DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Tirage » pát pro 18, 2009 8:52 am

(ale nééé, já právě myslela, že se tu mají odehrávat jedovaté pavlačové hádky a přestřelky slovní - že je to známkou popularity Věštce. tak to předáme právníkům, a ti se chovají slušně a ne jako pavlačové satorie.)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Maséři » pát pro 18, 2009 10:23 am

(a my si zase mysleli, že DV jsou seriózní noviny a budeme na nich sledovat růst a pád burzy. Holt každý den není posvícení)
Laxamentum caedo meum legatio...
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Storm » pát pro 18, 2009 11:51 am

(tak teda nevím:) Drby nebo serióznost? ....... Jasně, že drby, kdopak by četl nudné bláboly, lidi chtějí pikantnosti a nejlépe cizí:) Tir, právě že jde o přestřelku, proto ti Storm napsala to, co napsala:) přece se ti nebude omlouvat, to ona nikdy neudělá:) Zvykejte si na její ostrý jazyk:))

=sedne za stůl a začne připravovat nový článek do dnešního vydání=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tirage » pát pro 18, 2009 4:02 pm

(Storm: fajn, pak je to v pořádku. já jsem tupá hmota, dnes obzvlášť. a někdy neodhadnu, jak moc váženě to tady lidi berou a jestli to nebylo trochu moooc. trošku se mi zdálo, že to začalo být osobní - pro Storm a její "vnitřní já". hra je hra, ale váženě nechci, aby to někomu ublížilo. ale pokud jsme silné jak silnice a zvládneme to, tak klidně předvedu i s fatou a spol ještě větší kreatůry (od kreativita). to ať si pak dá Storm bacha, aby se jednoho - posledního - dne třeba neocitla s holkama na jedné veřejné toaletě :). by jí sežraly i s oušky :) )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Storm » pát pro 18, 2009 5:19 pm

(néé, nemyslela jsem to, jako že se Storm tvé urážky a vyhrožování jakkoliv dotkly, ona je velký kliďas, jinak by tuhle práci nemohla dělat, takové dvě semetriky ji nedokážou vyvést z rovnováhy :D , ale napsala jsem, že už nebude reagovat na tvé výhružky jednak protože si z nich nic nedělá a vše, co ti k tomu říct chtěla, už ti řekla, jednak nemám vůbec čas pořád odrážet Tiraginy útoky, zdržuje mě to od psaní jiných článků:))
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » pát pro 18, 2009 9:06 pm

AMON VERSUS KLEOPATRA: ROZCHOD?

Když jsem psala svůj dnes už legendární článek o interviews se smrtijedy, vůbec jsem netušila, jakou bude mít dohru. Nejenom, že se většina zmíněných protagonistů na mně sesypala jak valící se kamení, ale dokonce donutil Amonovu milenku Kleopatru osobně se přijít přesvědčit, co to tady ten Amon za její nepřítomnosti vyvádí.
Hned po vydání článku vlítla na Mýtinku a chybělo opravdu málo, aby mu můj deník neomlátila o hlavu. Velice temperamentně se dožadovala vysvětlení, kdo že je to ta dáma, o které se tam píše.
Amon zachoval chladnou hlavu, jak se na Pána našeho světa patří a řídil se heslem všech nevěrných mužů: zatloukat, zatloukat zatloukat. Klea se chovala poněkud panovačně jako rozmazlené děcko a dožadovala se seznámení s dotyčnou. Dupala energicky nožkou, až ji Amon musel způsobem sobě vlastním ukázat, jak se k němu má chovat. Klea rázem vyztřízlivěla ze své zlosti (evidentně jí došlo, že s Amonem není žádná legrace) a tiše čučela na židli. Oprsklá Tirage nezapřela svoji dobrodružnou povahu a s drzostí sobě vlastní obsloužila nic netušící madam Kleu. Odvážný kousek.
Amon byl trochu vyveden z míry, že si spletl i jména (jaksi nemůže zapomenout) a proléval hrdlo jedním panákem za druhým. Už se zdálo, že vyprázdní všechny sklenky v jeho okolí, když zavelel k odchodu a s Kleou, kterou hnal před sebou jak ovci na pastvu, opustili Mýtinku.
Já jsem samozřejmě za nima okamžitě mazala do londýnského bytu a dál sledovala jejich hádku, už beze svědků v soukromí. Je docela škoda toho vánočního cukroví, které Klea hodila po Amonovi, mohli jej věnovat alespoň nějakému sirotčinci, takhle to sežrala hávěť. Vzduchem stačilo Amonovým směrem proletět ještě pár předmětů, než Amon Kleu konečně zpacifikoval. Ponížená a vzteky rudá Klea od něj nakonec utekla. A pokud vás zajímá kam, prozradím, že na to nejméně pravděpodobné místo. K bývalé milence svého milence – Beatrix. Kupodivu si dámy docela dobře rozumí, dokonce ta šlechetná duše Bea Klee poskytla střechu nad hlavou.
Amon zůstal sám a zdá se, že si snad konečně poprvé v životě neví rady. Může začít přemýšlet, kde se stala chyba. Ze svého vysokého postavení a majestátnosti si nikdy nevážil toho, že je obletovaný ženami, že je zahrnován láskou, že je milován. Nedával, jenom přijímal. Svým sobectvím, arogantností a bezohledností nakonec spolehlivě od sebe odradil každou ženu. Přesto si myslím (a očekávám opět avady z jeho strany), že na jednu ženu svého života přece jen nedokáže zapomenout. Stará láska prostě nerezaví, a myslím to oboustranně. Jestli tyto řádky čtete vy dva, o kom tady povídám (pokud jsou mé dohady správné, budete velice dobře vědět, že mluvím o vás), co kdybyste se jen tak nezávazně setkali a třeba, co já vím... zavzpomínali na staré časy? (nepopírám, že by to bylo něco pro mé noviny)
Storm

Obrázek

Selena udělala snímeček jejich ostré výměny názorů a rychle mazala pryč, aby taky nějakou nechytla.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » sob pro 19, 2009 1:34 am

Em...co k tomu říct...myslím, že Klei prostě rozumím a chápu ju. Pochybuju, že si Amon neví rady...jenom vymýšlí, jak nejvíc nás všechny převézt a vyjít z toho jako big boss...přece ho známe...
Aaaa...myslím, že ti dva, o kterých se tu mluvilo..se už sešli..pokecali..popili...a...pak zase šli každej svou cestou.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » ned pro 20, 2009 1:58 pm

Co se to na LoSu děje, že se NIKDE NIC zajímavého neděje? Nemám o čem psát. Připadá mi, že se prasečí chřipka dostala až sem a skolila většinu populace.:)

=sedne si za stůl a připravuje do nedělního vydání další článek=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Manori » ned pro 20, 2009 3:29 pm

(ale tak já myslím že i děje...nebo dělo...nebo bude dít...nemusí to být vždyky úplně největší pikantnosti...:) nějaká zajímavá diskuze...drby v obchodech, co kdo koho pomlouvá...:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned pro 20, 2009 7:13 pm

(Ještě ju naváděj!!!)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV