Manikura a pedikura

Moderátor: Styx

Re: Manikura a pedikura

Příspěvekod Personál salonu » úte kvě 10, 2011 9:18 pm

"Áno, určite." usmeje sa na ňu a už telefonuje. "Romeo? Ahoj, tu Eliz. Mohol by si mi sem doniesť jedno vanilkové latté a jeden čaj? ...Áno, mám tu zákazníčku... Uhm, áno....ďakujem." trochu sa pri tom telefonovaní začervenala a keď ho zloží, snaží sa to rýchlo predýchať, aby si Sam nič nevšimla, zrejme ale neúspešne. "Bude tu za chvíľočku." povie s čo najserióznejším úsmevom. "Aspoň vám ten lak poriadne stuhne." ospravedlňujúco, že ju tam tak zdržuje.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » stř kvě 11, 2011 9:06 pm

+pozoruje jí, jak jim oběma objednává a neujde jí její rozpoložení+ Ta barva ve tváři vám moc sluší +poznamená naprosto normálním hlasem a už se k tomu nevrací, aby to Elizabeth nebylo nepříjemné. Ale je dost zvědavá jaký chlap se tu s nápoji ukáže+ Mě nevadí počkat, nikam nespěchám. Času mám opravdu dost +usměje se na ní+ A co vy, jak se tu bavíte když nejste tady?
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » stř kvě 11, 2011 10:54 pm

Začervená sa ešte viac, keď vidí, že si to všimla. "Ach, Bože..." chytí sa za horúcu tvár, čo jej len potvrdí, že má červené líca. Pokrúti nešťastne hlavou. "To je hrozné, vždy je na mne všetko poznať!" Trochu sa jej podarí tú červeň skrotiť. "No, tu som zatiaľ na žiadnej party nebola, i keď na jednu som bola pozvaná. Ale žiaľ mi to akosi nevyšlo. Chodievam dosť často domov za rodičmi, keď tu nemám prácu." usmeje sa a odrazu sa ozve zaklopanie a dnu vojde Romeo aj s objednávkou.

R.: "Prosím, dámy." naservíruje im to tam, usmeje sa na obe a hneď zas zmizne. A Elizabeth je zas pekne červená....
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » pát kvě 13, 2011 7:55 am

+jen se mile usmívá+ To nevadí, pomalu jsem is začínala myslet, že schopnost červenat se v téhle době už vymizela +mrkne na ní a otočí hlavu směrem ke dveřím, kde se ozve zaklepání a když vejde celkem pohledný muž, už chápe co na něm Eliz vidí. Také se na něj usměje a poděkuje+ No tak myslím, že to nebylo tak hrozné ne? +trochu se chychotá a přivoní ke svému latté+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » sob kvě 14, 2011 9:26 am

Pokrúti nešťastne hlavou. "Pre mňa je to skôr prekliatie." Vezme si svoj čaj...teda vodu a dá doň čaj, keď Romeo odíde. Opäť pokrúti hlavou. "Mám pocit, že on sa takto správa ku každému. Nič naňho neplatí. A vyhýba sa očnému kontaktu!" posťažuje sa, ale potom sa zarazí. "Prepáčte. To sú také problémy.... Len vás zdržujem." povie ospravedlňujúco. "Aké je latté?" spýta sa, aby prípadne zmenili tému.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » sob kvě 14, 2011 8:25 pm

+chápavě přikývne, usměje se a přivoní ke svému latté, když Romeo odejde+ No chlapům aby čert rozuměl. Já nejsem kompetentní k tomu vám v tomhle poradit +řekne smutně a ochutná kávu+ Je výborná, nebojte nezdržujete. Času dost +mrkne na ní a cinká novýma nehtíkama do hrnečku, jelikož je to pro ní pořád nová zkušenost+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » ned kvě 15, 2011 9:42 am

"No to je pravda." prikývne súhlasne a vytiahne si čajový sáčok z čaju, párkrát fúkne do šálky a odpije si. Pozrie na ňu zamyslene. "Hovorili ste, že tu máte nejakého priateľa...." akože tých skúseností má asi viac než ona. "Keby som bola príliš osobná, kľudne ma zastavte." usmeje sa malinko. "Je to trošku iný pocit, však?" kývne s úsmevom ku Samantiným nechtom.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » ned kvě 15, 2011 11:23 am

+chvíli se věnuje svému latté a pak k ní zvedne oči+ No jednu chvíli to tak vypadalo, vypadalo to i na to, že je to oboustranné +lehce pokrčí rameny+ No zmizel bez rozloučení nebo vysvětlení +povzdechne si a posmutněle se na Eliy usměje+ No třeba to nebyl ten pravý +mrkne na ní+ No kdyby jste se mi nezamlouvala, tak bych vám neřekla nic zásadního +usmívá se, napije se a protáhne prsty+ Ano velice nezvyklé, mít tak hezké a dlouhé nehty, ale myslím, že si na to rychle zvyknu.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Personál salonu » ned kvě 15, 2011 5:47 pm

"Nestrácajte nádej." usmeje sa na ňu povzbudivo. Pokrčí ramená. "Možno nie, ale v tom prípade sa ten pravý určite objaví." mrkne na ňu. Úprimne sa na ňu usmeje, že jej tak dôveruje. Prikývne. "Na to si naozaj rýchlo zvyknete. Ale mali by ste si ruky šetriť, potom vám vydržia nechty dlhšie."
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Samantha Wood » čtv kvě 19, 2011 9:15 pm

+vděčne se usměje+ Děkuji za povzbuzení, budu doufat. +dopije zbývající kávu a znovu se podívá na nehtíky+ Budu je šetřit, slibuji. Takovou krásu by bylo škoda zničit +postaví hrneček a usmívá se na ní+ No děkuji vám mnohokrát a už vás nebudu zdržovat, přeji vám hodně štěstí, však vy víte s čím +uličnicky na ní mrkne+ a zase se tu objevím +potřese jí rukou a odejde zaplatit na recepci skvěle odvedenou práci+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Manikura a pedikura