Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon črc 12, 2010 8:34 pm

Hm... to je zajímavé. Podívám se pak do knihovny, jestli bych ve svých archivech něco nenašel. Nemáte nějakou rodinnou památku? Nějaké listiny, šperk, medailon, cokoliv... historie kouzelnických rodů mě zajímá. Ale i kdybychom nic nenašli, nemusíte být kvůli tomu smutná. Můžete si svůj tajemný původ vyložit jako přednost. Nebo si můžete něco vymyslet... usměje se
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » úte črc 13, 2010 6:41 pm

"Na svoj, ehm...tajomný pôvod som si už zvykla. A nechcem si niečo vymýšľať." trpko sa usmeje. "Nemyslite si, že som svojho otca nehľadala, ale vždy som prišla do slepej uličky. Tak som to nakoniec vzdala." pokrčí plecia. Chvíľu na Luciusa zamyslene, možno aj trochu zamračene hľadí. Rozmýšľa, koľko mu toho má povedať, no napokon predsa len siahne pod tričko a na zlatej retiazke vytiahne zlatý prsteň. Rozopne retiazku a podá mu ho. "Toto je jediné, čo po ňom ostalo."
Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte črc 13, 2010 7:13 pm

S dovolením... natáhne ruku, vezme prsten a zkoumavě ho otáčí v prstech Mám nejasný pocit, že něco podobného jsem už někde viděl. Ale mohu se samozřejmě mýlit pokrčí rameny Když dovolíte... přivolá si hůlkou kus pergamenu a brko a zručně si motiv draka v hrubých rysech obkreslí, pak prsten vrátí Memory. Možná byste mi pomohla, kdybyste mi řekla, kde všude jste pátrala, abych nedělal zbytečnou práci.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » úte črc 13, 2010 10:15 pm

Vezme si prsteň späť, chvíľu ho otáča medzi prstami a zamyslene naň hľadí. Alebo skôr zamyslene hľadí len tak na ruky a premýšľa. Po chvíli sa zas spamätá a zdvihne zrak k Luciusovi. "Možno som svojho otca nehľadala dostatočne dôkladne." prizná po chvíli a zahanbene sklopí oči. "Jediné moje pátranie vlastne pozostávalo, zo zisťovania existencie niekoho s priezviskom Aeternus. Nikto taký neexistuje. Myslím, že to bola posledná kvapka a ja som sa na to vykašľala." prsteň na chvíľu zlostne stisne v dlani, potom ho však vráti na retiazku a tú si zapne okolo krku. Prsteň opäť skončí schovaný pod tričkom. "Ani neviem, prečo ho ešte stále nosím so sebou." povzdychne si.
Pozrie na Luciusa a usmeje, možno trochu smutným úsmevom. "Ja by som vás nerada obťažovala, pán Malfoy. Popravde si už ani nie som istá, či to vôbec chcem vedieť."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř črc 14, 2010 4:52 pm

chvíli na ni přemýšlivě kouká Mne to vůbec neobtěžuje, naopak. Genealogie kouzelnických rodů byla kdysi mým koníčkem. V každém případě se na to podívám a pokud bych zjistil něco potěšujícího, dám Vám vědět. Samozřejmě s nějakými nepříjemnými zprávami bych Vás neobtěžoval, jen pokud byste si to vysloveně přála vědět. Ale nebudu s tím nijak ztrácet čas, prostě se proberu knihovnou a snad na něco narazím. Dáte si ještě nebo byste si dala raději něco malého k zakousnutí? Řekněte si o cokoli, rád to zařídím.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » stř črc 14, 2010 10:03 pm

"Ďakujem vám." vďačne sa naňho usmeje. "Pokiaľ vás to nebude obťažovať.....ak by ste na niečo narazili, aj zlé, prosím, dajte mi vedieť." chvíľu ešte nad tým zamyslene premýšľa, no potom len nebadane pokrúti hlavou, aby tie myšlienky zahnala. "Niečo malé na zukusnutie by som si aj dala. Počula som, že máte nejakú poradňu. Čo presne to je?" zmení úplne tému, lebo nerada o svojej rodine rozpráva a tiež už s tým nechce Luciusa obťažovať. Navyše, tá poradňa ju skutočne zaujíma. Napije sa z pohára, kde ešte stále nejakú tu whisky má. Sústredený pohľad upriami do Luciusových očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv črc 15, 2010 11:16 am

No jistě, poradna... zakloní se v křesle V takovém příšerném plátku, Pentagram se to jmenuje, čas od času vychází poradna, kde zodpovídáme dotazy čtenářů a čtenářek. Původně jsme tam byli jen já a Severus, ale časem se počet "poradců" ušklíbne se trochu rozšířil a dneska už tam takzvaně radí kdekdo. Ale je to vůle šéfredaktorky, takže se, ač nerad, podřizuji. Ovšem moje rady jsou samozřejmě míněny vážně a jsou podloženy letitými zkušenostmi a praxí. Dotazy se týkají všech oblastí života, ale původně byla poradna myšlena jako rádce v intimních záležitostech. No a na to navazují mé konzultační hodiny, protože ne vše se dá vysvětlit několika větami a je zapotřebí inidividuálního přístupu. Proto mi čtenáři i čtenářky posílají sovy a navštěvují mě v mých konzultačních hodinách tady na Manoru. A troufám si říct, že to má úspěch; každopádně všichni odcházejí spokojeni samolibě se usměje, dopije sklenku, dolije si a luskne prsty na skřítka
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod domácí skřítek » čtv črc 15, 2010 11:29 am

objeví se s obloženou místou, položí ji na stolek a zase zmizí

Obrázek
domácí skřítek
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » čtv črc 15, 2010 3:05 pm

"Aha, Pentagram. Myslím, že som pár čísel čítala." tiež dopije sklenku, z tej whisky jej už začína byť trochu teplo. "Hmm, to vyzerá úžasne." obzerá si misu, ktorú škriatok doniesol. "Možno by ste mi vedeli poradiť s jedným mojím osobným problémom. Keďže s tým máte také skúsenosti." spýtavo naňho pozrie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv črc 15, 2010 6:36 pm

Ale samozřejmě, drahá přítelkyně. Jen se mi bez obav svěřte, udělám, co bude v mých silách nakloní se k Memory v očekávání nějakých pikantností
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor