Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 09, 2010 6:45 pm

vrhne se do salónu jako velká voda Ale to je vzácná návštěva. Skřítek mi právě řekl, že jste tady. Nezlobte se, jestli jste musela čekat. Zpráskám ho dodatečně přistoupí k Memory, políbí jí ruku a pokyne k baru Dáte si něco k pití, abyste si tady připadala příjemně?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 7:19 pm

"Dobrý večer, pán Malfoy." pozdraví ho s úsmevom na perách. "Ale vôbec nie. Ja som sa skôr obávala, či nejdem nevhod, keďže som sa vám vopred neohlásila." Pozrie smerom k baru. "Dala by som si pohár whisky."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 09, 2010 8:00 pm

luskne prsty a na stole se objeví dvě sklenice jemné skotské whisky Račte si posloužit, drahá přítelkyně. Dám si s vámi, i když bych neměl. Jednak beru ten váš lektvar a jednak mi dala ještě jedna krásná léčitelka další, na ty moje post-azkabanské deprese usměje se Ale jedna sklínka mi neuškodí. Alkohol v malém množství je lék ťukne si s ní a uvelebí se v křesle Tak vyprávějte, netrápí Vás příliš u Svatého Munga?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 8:21 pm

Vezme si sklenku. "No v skutočnosti na ten elixír, čo som vám dala, alkohol nepôsobí." chvíľu o tom premýšľa. "Asi by sa nemal zapíjať priamo alkoholom, ale o žiadných interakciách neviem." Priťukne si s ním a tiež sa usadí do kresla. "Vlastne ma trochu prekvapuje, že ho ešte beriete. Bola to len trojdňová liečba. Ono by to teda nemalo uškodiť aj tak, ale užívať ho dlhšie je zbytočné. Pomohlo vám to?" opýta sa starostlivo. "U Munga ma netrápia." povie s úsmevom, keď si odpije z pohára. "Aj keby, nebolo by múdre sťažovať sa na svojích zamestnávateľov, však?" mrkne naňho. "Dúfam, že sa na mňa už nehneváte za to, čo som vám povedala na ošetrovni. Išlo len o bežný lekársky postup, nič viac."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 09, 2010 8:34 pm

mávne rukou Ale to už je dávno zapomenuto, drahá. A dám na Vaši radu, ten Váš lektvar už do úst nevezmu mrkne na ni a pozvedne skleničku Tohle je přece daleko lepší... a na své zaměstnavatele si klidně stěžujte, já jim to nepovím... napije se Od té doby, co jsem ten lektvar poprvé vzal, se mi už žádná budoucnost nezjevuje. Takže jste asi opravdu dobrá... usměje se na ni
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 9:43 pm

"Ďakujem." mierne kývne hlavou, akoby na pozdrav, pritom zdvihne sklenku, na tvári spokojný úsmev. "Som rada, že vám to pomohlo. Tá druhá liečiteľka, nebola to náhodou Mystick?" opýta sa so záujmom. "Na zamestnávateľov sa naozaj nemôžem sťažovať, sú veľmi milí." a hlavne tam skoro vôbec nie sú (prepáč Moll ;) ). To ale dodá v duchu. "Liečiteľstvo ma skutočne baví, tak som rada, že ma zamestnali." odloží dopoly odpitý pohár a chvíľu sa zahľadí na Luciusa. "V liste, čo som od vás dostala, ste spomínali, že máte nové letné sídlo."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob črc 10, 2010 2:51 pm

Ano, to mám. Golux chtěla něco na rekreaci, a Cissa tu má alespoň klid. I když Manor je tak velký, že se nemusíme potkat, když nechceme. Pořádal jsem tam oslavu svých narozenin, škoda, že jste nemohla přijít. Ale klidně vás tam vezmu, jestli si to tam chcete prohlédnout točí sklínkou v prstech A máte pravdu, ta "druhá" byla opravdu Mystick. Velmi zajímavá dáma. Tím nechci říct, že Vy byste byla nezajímavá... kouká jí do očí
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » sob črc 10, 2010 4:23 pm

"To by som veľmi rada." povie nadšene. "Mrzí ma, že som nestihla vašu oslavu, dúfam, že ste odo mňa aspoň dostali blahoželanie a darček." opätuje mu pohľad. "Nemusíte sa ospravedlňovať. V skutočnosti sa považujem za obyčajnú priemernú čarodenicu, čo sa tu len snaží prežiť." povie trochu zo žartu, trochu vážne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned črc 11, 2010 9:43 pm

Nebuďte zbytečně skromná, má drahá. Je spousta obyčejných lidí, co nestojí za jediný pohled, ale vy mezi ně nepatříte. Jste čistokrevná čarodějka? A má váš rod dlouhou tradici? dolije jí whisky
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » ned črc 11, 2010 9:50 pm

Úsmev jej zamrzne na perách. "Nie, ehm....v skutočnosti som pol na pol a o svojom otcovi, čarodejníkovi, neviem vôbec nič. Jediné, čo mi po ňom ostalo je meno Aeternus, ale obávam sa, že aj to je falošné." prizná potichu so zamračeným výrazom v tvári.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor