Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 23, 2010 8:54 pm

Tedy, vzhledem k tomu, že jsem nedávno koupil letní sídlo, si v nejbližší době nákup další nemovitosti rozmyslím. Člověk má mít jen to, co nezbytně potřebuje, že? mrkne na ni Ostatní je jenom na chlubení. I když... napije se já se chlubím rád. Dělá mi to dobře na nervy. V každém případě, jak jsem říkal, se na mě s důvěrou obraťte, kdybyste se potřebovala zbavit nějaké té... maličkosti...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 8:58 pm

Tak v tom případě...malinko pokyne jeho směrem sklenicí...by vás mohl zaujmout kupříkladu jeden obraz. Stětí Jana Křtitele od Caravaggia. Moc se mi líbí, ale je tak velký, že se mi nikam nevejde. trochu smutně se pousměje. A nebo nějaké pozlacené předměty...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř čer 23, 2010 9:19 pm

No dobrá, pouvažuji o tom. Sice je to mudlovské umění, ale výjimečné kousky si zaslouží výjimku, že? usměje se No a co dál? Neuvažujete o další svatbě? Nebo Vás v našem světě nikdo nezaujal?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř čer 23, 2010 9:23 pm

Oh...nervózně se pousměje. Neřekla bych nezaujal, to ne. Jsou zde velmi...ehmm...zajímaví muži. Je ale ještě příliš brzy. přejede prstem s velkým prstenem po okraji skleničky. Něco ji očividně trápí.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 7:03 pm

nakloní se v křesle Ale má drahá, záleží na tom, jak to cítíte. Pokud máte pocit, že je čas si najít partnera, udělejte to. Nedejte na to, co kdo říká, řiďte se svým srdcem. Ale je pravda, zase se opře a napije se že když něco moc a moc chceme, zpravidla se nám to nedaří. Takže tomu nechte volný průběh. Zlatá zásada praví, že když je žák připraven, učitel se objeví. Vylaďte si své vnitřní energie a mohu Vám zaručit, že šanci poznáte, až přijde. Pokud byste potřebovala uvést do společnosti, milerád Vám budu k dispozici. Nechcete se mi s něčím svěřit? pozoruje její zamyšlený výraz
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 8:00 pm

trochu se ošije a zavrtí v křesle. Oh, se společností vskutku problém nemám, ale vaší nabídky si opět velmi vážím. upřímně se na něj usměje. Zřejmě máte pravdu, ale je to na mě moc...rychlé. začne zhluboka dýchat. Já...ještě jsem se s tím nikomu nesvěřila. Nikomu jsem to zatím neřekla, ale trápí mne to už opravdu hodně dlouho. hrudník se jí zvedá v trhaných nádeších a výdeších.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 8:04 pm

vyskočí z křesla U Merlina, vy se necítíte dobře! začne jí rukou ovívat okolo obličeje, pak vezme z baru malou lahvičku s parfémem a přidrží ji Mystick pod nosem, aby mu tam náhodou neomdlela No tohle... přece se mi tady nesložíte! vezme kapesník - čistej! - namočí ho do karafy s vodou a plácne to Mystick na čelo Nemám Vás přenést ke Svatému Mungovi?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 8:11 pm

jakmile ucítí silný zápach, hepčíkne. Ne-e to nebude potřeba...Já budu-budu v pořádku. snaží se uklidnit. Asi si říkáte, co je to za doktora, který nedokáže uklidnit ani sám sebe. vykoktá to ze sebe.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 8:18 pm

Ale to je normální, drahá přítelkyně. Znáte to přísloví o kovářově kobyle? No... trochu nevhodné... sedne si zpátky do křesla a ovívá se pro změnu sám Cizímu člověk dokáže poradit i pomoci. Ale sám sobě... v tom bývá problém. Nejrenomovanější odborníci většinou vedou velmi zmatený život. Ale docela jste mě vylekala... už je vám lépe?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 8:21 pm

Ano lépe, děkuji. no, nezní to moc přesvědčivě. Možná, možná by mi pomohlo, kdybych měla někoho, komu bych všechno řekla. Ale nejsem si jistá...
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor