Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Memory » pát črc 16, 2010 9:35 pm

Chvíľu nad tým uvažuje. Keď sa to tak vezme, taká priateľská výpomoc, navyše s vyhláseným Mužom s veľkým M, nie je na zahodenie. Opäť sa odtiahne, ukazovákom mu jemne prejde po perách. "Citov sa nebojím. Skôr sa obávam, aby nás tu nepristihli inflagranti. To by bolo veľmi nepríjemné."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát črc 16, 2010 9:43 pm

Tady nás nikdo přistihnout nemůže, i když samozřejmě vždycky existuje možnost, že se tu nějaký zvěromág vyskytne zamračeně se rozhlédne po salónu. Ale to byste se nemohla vyspat nikdy s nikým. Pokud máte strach z odhalení, pak to s Vaší touhou po sexu není zas až tak akutní pustí ji z náručí Musíte si vybrat. Buď to chcete, a pak nechápu Vaše obavy, nebo nechcete, a pak nechápu, proč jste se o tom vůbec zmiňovala otočí se k ní zády a nalije si skleničku whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » pát črc 16, 2010 10:15 pm

Prekvapene zamrká, keď sa je naraz otočí chrbtom. "Máte pravdu, zrejme to s tou mojou túžbou nebude také akútne." povie nahnevane. "Začala som o tom, lebo ste povedali, že máte poradňu a zaoberáte sa podobnými problémami. Nemala som v úmysle po vás skočiť."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob črc 17, 2010 3:41 pm

znovu se otočí a chytí ji za ruku, přitáhne ji k sobě a obejme ji okolo pasu vím, že jste to tak nemyslela. Přišla jste s problémem a já Vám nabídl řešení, a to stále platí. Ale konečné rozhodnutí musíte udělat vy sama. A pokud se už jednou rozhodnete, nesmíte pak už přemýšlet nad následky. Nicméně pokud se na to momentálně necítíte, můžeme to odložit lehce ji políbí na rty na dobu znovu ji políbí, kdy bude Vaše potřeba opravdu akutní políbí ji do třetice a lehce zašmejdí jazykem v jejích ústech. Rád bych, abyste se pak obrátila na mě, a ne na nějakého amatéra, který by mohl s Vaší duší napáchat nenapravitelné škody pohladí ji po vlasech a uvolní objetí, ale stále má ruku kolem jejího pasu
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Memory » sob črc 17, 2010 10:12 pm

"Moja profesia ma núti neustále premýšľať nad následkami svojich rozhodnutí. Som proste taká." jej hlas znie stále odmerane, no nebráni sa jeho objatiu, ani jeho bozkom. Keď sa ju snaží presvedčiť, aby sa v prípade potreby obrátila naňho, musí sa pobavene pousmiať, no jej výraz zmäkne. "Budem nad tým uvažovať." rukou mu zájde do vlasov a prstami prehrabne jeho jemné, blond vlasy. Potom sa odtiahne. "Asi by som už mala ísť." povie napokon a vymaní sa z jeho objatia.

(prepáč, že to tak rýchlo ukončujem, ale zajtra odchádzam na týdeň preč)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned črc 18, 2010 4:36 pm

Navštivte mě brzy, drahá přítelkyně políbí jí ruku na rozloučenou, ale jakmile za ní zaklapnou dveře, jeho usměvavý výraz se změní na silně otrávený No super pohlédne si do rozkroku, nalije si panáka a vypije ho na ex Golux je pryč, to abych šel za Cissou... sebere se a odchází do komnat své manželky
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon črc 26, 2010 7:30 pm

zastaví se přede dveřmi Manoru a vejde dovnitř, kde se usadí do křesla a vyčkává.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon črc 26, 2010 8:09 pm

do salónu nakoukne skřítek, zase odběhne a Lucius za chvíli vejde Vítám Vás, drahá přítelkyně. Dlouho jsme se neviděli... políbí Mystick ruku Dáte si nějaké občerstvení?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte črc 27, 2010 1:03 pm

zářivě se na něj usměje. Ne, děkuji, jsem tu jen na skok. Mám ještě spoustu práce. Nuže, můj dar čeká venku.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte črc 27, 2010 7:02 pm

Tak na co čekáme? nabídne jí rámě a vyjdou ven do zahrady
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor