Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 03, 2009 7:56 pm

*trochu sebou cukne, přece jen ten hlas dlouho neslyšel, opatrně se natočí k němu a na chvíli na něj s přimhouřenýma očima zírá, pak se podívá na ruku, jemu opět do očí, kde hledá snad jakýkoliv podtext, že by to bratr myslel neupřímně, ten tam však nenašel* Nazdar Regulusi *ruku přijme a potřese, pak ji ale rychle stáhne a upije whisky, kterou mu nalil Creg*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 03, 2009 8:16 pm

Sirius:*uleví se mu, když mu bratr potřásl rukou, je vidět, že se bál, že se ho ani nedotkne, sedne si k baru, kde mu Creagan nalil* Upřímně jsem rád a mile překvapen, že jsi mne hned neproklel*zkouší opatrně navázat rozhovor*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 03, 2009 8:22 pm

*kouká do sklenice* Viděl jsem, že jsi napsal mé ženě, tak jsem se stačil trochu uklidnit *pokrčí rameny, je odměřený* Jak dlouho jsi zpět? *lokne si*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 03, 2009 8:33 pm

ano, musím uznat, že sis vybral skvěle, je to úžasná dáma*zkouší se usmát, ale radší si pak také upije ze sklenice* Opravdu chvíli, asi 5 dní...
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 03, 2009 8:42 pm

Tak s tím souhlasím *kývne, až je překvapen, že s ním vůbec v něčem souhlasí* Aha... *na ten "zrod" a trochu přemýšlí o tom, že jeho chování není takové, jak se kdysi choval jeho bratr, po očku ho pozoruje*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 03, 2009 8:59 pm

Jsem opravdu rád, že jí máme v rodině*upije ze sklenice, moc neví jak dál* Stalo se ještě něco zásadního za tu dobu co jsem byl "pryč"?*snaží se s úsměvem koukat na Siria*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned kvě 03, 2009 9:25 pm

Jo..v rodině *pokřiveně se usměje a hodí do sebe dalšího panáka, takže začíná trochu roztávat, alk udělal svoje* Kde vlastně bydlíš?
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned kvě 03, 2009 9:32 pm

Postrach: Máš už připravenou nějakou oddávací řeč? Nějak jsem z toho vyrozuměl, že se ode mě očekává proslov, ale přiznám se, že s tím mám trochu problém. Datum se blíží a golux se k ničemu nemá... napije se zamyšleně ze skleničky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 03, 2009 10:14 pm

Chtěl bych to předělat a obnovit na Grimmauldově náměstí...někdo to tam trochu zbořil....tak bych to rád využil ve svůj prospěch a zrenovoval to a dal tomu nový kabát...je to tam moc ponuré*snaží se mluvit nenásilně, aby třeba něčím Siria nenaštval*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Postrach » pon kvě 04, 2009 9:47 am

Lucius Malfoy píše:Postrach: Máš už připravenou nějakou oddávací řeč? Nějak jsem z toho vyrozuměl, že se ode mě očekává proslov, ale přiznám se, že s tím mám trochu problém. Datum se blíží a golux se k ničemu nemá... napije se zamyšleně ze skleničky

Hm, oddávací řeč...vidíš, k tomu jsem se ještě nedostal...*zamračí se* klasicky bych věděl ale s tím zakomponováním vícero světů, to se bude muset vychytat...*v hlavě mu to už šrotuje* Proslov? tak to stačí jen pár vět....a na to máš golux...*poslední nemyslí jako otázku, občas zalétne pohledem k Blackům, vycítil napětí, ale zdá se to být nakonec v pořádku*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor