DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Neferet » ned úno 14, 2010 9:44 pm

+pročítá si noviny a když se dostane k článku o Tir a Fabienovi, pozvedne obočí a usměje se+ Ten hmyz je snad všude. +zakroutí hlavou+ Ale snad to těm dvěma vyjde. +usměje se, noviny hodí do ohně a jde ven+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned úno 14, 2010 9:50 pm

+Vyjde z nemocničního pokoje, v ruce lahev s nějakým lektvarem a zasyčí k Fabienovi.+
Fab: Neřvi...paní Parkerovou bolí hlava.+ Kývne směrem ke staré čarodějce s hlavou asi tak třikrát zvětšenou oproti normálu.+ Píšou o tobě? Jako v rubrice Bystrozoři pátrají, radí, informují? S podtitulem "Šílenec na útěku" nebo co?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 15, 2010 11:38 pm

*listuje si DV* cha, a to jsem tak odtama vypadla...a on program pokračoval...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Storm » stř úno 17, 2010 10:52 pm

Tirage: Nepotřebuji něčí doporučení, abych si s někým zacvičila v posteli. Sama tento tělocvik provozuji docela pravidelně. Jenže na mne se u toho nikdo nedívá a proto panuje názor, že jsem snad frigidní. Nejsem. Fotografie jsou bezpečně uložené v trezoru GB a tam i zůstanou. Je to můj majetek. Pokud byste chtěla příště u soulože vyfotit, stačí říct Seleně, určitě si ráda přivydělá. Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » stř úno 17, 2010 11:16 pm

=připravuje další vydání Věštce= (zítra dva nové články)
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Manori » stř úno 17, 2010 11:52 pm

(juch juch...)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tirage » čtv úno 18, 2010 8:36 pm

Storm: Gratuluji k pravidelnému sexu! Že se na Vás nikdo nedívá a nefotí... čím to asi bude? A nemyslela jsem, že jste frigidní, spíš... nevyužitá. A ty fotky si strčte... třeba do trezoru, když s Vámi není rozumná řeč.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » čtv úno 18, 2010 8:44 pm

(musím pochválit výběr z archivu:) a asi se dojdu mrknout i do Slastí, bude to hukot)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Storm » pát úno 19, 2010 11:02 am

MOLLYZ: UŽ JE TAKY V TOM AŽ PO UŠI

Dnes jsem si vzala na mušku další dvojici, která se dala dokupy na plesu. Ani jsem tomu nechtěla věřit, že chladná feministka mollyz, známá svým náročným vkusem ohledně mužů, věčně se bránící jakýmkoliv projevům náklonnosti ze strany pánů tvorstva a zastávající názor, že JÍ to nemůže potkat (až mě začaly už napadat i různé věci), nakonec do toho spadne až po krk a zamiluje se.
Jejímu chvilkovému poblouznění Amonem už naštěstí odzvonilo, nahradil jej sympatický Eternitin bratr Isamun. Když se s ním na plese seznámila, okamžitě v sobě našli zalíbení a mollyz by tentokrát nepomohlo ani to, kdyby byla přivázaná k posteli, aby mohla tomu povrchnímu citu vzdorovat (jak ještě nedávno sama vyhlašovala). Prostě to na ni přišlo. Ale k něčemu je to dobré, alespoň konečně nebude závistivě koukat na muckající se páry a bude si hledět svého (Isamuna).
Netrvalo dlouho a mollyz porušila své pevné zásady a nového přítele si přivedla k sobě domů. Jakou činností se zabývali, tady popisovat nebudu, poslední dobou se totiž souloží snad v každém sídle (jsou snad nějaké příznivé skvrny na slunci, nebo co).
Zdá se, že v případě této dvojice platí láska na první pohled. Isamunovi se povedlo totiž téměř nemožné, rozpustit pověstný mollyn chlad a ta pod pohledy a doteky svého přítele přímo hoří (že by zapálíla i Wildaran). Nezbývá, než jim popřát hodně štěstí a lásky.
A že prý to nejde, mollyz!
Storm

Obrázek
Selena zachytila na svůj fotoaparát důkaz, že image chladnosti je jen mollyz přetvářkou

Další dvojice, která se setkala na plese, je moje podřízená - Selena a její (snad už) přítel Sam, ale doufám, že chápete, že ji už ze zásady šmírovat u toho nebudu. Kdo by taky fotil, že?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » pát úno 19, 2010 8:51 pm

+Poněkud ztrnule a celá zrůžovělá sedí nad novinami a tiše promlouvá k Fabienovi, který se svíjí smíchy na zemi ordinace, kde mají společně službu.+
Fabien: Udělám cokoliv, Fabe, když se přestaneš chechtat!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV