DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Fabien » pát úno 19, 2010 9:21 pm

+Přečte článek o své "poněkud" chladné kolegyni a upřímně se rozesměje tak, že se sveze ze židle na zem.+
Já to říkám furt, že vousáč Sam je hrdinou dne!!! +Maniakálně se na Molly zaškebí.+ Přestanu jenom, když za mě domícháš tu mast na opruzeniny!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob úno 20, 2010 9:35 pm

( :D opruzeniny!!)

nalistuje, dvakrát přečte a pokývá hlavou. rozkošné! mých 15 minut slávy... Samuel má štěstí, že má tu fotografku... ty protahovat bulvárem nebudou...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob úno 20, 2010 9:37 pm

POSTRACH: NÁVRAT ZTRACENÉHO MANŽELA

Tak má Manori po ptákách (není to myšleno doslovně!) - řekl by si každý, kdo zahlédl v přístavu kotvit Nautila. Pan Postrach se vrací domů ke své opuštěné ženušce. Závistivci si mnou ruce, jak jí utne tipec, přátelé drží palce, aby to ustála.
Skutečnost je však docela prozaická. Manori sice jako správná manželka přišla přivítat svého manžela až do doků, ovšem žádné vroucné shledání se nekonalo. Setkání bylo chladné, čišela z něj povinnost. Ale na druhou stranu proběhlo docela v klidu, i když bylo vidět, že se Postrach musí ovládat.
Manori kula železo za horka, chytře usoudila, že nemá cenu oddalovat nezbytné a už na molu hrdinsky nakousla jejich vztah. Jelikož toto choulostivé téma vyžadovalo klidný rozhovor, v jídelně pak Manori navrhla svému muži, že by měli na čas zůstat každý sám (ono tomu doteď tak nebylo?).
Postrach se samozřejmě ohradil proti tomu, že si Man v manželské krizi bude užívat se svým milencem a pak, jednou, až se ho nabaží, poslušně se vrátí do náruče čekajícího manžela. Je vidět, že to není žádný vůl. Navrhl definitivní rozchod. Man hned začala s výčitkami, že za rozpad vztahu ona přece nemůže, když ji tam nechal samotnou a že se jí celou dobu neozval a ona chudinka vůbec nevěděla, co je s ním, tak není divu, že .
To ji ale Postrach nezbaštil. Navrhl jí, aby tedy zkusila své štěstí jinde, dal jí své požehnání k novému vztahu a beze slova se vzdálil. Manori zůstala chvíli zkoprněle stát a zírala jak Potter na domácí úkol z lektvarů. Očividně byla rozhozena, zajisté nečekala, že ten rozchod proběhne tak hladce.
No, Manori, neřešte to a děkujte Merlinovi, že jste živa. Mohlo to dopadnout daleko hůř. A když už máte k tomu povolení s razítkem a vlastnoručním podpisem manžela, běžte si honem užívat se svým andělem strážným, než Postrachovi dojde, s čím souhlasil.
Storm
Obrázek
Tuto fotografii jsem pořídila v době, kdy slečna Manori trávila příjemné chvíle ve svém domě se svým andělem.

Příště:
Kdo je kdo: Eillen
Provinilé slasti: O co přišli ti, co nedorazili
Wenai: Záhadný cizinec v jejím životě
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Manori » sob úno 20, 2010 9:50 pm

*otevře nové vydání DV a málem ji klepne* no to snad...*přelítává řádky článku div si nevykloubí oči* no...ještě že neviděla ten "rozhovor" na chodbě..*zezelená a roztřeseně odloží noviny a chvíli se na ně zamračeně kouká* Ale v jednom má pravdu..Postrach není vůl...to ještě bude zajímavé, teprv..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned úno 21, 2010 12:31 am

K článku molly: +otevře noviny a když se dočte, jak to dopadlo s její známostí z plesu, nadšeně si mne ruce a moc ji těší, že molly konečně našla toho správného chlapa, který by ji zaujal+

K článku Manori: +zírá do Věštce a s obavami pročítá zprávu o návratu Postracha, na konci vydechne úlevou, že to Man přežila ve zdraví, ví, co jí hrozilo a jen doufá, že si to Postrach nerozmyslí a neučiní další nebezpečné kroky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned úno 21, 2010 1:31 am

+taky si zaujatě přečte článek o Manori a jen si tak nostalgicky povzdychne+ Jen ať se holka raduje, dokud to de... +nacpe věštec do koša a de taky něco dělat+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon úno 22, 2010 8:50 am

kouká do Věštce a nevěří vlastním očím No tohle... tak už i Postrachovi, takový solidní pár... zahodí znechuceně Věštce do krbu Nějak se nám to tady rozpadá. Jak to tak vypadá, jsme s golux jediní, kdo zůstali spolu... něco mu vrtá v hlavě, zvedne se a jde hledat golux
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Storm » pon úno 22, 2010 2:15 pm

OZNÁMENÍ

Vážení spoluobčané, chtěla bych vás požádat, pokud máte nějaké důležité sdělení pro ostatní obyvatele Země hříchů (oznámení o narození, úmrtí, zásnubách, zrušení zásnub, svatbě, rozvodu, ztrátě manžela či přítele, vraždě, ap.), abyste mi to neházeli kamkoliv do novin, ale posílali mi to do pošty (to je ta chodící poštovní schránka - případně PM) a já vám to ve svých novinách velice ráda zveřejním ve Společenské rubrice, která je k těmto účelům určená. Od toho přece tady jsem. Děkuji všem za pochopení, že mi ve Věštci neděláte bordel.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » pon úno 22, 2010 4:55 pm

SPOLEČENSKÁ RUBRIKA

Takže na má slova došlo. Marně se Syriana vztekala a a házela po mně bahno, když jsem nedávno ve Věštci psala, že je u ní svatba na spadnutí. Storm má totiž vždycky pravdu.
Po návratu Viktora do její postele z toho nemohlo vzejít opravdu nic jiného, než to, že se nakonec musí brát. Už je to tak, jejich vášnivé uvítání má následky, povedlo se jim zplodit potomka. A to ne jednoho, ale rovnou dva! Viktor není žádný troškař. Jen mě napadá... ví oni vůbec, že už byl vynalezen antikoncepční lektvar?
V každém případě přeji oběma, aby se jim narodilo zdravé potomstvo a chci jim jako první pogratulovat k tomuto významému rozhodnutí.
Storm

Obrázek

Storm
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pon úno 22, 2010 6:06 pm

+listuje Věštcem a ve společenské rubrice ji zaujme článek o Syrianině svatbě, nevěřícně si jej několikrát přečte a když jí konečně dojde, co se to tam píše, začne se blaženě usmívat+ No, páni... tak ti to teda vzali hopem... svatba... miminko... dokonce dvě +vezme brk a rychle napíše své čerstvé dojmy na pergamen a pošle orla s ním na Swanlibar+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV