DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte pro 15, 2009 6:00 pm

Drahá Storm,

můžu tě ujitit, že jsme si to skutečně užili. A jak jsem říkala, i já jsem jen člověk, i když s poněkud odlišnými stravovacími návyky:) A jinak moc díky za taktní zmizení. Vážím si toho a nezapomínám:)

P.S. Moc pěkná fotka, Selena má fakt talent:)

S pozdravem

Rebecca

(omluvuju se... :oops: )
Naposledy upravil Rebecca Altamirano dne stř pro 16, 2009 12:38 pm, celkově upraveno 1
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř pro 16, 2009 12:16 am

(Dovolila bych si apelovat na Beccy, aby sem komentáře psala nebarevně - teda nechcu moc remcat, ale myslím, že když už se píšou komentáře rovnou sem, tak přehlednost: červený = věštec, zbytek = my, se docela osvědčila, ne?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » stř pro 16, 2009 11:26 am

(Beuš, naprosto souhlasím, články píšu schválně červeně, abych je odlišila od komentářů. Rebecco, prosím, můžeš si to opravit? Děkuji, zlati)

Rebbeco, to věřím, že jste si to užili. A nemáš zač děkovat, to je samozřejmost.

=sedí v kancošce a píše jako divá dnešní článek a vybírá fotky=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tirage » stř pro 16, 2009 3:42 pm

Storm píše:
RUBRIKA VZKAZY ČTENÁŘŮM

Milá Tirage. Nejsou to žádné pomluvy, to není můj styl, pouze holá fakta, takže vám právník s tím nepomůže. Všechny důkazy, které jsem uvedla ve svém článku, jsou pečlivě uschované v mém trezoru. Skutečně vás nechci odradit, ale nemáte šanci. Ušetřené peníze za drahé právníky doporučuji investovat do Nadace smrtijedských invalidních veteránů, které jsem prezidentkou. Na druhou stranu – proč hned vyhrožujete katem? Udělala jsem vám vlastně službu, víte, jakou budete mít teď prestiž jako dobrá známa samotného Amona? Můžete mi přijít poděkovat, moc ráda vás uvidím.

Vážená fatamorgano. Až budete mít konečně něco v rukou, drahoušku, já to budu mít už dávno zdokumentované, takže není potřeba mě upozorňovat. Ale děkuji za vaši milou nabídku. Cením si toho. Mimochodem – skvělý vkus.

Storm

Tir: Ráda čtu, že jste obeznámena s problematikou invalidů. Ani nevíte, jak moc se vám to bude hodit. Ještě chvíli si koledujte a budete ráda, když z toho bude jen invalidita.
Tir: Katem vám, dámo, nevyhrožuji. Kat je přirozeným důsledkem perfektní práce našich právníků. Jak dobří jsou ti vaši?

Fatima: Ohrazuji se důrazně proti nařčení, že jsem „profesionálka po všech stránkách“. Některým stránkám se věnuji čistě amatérsky – už proto, abych se mohla účastnit Olympijských her. (ad odpověď Tonymu)
Fat: Důrazně popírám, že bych v přítomnosti pana Dolohova cokoli tajila nebo ztrácela. Naopak se mi zdá, že s vámi zbytečně ztrácím čas a tají se mi dech nad vaší nebetyčnou drzostí. (ad odpověď Tonymu)
Fat: Ano, jsem si svého vybraného vkusu vědoma. Jediný, kdo se tu chová nevkusně, jste vy. Trochu taktu, slečno. Kde chybí přirozená inteligence, pomůže výchova (pokud nejste stejně jako Tirage rezistentní).
Fat: Souhlasím – až budu mít v ruce rozsudek, že jste povinna se omluvit a odškodnit všechny osoby, které si tak neurvale berete do úst a do pera, předpokládám, že dokumentace o vašem pochybení bude již skutečně vyhotovena. Mně neděkujte, nápravně výchovnou péči vám poskytuje zdarma stát.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Storm » stř pro 16, 2009 7:10 pm

EAGLE ROCK: SOUKROMÝ PÁNSKÝ STRIPTÝZ

Mojí dnešní obětí se opět stal (nevím, asi mám pro něj slabost, nebo co) Tony Dolohov. Když jsem zjistila, že pořádá u sebe na Eagle Rock soukromou svlékací show pro pozvané, nemohla jsem si to nechat ujít. Jako muška jenom zlatá jsem seděla celou dobu na stropě a hlavou dolů pozorovala jeho vystoupení. Priznám se, že jsem měla co dělat, abych se tam všemi deseti nohami vůbec udržela, a to jsem ještě dvě používala na focení.
Začalo to nevinnou debatou Styx a Neferet, které si Tony k sobě pozval na sklenku. Dámy se zmínily, že navštívily známý striptýzový klub a ženskou lstí (vychvalovaly do nebes místní striptéry a jejich vystoupení) Tonyho vyprovokovaly k tomu, že jim zatoužil dokázat, že není o nic horší, než nějaký upír. Ach, ta mužská ješitnost.
Holky hned chytly příležitost za pačesy a tak dlouho ho provokovaly, až jim nic netušící Tony podlehl (zde je vidět jasný důkaz, že ženským zbraním neodolá ani ten nejtvrdší chlap). Pak se ale karta obrátila a vrátil to dámám i s úroky. Předvedl tak erotické svlékací číslo, že by mu jej mohl zavídět i profesionál. Moc dobře si vědom toho, co dělá, promyšleně odhaloval kousek po kousku své dokonalé tělo na obdiv. Dámy měly co dělat, aby zůstaly v relativním klidu sedět v pohovkách. Přiznám se, že v jednu chvíli jsem málem spadla ze stropu, to když jeho ruka smyslně zmizela za páskem kalhot. Ovšem, i když mi to dělalo značné potíže, abych se soustředila na focení, zdokumentovala jsem to pro vás, abyste se taky mohli pokochat a udělala jsem těch fotek radši hned několik. Musím přiznat, že závidím. Závidím Styx a nechápu ji, že už ho nechce (zapisuji si svůj další úkol: zjistit, proč).
Velká škoda, že pod těmi smrtijedskými plášti a hábity se bohužel nepozná, jaké má Tony dokonalé tělo. Ale odteď, kdykoliv ho někde potkám, moje fantazie bude pracovat na plné obrátky. A mimochodem, to mé pozvání na kávu pořád platí, pane Dolohove.
Tak a teď rychle letím zpátky do Tonyho soukromých komnat, co kdyby si to rozmyslel a šel by do naha?
Storm

ObrázekObrázek
Obrázek

Ruka se mi silně třásla, když jsem pořizovala tyto fotky, snad oceníte mé sebeovládání.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » čtv pro 17, 2009 5:31 pm

RUBRIKA VZKAZY ČTENÁŘŮM

K ČLÁNKU INTERVIEW SE SMRTIJEDY
Tirage: Už jsem se na stránkách Věštce k vaší osobě nemínila vracet, ale evidentně stojíte o publicitu, budiž, ještě naposled vám věnuji prostor. Vaše výhružky katem a ublížením na zdraví mě nechávají klidnou. Mohla bych vás za ně bez výčitek žalovat, ale opravdu mi to nestojí za námahu. Netuším, o co vám jde, zda o popularitu, o to, abyste se zviditelnila, anebo abyste dojala Amona k slzám (anebo připravila o rozum). Vyvádíte, jako kdybych zveřejnila, že máte přinejmenším pohlavní nemoc, nebo zakopala někde mrtvolu, přitom jsem o vás napsala pouze tohle – zopakuji: „Už dřív jsem si všimla, že si tito dva (Tirage a Amon) náramně dobře rozumí, jejich laškování na Mýtince nelze přehlédnout. Myslím, že by Amon už babu potřeboval jako drbání - a to Tirage umí skvěle. Není pro ni problém drbat za ušima jednou rukou Amonova psa, druhou Amona a ještě u toho do sebe ládovat šunku. Že by se nám rýsoval nový pár?“ Co je tady k žalobě, k vyhrožování zabitím nebo trvalou invaliditou? Na vše mám podložené důkazy. To, že jedete po Amonovi, nebyla pro mé čtenáře žádná novina a to drbání mám zdokumentované. Kdyby jste to takhle v médiích nerozmázla, čtenáři by na to zapomněli do nejbližšího výtisku Věštce. Na vaše další případné výhružky už nebudu reagovat, mám spoustu zajímavějších námětů, které mé čtenáře budou zajímat víc, než vaše žabomyší válka. P.S. Víte, že jsem si myslela, že máte smysl pro humor?

fatamorgana: Jsem ráda, že vám konečně došlo, že se mnou zbytečně ztrácíte čas. Jistě bychom mohly polemizovat o tom, kdo z nás dvou se chová nevkusněji a drzeji. Kdyby každý, o kom se píše v tisku, žaloval příslušné noviny kvůli každému pr... drbu, naše justice by zkolabovala (vám a kolegyni Tirage zajisté nemusím připomínat vaše články v Pentagramu, mířené do černého). Myslím, že já se držím ještě hodně vzadu. Omluvím se, když uznám, že jsem chybila, v tomto případě ovšem nic takového nepociťuji. Víc se k této kauze vracet nebudu, ráda bych se zase věnovala své skutečné práci.

Kleopatra: Madam, tímto bych se vám chtěla omluvit za to, že jsem vám svým článkem způsobila zklamání. Neměla jsem ani tušení o vaší existenci. Amon se s tím nikde nechlubí.

K ČLÁNKU NEVĚRA ODHALENA
Rebecca: Chci ti poděkovat, že přestože ty jediná jsi měla důvod ohradit se proti mému zásahu do svého soukromí, neudělala jsi tak a vše bereš s humorem. U mě jsi prostě upírská Dáma.
STORM
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv pro 17, 2009 6:54 pm

Storm, nemáš za co děkovat. Neměla jsem důvod se proti něčemu ohrazovat, protože všechno, co jsi napsala byla čistá pravda, navíc napsaná vkusně a neurážlivě. Tudíž opravdu nevidím důvod, proč se rozčilovat:) Přeju spoustu inspirace do dalších skvělých článků a pevné nervy s načuřenými čtenáři:)

Becca
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv pro 17, 2009 7:50 pm

Drahá Storm. Přečetl jsem si váš článek o představení v mých soukromých komnatách a musím s uspokojením konstatovat, že jste mé vystoupení i mé přednosti popsala naprosto dokonale. Chci vám za to poděkovat a dokonce se na vás za ten nezvaný vpád na soukromou párty ani nezlobím. Ovšem, nikdy nic nedělám zadarmo. Za ten erotický zážitek, který jste u mne podstoupila, bych měl jedno skromné přání - rád bych se s vámi seznámil. Takže to vaše pozvání na kávu přijímám. Budu se těšit.
A.D.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Beatrix » pát pro 18, 2009 1:13 am

A co to je za bulvár, když na něho lidi nenadávají? Nějaká nová revoluční metoda? :P
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kleopatra » pát pro 18, 2009 1:16 am

Nejsem zklamaná, jsem naštvaná. Znám ho, vím co je zač, a vím jak jsem k němu přišla já....
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV