DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Neferet » úte úno 09, 2010 11:44 am

+pročítá si nový i starý výtisk DV a upíjí přitom teplý čaj, když narazí na článek o plese, zářivě se při vzpomínce usměje a na chvíli se zasní, potřepe hlavou, aby se vzpamatovala a pokračuje dál, u článku o Syrianě se zrazí a přečte si ho ještě jednou+ Holka, to ti přeju. Hlavně, aby jsi byla šťastná. +usměje se a spokojeně zavře noviny a jde si po své práci+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Storm » ned úno 14, 2010 2:46 pm

=píše další drby do dnešního vydání Věštce=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » ned úno 14, 2010 7:02 pm

Obrázek
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » ned úno 14, 2010 7:02 pm

SEX V PŘÍMÉM PŘENOSU

Dnes si vezmu pod svůj „drbnohled“ další ze sexuchtivých párů, které dal dohromady ples. Mou pozornost upoutala mladičká Tirage, nikdy bych netušila, co se od ní dočkáme. Z nevinného děťátka se nám vyklubala pěkně nadržená žena. Skrytou vášeň, kterou odmítl sám Pán zla (doufám, že se teď pořádně za to fackuje), v ní dřímající konečně někdo naplno rozdmýchal.
Tirage si s Fabienem, léčitelem od sv. Munga, padli do oka jako smítka sazí, která se nedají vyplavit. Popravdě, Fabien po ní jel už od samého začátku jako honící pes po stopě. Je to opravdu roztomilý pošuk a proto podobně postiženou Tirage nemohl nezaujmout. Není divu, že našli v sobě zalíbení. Zalezli si do jednoho z pokojů pro hosty a to, co tam řešili, zajisté nebylo, že se znají teprve pár hodin. Naco s tím otálet, když je no tak lákavé, že?
Fabien je opravdový blázen (musím zjistit, jestli nepracuje na psychiatrickém oddělení, mohla by to být nemoc z povolání), ale možná právě svým specifickým smyslem pro humor a neomaleným chováním na Tirage zapůsobil.
V každém případě si to své soukromí dokonale užili a dokonce se stihli během večera do sebe i zamilovat. Fabienovi se jako zázrakem povedlo opět rozhořet láskou Tiragino zklamané srdce a ona zase docílila, že se drzý ranhojič, kterého jinak nic nevyvede z míry, chová jako zamilovaný student.
Ovšem, jak jsem postřehla, stačili už svou nezkrotnou touhu po tom druhém zneužít v nočním baru Provinilé slasti, kde po skončení programu v domnění, že jsou tam sami (ve Slastech NIKDY nejste sami!) předvedli nefalšovanou veřejnou soulož pro nic netušící zbylé hosty, kteří je z přítmí překvapeně sledovali. Vůbec nepochybuji, že je tajně pozorovalo navíc i několik párů nelidských očí, jinak si neumím vysvětlit, jak by jim jinak prošlo to, že souložili na tak nevhodném a nepravděpodobném místě, jakým je bar v upírském klubu.
Cvok a neopeřenec. To bude možná pravý důvod, proč místní upíři nezasáhli a přimhouřili oči.
Abych ale tady jenom nedrbala, přeji jim tu zamilovanost. Obzvlášť Tirage je zrozená k tomu, aby ji někdo zahrnoval láskou, protože vím, že to holka nemá lehké. Příště si ale dejte pozor, kde si to rozdáváte.
Storm

Obrázek
Selena fotila všechny detaily představení na baru, já jsem ale tentokrát vybrala méně lechtivou momentku. Nějak se nám to teď na LoSu rozšoustalo a já už ztrácím chuť pořád koukat na ty samé pohyby
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 14, 2010 7:19 pm

+s nohama na stole si čte DV, když si přečte tenhle článek zavrtí hlavou+ Kde ty lidi ještě napadne šukat, to jsem teda fakt zvědavá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned úno 14, 2010 8:18 pm

+samozřejmě jedno číslo dorazí i na Mýtinku+ zaujímavéé... tak u upírů +protočí oči+

(Storm: cha! a to si nedávno stěžovala, jak se na losu málo souloží, to má za to, teď nestíhá!)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Storm » ned úno 14, 2010 8:26 pm

(a to není zdaleka poslední soulož, nějak jste se nám do toho pustili :-))
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tirage » ned úno 14, 2010 8:29 pm

(děkujeme yohannce, že se nás zastala! :) )

čte si to u baru na Mýtince, jak to yohi odloží. a kulí oči... no ta čúza vleze fakt všude... trochu soukromí, člověk nemá... kdyby si raděj taky s někým hmmm, tak by nemusela jenom šmírovat ostatní. vztekle si podupává nohou. pak si ale vzpomene, že jí večer čeká zase nějaká zajímavá aktivita s Fabienem a lehce pitomě se usmívá nad fotkou. chudinka Storm, ona asi fakt nikoho nemá, že by s ním... propadne ze samé zamilovanosti velkodušným sklonům. najde papír a tužku, hvízdne na havrany a sepíše pergamen:
Vážená slečno redaktorko,
mohu vám jedině doporučit, abyste se na ony pohyby přestala dívat a raději si sama trochu zacvičila - to se vám totiž neomrzí. A žádám vás tímto o kolekci těch zmíněných fotografií. Hodlám si je uschovat a pokud se zadaří, nalepit do rodinného alba, abych je jednou mohla ukazovat vnoučatům - po dosažení jejich plnoletosti ovšem. Váš článek přiložím k tomu. Budete-li tak laskava a věnujete mi je, tu, co jste otiskli Vám podepíšu!
Tirage

Jářku, vem to, prosím, do Věštce. pohladí havrana. a že pozdravuju!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Darkness deStination » ned úno 14, 2010 8:53 pm

Chm...jedna tu chvíli není a co všechno se zatím poděje...*čte DV s očima navrch hlavy*
I cíl vaší cesty se skrývá v temnotách
Darkness deStination
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 14, 2010 9:23 pm

+Má v práci pauzu, tak pije kafe, pokuřuje a čte noviny. Pročte se až k článku o sobě a Tir.+ Mollýýý,+ zahuláká na celý oddělení.+ Jsem v novinách!!! To je příšerná drbárna tady!+ Pak se ale zadívá na fotku s Tirage a zamilovaně zašeptá+: Ještěřička moje.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV