DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod yohannka » pon pro 14, 2009 10:59 am

Nový pár? No já zaslechla, teda i viděla... že amon babu má. Jistou Kleopatru, se kterou už nějakej ten pátek (rok?) žije a jsou spokojení.... chudák Klea....
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon pro 14, 2009 3:03 pm

No to snad ne! Tohle je na žalobu! Každou mouchu, která kolem mně zabzučí, bez milosti zabiju! A je mi jedno, jestli to budete právě vy, slečno!
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Beatrix » pon pro 14, 2009 4:08 pm

Ony to budou ty roky, yohannko, i dva...průser je, že Klea je poměrně sečtělá..chudák Amon...v jistých chvílích musí i on uznat, že si moc nepolepšil...ta mu dááá...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon pro 14, 2009 6:05 pm

tu šunku přiznávám. jinak volám právníka. a kata. sbohem.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » pon pro 14, 2009 6:10 pm

pro přesnost vám, milá redaktorko, bohužel vás nemohu a nechci považovat za kolegyni, připomínám, že já, ani pan Dolohov, zatím nic až tak zajímavého v rukou nemáme. jakmile budeme mít, jistě vás upozorníme. abyste si neplatla dojmy s realitou. rozlišovat může být i umění.
s pozdravem učit se, učit se a učit se - mlčet.
fatamorgana
ps: kat je na cestě
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Storm » pon pro 14, 2009 8:21 pm

RUBRIKA VZKAZY ČTENÁŘŮM

yohi, Bea: O existenci Amonovy ženy (družky, milenky) jsem neměla tušení. Ani ten nejinvestigativnější novinář nevyšťourá vše. Ale je dobře, že Kleu můj článek vytáhl z ulity a donutil objevit se tady. Je to docela zajímavá postava.

Drahý Tony. Nevybíjejte celou hmyzí populaci jenom kvůli tomu, že máte vztek na mne. A proč hned žalobu? Jsem dobře pojištěna, za mnou stojí ti nejlepší právníci, kteří by vás rozprášili na popel. Ale nač hned takové extrémy. Jste velice přitažlivý muž a nikomu ze čtenářů nepřijde divné, že ženy ve vaší přítomnosti tají a ztrácejí své zábrany, tak se nerozčilujte, že to prasklo. Nechcete přijít ke mně na kávu, abychom tu žalobu spolu probrali?

Milá Tirage. Nejsou to žádné pomluvy, to není můj styl, pouze holá fakta, takže vám právník s tím nepomůže. Všechny důkazy, které jsem uvedla ve svém článku, jsou pečlivě uschované v mém trezoru. Skutečně vás nechci odradit, ale nemáte šanci. Ušetřené peníze za drahé právníky doporučuji investovat do Nadace smrtijedských invalidních veteránů, které jsem prezidentkou. Na druhou stranu – proč hned vyhrožujete katem? Udělala jsem vám vlastně službu, víte, jakou budete mít teď prestiž jako dobrá známa samotného Amona? Můžete mi přijít poděkovat, moc ráda vás uvidím.

Vážená fatamorgano. Až budete mít konečně něco v rukou, drahoušku, já to budu mít už dávno zdokumentované, takže není potřeba mě upozorňovat. Ale děkuji za vaši milou nabídku. Cením si toho. Mimochodem – skvělý vkus.

Storm

______________________________________________________________________________________________________
Pod čarou:

Denní Věštec by tímto chtěl popřát všechno nejlepší známé a oblíbené obyvatelce LoSu, Beatrix k jejím dnešním narozeninám. Ať jí to s jejím přítelem vyjde podle jejích představ.
Obrázek

=mne si ručičky, jak rozvířila stojaté vody, takové vzrůšo tady už dost dlouho nebylo=
(Bude pokráčko Kley a Amona, bude? Ať mám zajímavé materiály do novin;))
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Adelstein » úte pro 15, 2009 1:55 am

(Dovolím si předpovídat, že jak znám slečnu Kleu, tak pokráčko bude...Možná dojde i na vraždu...kdo koho, to nechám na nich...)
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Beatrix » úte pro 15, 2009 1:58 am

Dovolím si předeslat, že jak jsem Kleu poznala, tak je to moc milá žena, jenom ji asi soužití s Amonem lehce poznamenalo. No..koho ne, že...

Známá a ještě jako bonus oblíbená? No teda! Tak to moc děkuju! Krásná kytka! +tu si dám hezky do ložnice, když nám to má vyjít!+ B.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » úte pro 15, 2009 10:50 am

REBECCA: NEVĚRA ODHALENA!

Tak jsem slídila po Zemi hříchů a hledala, kde by se našlo něco, co by okořenilo můj článek. Už jsem si začínala myslet, že lidi na LoSu snad ani nesouloží, když mě napadlo nakouknout do Swanlibaru - a nelitovala jsem. Přišla jsem zrovna včas, abych zastihla jednu známou upírku, jak si krátí dlouhou chvíli nevěrou.
Uvědomila jsem si, že jsem Rebeccu už velice dlouho neviděla s jejím přítelem Lestatem, takže mě ani nepřekvapilo, že flirtuje se Syrianiným správcem, Charliem Weasleym. Není divu, Charlie je kus pěkného chlapa a jak znám Rebečin vkus, neměla šanci mu odolat. Každý to prostě jednou za čas potřebujeme, dokonce i Snape.
Proto ani toto nevinné flirtování nemohlo skončit jinak, než v Charlieho správcovském domku. Co na tom, že on miluje Syrianu a ona zase Lestata. Živočišné přitažlivosti nedokázal odolat ani jeden z nich a možná se mi budete divit, ale já jim to ze srdce přeji. A Charlie si taky konečně zaslouží trochu toho lidského tepla, které mu Syriana odepírá.
Když jsem viděla, k čemu se v Charlieho posteli schyluje, věštecký fotoaparát tiše zacvakal, aby udělal jednu inkriminující fotografii pro čtenáře a - budiž mi ke cti - hned nato jsem decentně zmizela. Mám přece svoji profesionální hrdost, nejsem ani taková mrcha, za jakou mě spousta lidí považuje a taky nejsem žádný voyaer.
Takže Rebecco, chci tě ujistit, že ze staré známosti jsem taktně respektovala vaše soukromí a i když jsem přišla o to nejlepší, věřím, že jste si to oba pořádně užili. Lestat je kdesi hodně daleko a myslím, že nehrozí, aby se mu tam dostal do rukou dnešní výtisk DV. Člověk ale nikdy neví, že? To je prostě už riziko nevěry.
Doufám, vážení čtenáři, že ze strachu, že budete někým pozorováni, nepřestanete souložit, velice nerada bych vám totiž upírala tento nádherný požitek.
Storm

Obrázek

Selena zaujala co nejvýhodnější pozici, získala pro vás tento úlovek a tiše zmizela.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte pro 15, 2009 11:28 am

+pročítá si dnešní noviny nad hrnkem kafe a se zamyšlením hltá každý detail článku. No vida, konečně ho nějaká ženská-upírka udolala. Bylo na čase a začne se sama pro sebe smát, protože má z obou dvou velkou radost+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV