Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv čer 24, 2010 8:48 pm

Ale drahoušku, mně můžete říct úplně všechno. Nemám, komu bych to prozradil, nejsem žádná drbna. Tedy, pokud mi důvěřujete... nakloní se k ní v očekávání nějakého hrozného tajemství
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv čer 24, 2010 9:48 pm

v duchu se usměje, když si představí, jak Lucius drbe na ulici. No, tak dobrá. Ono to ani tajemství moc není. Týká se to mého manžela a té noci, kdy zemřel...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát čer 25, 2010 7:56 pm

přimhouří oči a pozoruje ji Chcete říct, že jste na jeho smrti měla jistý podíl? Nu což, na tom přece není nic hrozného. Jestli je tohle to vaše tajemství, můžete mi to klidně říct, já s tím za bystrozory nepoběžím... trochu se uvolní; jestli je to jenom vražda, tak je to v pohodě
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob čer 26, 2010 10:28 am

Já ho...já ho nezabila...možná v jejím hlase zazněla trocha zloby, jako by se tím snažila přesvědčit sama sebe. My jsme byli na horské chatě, ve Francii. Já, moje matka, Charles a můj pes Maxim. On manžel hodně pil a jednoho večera to trochu přehnal. My jsme se...my jsme se hádali...stojí ji to hodně úsilí, aby nedostala záchvat... a on mne uhodil. Neudělal to schválně, nikdy by mi vědomě neublížil....položí hlavu do dlaní na na chvíli se odmlčí.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob čer 26, 2010 3:18 pm

Ale drahoušku, to se přece může stát i v lepších rodinách položí jí ruku na rameno Hlavně se s tím netrapte. Jestli to bylo v afektu, nemáte si co vyčítat. Byla to nehoda, že mám pravdu? podívá se jí do očí
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob čer 26, 2010 3:49 pm

podívá se nejdřív na ruku na svém rameni a pak do očí majitele té ruku. Spadla jsem hlavou na stolek, na kterém stála whisky. Stůl spadl, láhev se převrhla a v krbu hořel oheň. Já upadla do bezvědomí a alkohol se dostal až do krbu. A zkuste si tipnout, z čeho byla postavená chata.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob čer 26, 2010 4:38 pm

usměje se a sundá ruku z jejího ramene Předpokládám, že jste se pak z toho bezvědomí probrala a v šoku jste se vyplazila z hořící chaty. Nebo že by vás vytáhl pes? Může být. A jako zázrakem jste zůstala nezraněná... dívá se jí pořád do očí No teď vidím jasně, že to byla nehoda a vy za to v žádném případě nemůžete usměje se znovu Když jste byla v bezvědomí, nemohla jste přece nic dělat. Taková malá rodinná tragédie... otáčí skleničkou v prstech No, jistě jste se s tím ještě nevyrovnala. Na to je nejlepší hlt dobrého pití nalije jí plnou skleničku
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob čer 26, 2010 7:00 pm

ihned popadne skleničku a kopne ji do sebe, aby mohla pokračovat. To ještě není všechno, ale v něčem jste se trefil. Jak pes viděl, že mne manžel napadl, skočil po něm, aby mě ochránil. Prokousl mu krční tepnu. Jak chata hořela, začaly padat stropní trámy a jeden spadl i na mne a rozdrtil mi pánev. jako by znovu ucítila tu bolest, položila si mimoděk ruku na bok. Pak si pamatuji jen, jak ležím na sněhu a...a zakrvácený pes mě zahřívá. Našli nás mudlové a odvezli mě do nemocnice, kde mě spravili. Ale Maxim, ten tam umrzl. A moje matka uhořela. z koutku jí vytekla velká, perle podobná slza.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned čer 27, 2010 4:51 pm

poslouchá ji se zájmem Hmm... opravdu velmi barvité. Neuvěřitelná rodinná tragédie. Muselo to být pro vás jistě hrozné, drahoušku položí svoji ruku na její Ale jak už jsem řekl, nedávejte si žádnou vinu. Musel to být osud, který potrestal Vašeho manžela za to, jak se k Vám choval. Ubohé věrné zvíře za Vás položilo život; co víc si může takové věrné zvíře přát? A Vaše matka... zamyslí se no, jistě měla také nějaké mouchy, že nalije jí dalšího panáka a opět se opře v křesle Doufám, že vy máte už pánev v pořádku usměje se
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned čer 27, 2010 5:33 pm

V naprostém. Ale...bolestně ji píchne u srdce...už nikdy nebudu moci mít děti. za první slzou následuje další.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor