od Afrodité » ned lis 01, 2009 4:27 pm
Aha *chápavě* Jeden přítel vystřídal druhého. Tak to má být, jste mladá a krásná, užívejte si. Muži jsou nádherné hračky *mrkne na ni* No, oni mají takovou zvláštní techniku. Žijí v iglú, které je postavené z ledu a přestože je tam pro ně relativně příjemně v porovnání s okolím, venku -60, uvnitř kolem nuly, nikdy se nesvlékají. Takže sex podle našeho stylu – sprcha, vzájemné svlékání, milostná předehra, líbání, orální sex – tohle oni vůbec neznají, jak kruté. Jdou hned na věc a vytáhnou z těch kožešin jenom tu část těla, kterou k tomu potřebuji. Souloží jen odzadu v kleče, jinak by se k sobě přes ty kožichy nedostali. V té kůži z ledního medvěda, ve které jsem byla zachumlaná, s tuleními botami až po kolena a čepicí z polární lišky, z které mi trčela jenom špička nosu, abych vůbec mohla dýchat, jsem byla sexy jako Krakonoš a myslela jsem, že ho takhle nikdy nemohu vzrušit. Nevěřila jsem ani, že by se mu mohl v té kose vůbec postavit. Ale postavil *uchichtne se* Asi jsou zvyklí
Do solárka se musíte objednat, ale počkejte chvilku, možná bude teď volné *vzdálí se a když se vrátí, usměje se* Dnes máte štěstí *napíše jí účet za služby, převezme peníze, pozvedne obočí nad výší dýška, tuhletu zákaznici si opravdu zapamatuje, poděkuje a odvede ji do solárka*