Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Memory » čtv črc 15, 2010 7:13 pm

"Noo..." odloží pohár na stôl a nervózne si prepletie prsty. "ako začať? Ehm...mám jedného priateľa. Raz sme sa spolu vyspali a ja by som rada, keby náš vzťah bol niečo viac, ako len priateľský. Ale nechcem naňho tlačiť. Problém je v tom, že musel na dlhšiu dobu odcestovať, no a ja.... odvtedy som s nikým nemala sex. A začína mi to dosť chýbať." začervená sa. Normálne by o tom nikdy nehovorila, a už vôbec nie s niekým, s kým sa stretla v podstate dvakrát v živote. Ale alkohol robí divy. "Lenže nechcem, keď sa vráti, aby si o mne myslel, že som nejaká ľahká žena." odmlčí sa a radšej pozoruje svoje ruky, než aby Luciusovi pozrela do očí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv črc 15, 2010 8:45 pm

přimhouří oči Milá přítelkyně, musíte si především uvědomit, že láska a sex jsou dvě rozdílné věci. Máte přítele, kterého kromě toho, že jste se spolu vyspali, také zřejmě milujete. Je to krásné a chvályhodné. Nicméně Vaše momentální potřeba sexu nemá s tímto vztahem nic společného, je to čistě fyziologická záležitost. Takže ji klidně uspokojte. Důležité ovšem je, abyste si vybrala diskrétního partnera; tak máte zaručeno, že se Váš přítel po svém návratu nic nedozví. Máte snad na mysli někoho konkrétního? zkoumavě ji pozoruje
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » čtv črc 15, 2010 10:09 pm

"Diskrétny partner." pobavene sa pousmeje. "Ak tu taký je, ukážte mi ho." pokrúti hlavou. "Navyše, keď tu lieta tá mušia kráľovná... Koho konkrétneho myslíte? Toho môjho priateľa?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv črc 15, 2010 11:11 pm

O Vašem partnerovi bych se rád také něco dozvěděl, ale až později. Myslel jsem, zda máte nějaký tip na partnera pro příležitostný sex. Diskrétního, zkušeného... někoho, kdo o Vás nebude nic roztrušovat ani nemá zapotřebí se s ničím chlubit. Někoho, kdo Vás zbaví momentálního problému a i nadále zůstane Vaším přítelem vezme ji za prsty a políbí ji lehce na hřbet ruky
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 16, 2010 12:46 am

Prekvapene zdvihne pohľad a zadíva sa mu skúmavo do očí. Akosi jej to docvakne. "Ja...ehm...nad nikým konkrétnym som neuvažovala, možno.....možno by ste mi vy niekoho mohli poradiť." nechá ruku v tej jeho.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 16, 2010 12:52 pm

Pokud by šlo o kvalitu sexu, doporučil bych Vám Severuse. Když si odmyslíte ty jeho nálady a sarkasmus, jako milenec je úžasný a určitě to nebude nikde roztrubovat. Ale zcela upřímně, drahá přítelkyně, kdybyste neměla žádné námitky, rád Vám osobně s tím malým problémem vypomohu kouká jí do očí, ale konečné rozhodnutí nechává na ní
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 16, 2010 3:54 pm

"Počula som, že pán Snape moc dámsku spoločnosť nevyhľadáva." povie len tak mimochodom. "Vy ste veľmi galantný a príťažlivý muž." stíši hlas, oči sklopené, prstami mu jemne prejde po chrbte jednej ruky. "Ja len..." zdvihne pohľad, červeň sa jej rozlieva po tvári. "...zdá sa mi to trochu zvláštne. Takto sa...ehm...dohodnúť." inak tým chce zrejme povedať, že nevie, ako začať a ako sa v takejto situácii správať.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 16, 2010 4:02 pm

A není to nakonec nejlepší, když se dva lidé v klidu dohodnou na příjemných věcech? Nejde přece o lásku, má drahá, a tudíž ani o život vstane, zvedne ji za ruku z křesla, obejme ji a jemně ji políbí na ústa, přitom ji k sobě přitiskne a jazykem jí vnikne do úst
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 16, 2010 4:37 pm

Trochu prekvapene sebou trhne, keď sa jeho pery dotknú jej. Bozk mu chvíľu opláca no potom sa odtiahne. "Čo vaša manželka a... priateľka?" tvári sa zrazu vyľakane.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 16, 2010 9:23 pm

Ale no tak, drahoušku. Však jsem řekl, že nejde o lásku, ale o přátelskou výpomoc. Můj vztah k Cisse ani ke golux tím nijak neutrpí. Musíte se naučit tyhle věci oddělovat. Ostatně, každý muž tady má nějakou tu svoji přítelkyni, takže byste stejně vlezla, jak se říká, někomu do zelí. U mě máte zaručenou kvalitu a diskrétnost stále ji svírá v náručí Takže co zvítězí: Vaše touha nebo Vaše ohleduplnost? stále přibližuje svoje rty k jejím a při posledních slovech už ji zase zlehka líbá
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor