DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Adelstein » pon led 25, 2010 12:44 pm

+vezme ten mokrej denní věštec, trochu rozpitej článek si přečte, utře jím sajrajt u dveří a hodí ho do popelnice+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Tirage » pon led 25, 2010 1:24 pm

+v cukrárně si čte Věštce, protože je nafučená na Amona.+ teda zprávy z blázince? fakt mě nešokuje, že se tam slečna redaktorka snadno dostala... teď ještě zpátky... stejně se tam nakonec sejdeme skoro všichni. a zbytek v márnici... +nálada je pod bodem mrazu, stejně jako počasí. a ani ty drby Tir nerozveselily.+
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » úte led 26, 2010 1:27 pm

+Obváží zrovna jednoho ze svých klientů na zmíněné oddělení a cestou si čte DV, který má vkusně položený na nohách klienta, jenž leží na pojízdé posteli. (teda, takový složitý souvětí) Rozhlíží se po blázinci...+To teda fakt nevim, z kterýho mudlovskýho blázince udělala Storm tuhle fotomontáž...tady u Munga nemáme ani mříže! Je to koza!+ Omráčí kouzlem pacienta, který se jí snaží utéct z lůžka a předá dokumentaci příslušnému léčiteli.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte led 26, 2010 3:48 pm

*jde si na ministerstvu jakože odnést nějaké složky, zakecá se na recepci a lohne při té příležitosti DV zpod pultíku a pak si to pročítá* no to sou mi věci..skoro to vypadá jako vězení...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte led 26, 2010 4:15 pm

(ona bea spíš neumí držet pusinu... :roll: )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř led 27, 2010 12:00 pm

a vůbec... to nebyl blázinec ale Relaxační centrum - a kdybyste viděli ty maséry, záviděli byste
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Storm » čtv led 28, 2010 12:14 am

DARKTOR: JAHODOVÉ HODY NA PLÁŽI

Není to tak dlouho, co jsem ve Věštci psala o tom, jak se Styx vsadila se Sucrem, že mu dohodí nějakou známost. Role dohazovačky se zhostila doslova profesionálně a dala ho dohromady se svojí kamarádkou Neferet (to udělala určitě záměrně, aby si nechala Tonyho jenom pro sebe).
Nicméně, Neferet a Sucre si padli do oka hned při prvním seznámení, které Styx nenápadně zprostředkovala v Dračí čajovně. Jeden z druhého tahali rozumy a zjistili, že toho mají hodně společného. Slovo dalo slovo a Nef pozvala Fernanda k sobě domů.
Přišel za pár dní. A přinesl sebou pozornost. Košík, plný dobrot, jen pro svou vyvolenou, musí si ji přece předcházet. Když se na pláží za sídlem spolu setkali, nedalo se poznat, kdo z nich dvou je štastnější. Radši se nejdřív zchladili ve studené mořské vodě a dali si závod v plavání. Už ve vodě se Sucre činil a zkoušel to na Neferet po mudlovsku. Ta, neznalá našich poměrů, mu docela lehce padla do osidel a nebránila se, dokonce ani nepoznala, jak nezkušeně se jí dvoří.
Ne, nic nebylo, na to je Sucre gentleman a Neferet zase dáma, jen se oťukávali. Alespoň z dálky to tak vypadalo. Nechtěla jsem zalétat daleko od břehu, kam bych si asi sedla, kdyby se mi unavila křidýlka, když všude kolem byla jen mořská hladina? Jedině snad Sucremu na vyholenou lebku, ale co kdyby ho napadlo plácnout se po čele? Tak jsem je radši pozorovala z deky na písku a zatímco oni dováděli ve vodě, trochu jsem se opálila a taky ochutnala něco z těch dobrot, co Fernando přinesl.
Když se vrátili na pláž a Sucre rozbalil jahody na všechny možné způsoby (akorát to šampaňské tam chybělo), měl Neferet už jistou. Zajímavé, že každá ženská se dá na něco ulovit (některá na jahody, jiná na prachy). Chvíli se navzájem krmili, došlo i k dalšímu nesmělému polibku. Neferet pořád jen klopila cudně oči a Sucre se zase donekonečna tvářil omluvně.
Neferet pak došlo, že chlap nebude živ jenom z jahod a navrhla, že mu uvaří něco dobrého. V domku na pláži mu pak předvedla své skvělé kuchařské umění, kterým si ho nadobro omotala kolem prstu a Sucre brzy spokojeně usnul jako špalek na gauči, sám, dokonce ani nevyužil možnosti vyspat se v pokoji, který mu Neferet nabídla.
Brzy ráno ještě stihl připravit pro Neferet snídaní a než se vzbudila, byl pryč. I když odešel bez rozloučení, jsem přesvědčena, že se sem určitě brzy vrátí. Mám takový pocit, že kuplířce Styx se povedl husarský kousek. Neferet se poměrně rychle povedlo vymanit se z neopětované platonické lásky k Tonymu Dolohovovi a pomalu jí začíná záležet na jiném muži. Myslím, že za pár dní si s potěšením přijdu vychutnat skvělý čaj do Dračí čajovny, který mi přinese polonahý Sucre. Tohle si přece nenechám ujít.
Storm
Obrázek
Selena pořídila jednu moc hezkou plážovou fotku z jahodové hostiny
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » čtv led 28, 2010 9:54 am

+tak si pohodlně relaxuje, když se jí do ruky dostane nový výtisk DV, trochu neochotně ho otevře, jelikož zvědavost je dost velká a začne jím listovat, když narazí na článek o sobě a Fernandovi trochu se zamračí a pozorně si ho začne pročítat, mírně se usmívá, při vzpomínce na pláž a myšlenky jí od článku tak trochu utíkají, jen si odfrkne nad poznámkou o její „lásce“ k Tonymu+ Cože? +nevěřícně kouká na poslední odstavec+ Polonahý? +nakrčí čelo, jak nad tím přemýšlí+ Tak teď už mi je jasný, proč Styx tvrdila, že se mi ta její výhra bude líbit. +zasměje se po chvíli+ To mi tak ještě chybělo, že tam ta masařka přijde. +odfrkne si, zakroutí hlavou, odloží noviny a vydá se zase chvíli pracovat+ No aspoň, že ta fotka vypadá dobře.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv led 28, 2010 12:00 pm

+listuje časákem+ no né, těm to ale sluší +okukuje fotku+ pěknýý... pláž, jahody, romantika.. +koukne se z okna, kde furt sněží, závěje jsou dvoumetrový, tak ji hned ta romantická atmoška přejde a jde vytírat kaluže na podlaze na Mýtince+ pfch, nojo...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv led 28, 2010 12:32 pm

+sedí si takhle zase sama, opuštěná v obrovském sídle a otráveně si listuje nejnovějšími drby, ne že by ji zajímaly, ale ta nuda je fakt na zabití, přijde na stránku o Neferet a zvědavě se začte, ohrnuje opovrženě rty při zmínce o své osobě, ale mávne rukou, ta létající semetrika jí nestojí za námahu rozčilovat se, čte dál a začne se usmívat jako blbeček+ No vidíš, Nef +povídá si s fotkou+ A tys mě za to málem zavrhla, že jsem ti Fernanda dohodila. A jak nádherně se k sobě hodíte +tváří se spokojeně, že udělala dva lidi šťastnými+ Moc ti přeji, aby vám to spolu vyšlo
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV