Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned čer 13, 2010 6:34 pm

vidí jeho spokojený výraz a usměje se. Tohle se líbí každému. Lehce mu přejede rukama přes krk a zase nahoru přes spánky. Sama pro sebe si zavrní. Miluje, když se dotýká vlasů. Je to jako afrodisiakum.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon čer 14, 2010 7:21 pm

otevře oči Myslím, drahá přítelkyně, že bychom toho měli nechat. Je to velmi příjemné, řekl bych, možná až moc. Nerad bych udělal něco, čeho bych později litoval. Nebo něco, co by se rozneslo díky tomu užvaněnému Dennímu věštci lehce pohne hlavou a když Mystick vymotá ruce z jeho vlasů, pomalu vstane, zatřepe hlavou, jde k baru a oběma nalije, pak podá Mystick skleničku Ale myslím, že budu mít dnes velmi příjemné sny...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon čer 14, 2010 7:39 pm

vletí do haly a zarazí se, když tam uvidí Luciuse s Mystick Jejda... dobré odpoledne vespolek... prosmýkne se kolem stolku, nenápadně ztopí čerstvého Denního věštce, co tam leží, a zase zdrhne
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon čer 14, 2010 8:18 pm

zmateně přelítne očima mizející golux a pak se obrátí na Luciuse. Ehm...já...snad jsem vám nijak neublížila, nebo vás neurazila.řekne to dost nervózně, ale sklenku přijme.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon čer 14, 2010 9:15 pm

Ale kdeže, milá přítelkyně mávne rukou Bylo to velmi příjemné. A urazit mě je sice dost jednoduché, ale ve Vašem případě jsem ochoten být velmi, velmi tolerantní s úsměvem se k ní nakloní a přiťukne si s ní No a teď byste mi zase pro změnu mohla něco o sobě povědět vy... kde žijete, jak žijete, s kým žijete... posadí se zase do křesla a pokyne jí, aby učinila totéž
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte čer 15, 2010 10:29 am

trochu nervózně se na něj podívá. Vypadá jako krotká ovečka. Posadí se do křesla. Já si nemohu na nic stěžovat. Žiju si dobře, nic mi nechybí. Mám teď návštěvu v mém domě. Moji přítelkyni Arwen. Je to elfka, ale chová se jako mudla. Za chvíli mi vyžere celý dům. Ještěže jsem si zamkla sklep.trochu znechuceně se usměje. Teď pro změnu pustila do domu nějakou...nějakou osobu, která si klidně zazvoní bez předešlých objednání...Snad ji skřítek vyhodil...doufá v jeho loajálnost, protože opravdu nechce, aby někdo objevil věci, které má ve sklepě. Před pár měsíci mi zemřel manžel...Tragická nehoda...upře zrak na své pití.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte čer 15, 2010 6:53 pm

Ale... pozvedne obočí, protože ho to zaujalo No to mě opravdu mrzí. Zdědila jste po něm něco?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob čer 19, 2010 11:23 am

Ano...Obrovskou spoustu peněz a k tomu ještě nějaké nemovitosti, umělecká díla a tak...řekne to dost smutně a kopne do sebe panáka... Ale vůbec mě to netěší, byla bych raději, kdyby žil. Rozhodla jsem se, že uspořádám dražbu, na níž prodám většinu jeho, teď už vlastně mého majetku.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob čer 19, 2010 5:22 pm

A proč byste to dělala? Pokud potřebujete pomoci se správou majetku, jsem Vám jednoznačně k dispozici. Některé věci jsou jedinečné a je škoda se jich zbavovat, protože jsou to unikáty. Kdežto peníze jsou pořád stejné... napije se Samozřejmě Vám pomohu i s přípravou dražby. Mohu Vám poslat skřítka, aby Vám pomohl se soupisem majetku hlavně proto, aby vytipoval pro svého pána nějaké zvlášť cenné kousky,že
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 8:45 pm

Je toho opravdu moc...Dokonce i nějaké domy. Třeba vám by se mohl líbit jeden překrásný menší zámek...Opravdu moc hezký. taktéž se napije. Vašeho skřítka? nakloní hlavu na stranu a lehce přivře oči. Pak se trochu usměje. Prokoukla ho. To nebude třeba, mám svého vlastního. A soupis už mi udělal můj notář. Ale moc vám děkuji za nabídku, kdyby něco, určitě se na vás obrátím. zamrká na něj svými dlouhými řasami.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor