DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Manori » čtv úno 04, 2010 6:36 pm

(uchh...no to tedy:)) bych v půlce odpadla...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Storm » čtv úno 04, 2010 10:10 pm

(děkuji, že mě jednou taky i pochválíte :-) To hrabání se v příspěvcích bylo opravdu náročné, tak buďte, prosím, tolerantní a pokud jsem na někoho zapomněla, řvěte, dopíšu;-))
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » čtv úno 04, 2010 10:13 pm

(taky se přidávám, přiznávám, že se je snažím číst všechny, ale nějak se mi to stále nevede, takže gratuluji, že se to povedlo aspoň někomu :) )
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Storm » čtv úno 04, 2010 10:41 pm

EAGLE ROCK: PLES HŘÍŠNÝCH V PLNÉM PROUDU

Tak už je to několik hodin, co Styx otevřela brány svého sídla pro všechny, kteří se chtějí bavit a předvést se v plné kráse. Musím uznat, že tento ples se nadmíru vydařil. Téměř jediná noha nezůstala doma, všechny domy a sídla jsou v tuto chvíli vylidněné a veškerá místní populace je shromážděna na jediném místě, vysoké Orlí skále. Kdo nepřišel, ať lituje.
Už od samého začátku bylo jasné, že to bude akce, která nemá obdoby a troufám si odhadnout, že jej asi dlouho nic dalšího nepřekoná. Hostitelce Styx to docela slušelo, typicky černou pro tentokrát vyměnila za zářivě žlutou, musím uznat, že k jejímu prospěchu. Obdivuji ji, s jakou lehkostí zvládla ten obrovský nápor hostů ve svém sídle.
Její kamarádka Nef přišla v doprovodu svého nového přítele Sucreho, kterého ale bohužel nebylo moc vidět, asi byl myšlenkami už v čajovně, kde bude muset zanedlouho vybrat svoji prohru v sázce. Dorazila taky další přítelkyně hostitelky, Syriana, které byl večírek docela osudný, protože se tady setkala se svým bývalým přítelem Viktorem, kterého kdysi opustila kvůli Gabrielovi a aby to nebylo tak nudné, obnovili spolu milenecké vztahy. S Viktorem teď prožívají své déja vu a zhrzený Gabriel se opíjí u baru.
Kráska Manori má odvahy za deset, dovnitř vkráčela v doprovodu svého strážného anděla Castiela a celý večer spolu laškovali všem na očích. Vlkodlak Remus Lupin hned po příchodu zamířil ke své přítelkyni Styx a slepý a hluchý k okolí se jí celý večer věnoval, aby se nenudila (dokonce se spolu někam zašili, nestačila jsem to sledovat). Asi je mu známo, že když se Styx začne nudit, najde si pochybnou zábavu. Docela brzy ji ovšem musel opustit, v tu noc byl jako na potvoru úplněk.
Překvapením večera byla přítomnost majitele místního nočního klubu Provinilých slastí, mocného upíra Jeana-Claudea, který dal pro dnešek svému zaměstnanci Phillipovi volno a ten se rozhodl užít si jej se svou přítelkyní Meg.
Tato velkolepá akce dokonce vytáhla z Tkalcovské i takového odpůrce společenských akcí, jakým je pan profesor Snape. Rozdával "milé" úsměvy na všechny strany, protože Styx mu v jízlivých poznámkách tvrdě konkurovala (což se mu evidentně nelíbilo) a humor ho přešel, až když dorazil jeho bývalý přítel D.J. v doprovodu lamače dívčích srdcí, Bodieho. Poté, co ze sebe agent CI5 setřásl ženy, které se na něj sesypaly, se věnoval výlučně golux. To se ovšem nelíbilo panu Malfoyovi, který se spil pod obraz a jeho přítel Severus byl nucen tajně mu najít do pití lektvar na kocovinu. Lucius vyvolal žárlivou scénu a až hrůzná představa drahého hábitu, ušpiněného Bodieho krví ho zastavila.
Wenai nakráčela na večírek jako dáma v historickém kostýmu spolu se svým bratrem Viktorem a přítelem Ještěrenou. Nepolepšitelný sukničkář John Wilmot si samozřejmě nenechal tuto akci ujít a lovil v hříšných vodách nějakou svoji oběť. Do oka mu padla krásná upírka Rebecca a tyto dva živly nemohli skončit jinak, než v jednom z pokojů pro hosty, pro tyto účely připravené (zdá se mi to, že Rebecca poslední dobou střídá partnery jako spodní prádlo?)
Mollyz, která přišla s kolegou z práce, Fabienem, si pak vyměnila partnera s Tirage, kterou zase doprovázel Eternitin bratr Isamun. Dámy s Holistické to docela pěkně rozjely, Eternity se opila a provokovala pana Snapea, až ji musel její přítel Morfeus odtáhnout. Pouze Sigismunda dělala čest své firmě. Fabien jel po Tirage jako pes po stopě a snad se mu povedlo zahnat její chmury ze zhrzené lásky k Amonovi.
Playboy Tony Dolohov to rozjel hned na několika místech a pojistil si rovnou pět dam. Nejdřív hučel do Světlushky, která ale docela brzy večírek opustila a pak běhal z jednoho kouta sálu na druhý (obdivovala jsem ho, jak to stíhá na tolika frontách), aby si zatančil ohnivý tanec s divoškou fatamorganou, která, jak jsem neomylně postřehla, se nám začíná chovat jako zamilovaná školačka, není ale divu, ten přitažlivý smrtijed je prostě neodolatelný (ehm, ehm). Poté mu padla do oka opuštěná Rebecca, se kterou důvěrně flirtoval a pak si vyzkoušel středověký tanec s Neferet. Samozřejmě, že moje maličkost taky neunikla jeho pozornému oku (to jenom pro ty, co si myslí, že jsem studený psí čumák).
Moje podřízená, Selena, se taky dostavila a nafotila opět moc zajímavé momentky. Později dorazila yohannka, (návrat mezi lidi jí jenom prospěl), opět je ve svém živlu. Chvíli za ní dorazil její přítel, po zuby ozbrojený Adelstein (jestlipak vůbec někdy odkládá ten vojenský arzenál, co má na sobě), který tam kvůli tomu, že yohannka s kýmsi z místních tančila, málem rozpoutal válku.
Místní mafián Abruzzi si taky nenechal ujít příležitost, co kdyby se mu tady naskytl nějaký výnosný obchod? Se svou přítelkyní Beatrix, která přišla ve svatebních šatech (že by symbolika?) ladili jako jing a jang.
Záhadným mužem v pozadí je nová tvář Provinilých slastí, charismatický Vyšší upír Asher. Celý večer bavil samotnou hostitelku a svojí neuvěřitelnou přitažlivostí a galantním chováním ji zcela okouzlil. Chabě mu odolává (zatím), do kdy, tak na to si počkám (zajímá mě, jestli si alespoň jednou vzpomněla, jak její přítel zatím někde trpí při úplňku bolestivou proměnou). A Styx, jestli si myslíte, že ten váš polibek nikdo neuviděl, šeredně se pletete.
Ples ještě pořád probíhá, zábava je v plném proudu, zatím nedošlo k žádnému incidentu a pokud se vyskytne něco, co upoutá moji pozornost, dozvíte se to jako první.
Storm

Obrázek
Podle Seleniny fotografie si dokážete udělat představu, jak to na Plese hříšných vypadalo.

Storm
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 04, 2010 11:04 pm

+kouká jak u vytržení+ Tý jo, to fakt byla událost roku!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 05, 2010 1:07 pm

Storm, bohužel se ti to nezdá... Sama si už začínám říkat, jestli to malinko nepřeháním. Ale co si budem povídat, samota je hrozná věc a nějak si ten život okořenit musím:)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát úno 05, 2010 3:19 pm

no to tedy byla událost* pročítá si článek* heh..odvahy..to určitě...ale na ples přece nepudu sama..* jen technická..je to Castiel a ne Cassiel - to je totiž uplně jiný andělik:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Isamun » pát úno 05, 2010 4:06 pm

A hele, výroční zpráva chovatelů králíků… +listuje si novinama a narazí na článek o plese.+ To se tedy slečna redaktorka nalítala, než ty drby schrastila… její starosti a Rothschildovy prachy bych chtěl mít! Hmm, pěkný, nikoho nenechala jen tak. Akorát Tirageina láska není ani tak zhrzená, jako spíš škrcená. Hyperaktivní jedinci Amnonova typu by neměli spolykat tolik cukru, pak jsou moc rozjetý…
Naposledy upravil Isamun dne pát úno 05, 2010 4:19 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát úno 05, 2010 4:14 pm

bylo to nádherné – tančit a bavit se +zasní se dojatě nad fotografií+ ale ten Snape, ten Snape! Ani tancovat nešel, ani nic kloudného neřekl… jestli on proti mně něco nemá…? +vážně se zamyslí a ovívá se plátkem+ (a nepřivedl mi Doyla! Hanba mu! )

tedy tyhle noviny jsou k nezaplacení! Já se až z nich dozvím, kdo z mých lidí má jaký intimní život… a Sigismunda opět vzorná! No jo, naše Sigi v tom umí chodit… +usměje se pochvalně+
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 05, 2010 4:25 pm

+listuje Věštcem – no ano – na záchodě, když to chcete vědět!+ hmm, ty jsi nějakej čiloučkej, Tony… +protáhne xicht+ tak čtyři další? Asi bych tě měla pořádně utahat… +zamyslí se a listuje Věštcem, kde jsou inzeráty, aby zadala těm čtyřem dalším inzeráty k seznámení, aby děvčátka nezacláněla+. Ovšem jak si poradím s Tonyho slabostí pro Styx – to teda zatím…
školačka? +nakoukne vytaženým krkem do zrcadla+ ale jo - myslím, že vypadám dobře +prohlíží se a naklání hlavu v různých úhlech+ asi jsem omládla. ten sex dělá zázraky...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV