem Styx odvést a zvědavě se rozhlíží+ Moc pěkné. +pochválí interier+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 10:15 pm

Dobehne pred dvere trochu udýchaná, no než vstúpi dnu, skľudní sa, nasadí profesionálny úsmev a otvorí dvere. Keď tam zbadá Nef, jej úsmev sa ešte rozšíri a stane sa oveľa úprimnejším. "Ahoj Nef, na recepcii mi povedali, že ma tu čaká zákazník, ale netušila som, že ide o teba." odloží si krátky kabátik aj kabelku na vešiak, umyje si ruky a ukáže Nef na jedno z kresiel, aby sa usadila.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 10:21 pm

+otočí se ke dveřím a široce se usměje, když uvidí Mem+ Ahoj. Tak jsem si říkala, že bych se tu mohla stavit, když jsem to tuhle slíbila. +posadí se na křeslo+ Mimoto, moje nehty už opravdu potřebujou trocu péče. +podívá se na svoje zubožené nehtíky+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 10:40 pm

Posadí sa oproti nej, vezme jej ruky do svojich a chlíľu si jej nechty prezerá. "Vôbec to nie je také zlé." mrkne na ňu. "Už si videla naše katalógy, alebo máš nejakú konkrétnu predstavu, ako by mali tvoje nechty vyzerať? Chcela by si spraviť gelové, alebo ich necháme prirodzené?" posunie jej katalóg a zoznam služieb, aby si ich mohla prezrieť.

http://www.landofsinners.hys.cz/forum/viewtopic.php?f=107&t=588
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura