Storm píše:RUBRIKA VZKAZY ČTENÁŘŮM
Milá Tirage. Nejsou to žádné pomluvy, to není můj styl, pouze holá fakta, takže vám právník s tím nepomůže. Všechny důkazy, které jsem uvedla ve svém článku, jsou pečlivě uschované v mém trezoru. Skutečně vás nechci odradit, ale nemáte šanci. Ušetřené peníze za drahé právníky doporučuji investovat do Nadace smrtijedských invalidních veteránů, které jsem prezidentkou. Na druhou stranu – proč hned vyhrožujete katem? Udělala jsem vám vlastně službu, víte, jakou budete mít teď prestiž jako dobrá známa samotného Amona? Můžete mi přijít poděkovat, moc ráda vás uvidím.
Vážená fatamorgano. Až budete mít konečně něco v rukou, drahoušku, já to budu mít už dávno zdokumentované, takže není potřeba mě upozorňovat. Ale děkuji za vaši milou nabídku. Cením si toho. Mimochodem – skvělý vkus.
Storm
Tir: Ráda čtu, že jste obeznámena s problematikou invalidů. Ani nevíte, jak moc se vám to bude hodit. Ještě chvíli si koledujte a budete ráda, když z toho bude jen invalidita.
Tir: Katem vám, dámo, nevyhrožuji. Kat je přirozeným důsledkem perfektní práce našich právníků. Jak dobří jsou ti vaši?
Fatima: Ohrazuji se důrazně proti nařčení, že jsem „profesionálka po všech stránkách“. Některým stránkám se věnuji čistě amatérsky – už proto, abych se mohla účastnit Olympijských her. (ad odpověď Tonymu)
Fat: Důrazně popírám, že bych v přítomnosti pana Dolohova cokoli tajila nebo ztrácela. Naopak se mi zdá, že s vámi zbytečně ztrácím čas a tají se mi dech nad vaší nebetyčnou drzostí. (ad odpověď Tonymu)
Fat: Ano, jsem si svého vybraného vkusu vědoma. Jediný, kdo se tu chová nevkusně, jste vy. Trochu taktu, slečno. Kde chybí přirozená inteligence, pomůže výchova (pokud nejste stejně jako Tirage rezistentní).
Fat: Souhlasím – až budu mít v ruce rozsudek, že jste povinna se omluvit a odškodnit všechny osoby, které si tak neurvale berete do úst a do pera, předpokládám, že dokumentace o vašem pochybení bude již skutečně vyhotovena. Mně neděkujte, nápravně výchovnou péči vám poskytuje zdarma stát.