Přijímací salón

Panství golux a Luciuse Malfoye

Moderátoři: golux, Lucius Malfoy

Re: Přijímací salón

Příspěvekod Mario » pon kvě 04, 2009 7:16 pm

amon: však já taky něco vydržííím +veme si sklinku a šupne ji do sebe+
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Sirius Black » pon kvě 04, 2009 7:22 pm

Typuju, že ona by ti to stejně navrhla sama...ale neudělala by nic proti mé vůli *pokrčí rameny* Jendou seš tu, tak s tím holt nic nenadělám... *lehce lhostejně, stále z jeho přítomnosti není dvakrát odvařen* Ale na hašteření jsem už trochu starý *připustí* Takže mám na výběr, buď tě můžu zpět "pohřbít" nebo se spolu můžem snažit aspoň trochu komunikovat *přikývne a naleje si další* Vzhledem k této společnosti *mávne rukou k ostatním* to bude muset být to druhé, takže není na výběr *už trochu blábolivě filozofuje* Když už se bavím se Snapem, Malfoyem a Amonem, tak ty už mě z tohodle nevytrhneš *lehce se štěkavě zasměje, pak se zamyslí* A dům u bazénu má jednu výhodu - je plně vybaven a skřítka je k dispozici, takže bysme se skoro neviděli. *dodá*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 04, 2009 7:28 pm

Opravdu musí být velice hodná, už se těším až ji poznám. *usměje se* Pohřben už bych být nechtěl. Rozhodně bych radši s tebou vycházel v dobrém. I přes konflikty a moje chyby*dodá jako by nic* jsme přece jen jedna krev. A opravdu jsem velice rád, že mi nabízíš ten dům, ale opravdu to není nutné. Musím se vzpamatovat sám. *napije se, je rád, že se s ním Sirie alespoň baví, i za to mu je docela vděčný*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon kvě 04, 2009 7:35 pm

Creagan Elat píše:No, mohl bys třeba při obřadu tančit havajský tanec v rákosové sukýnce navrhne, ale nedokáže se tvářit vážně a tak mu cukají koutky Snad jen zakončení obřadu slovy - Nechť draci žehnají vašemu sňatku - já bych to sice vynechal, ale je to prý povinost. Řekl mi to kronikář a já mu radši budu věřit, než bych pročítal všechno, co máme v archivu, abych zjistil, jestli tomu tak není. A jinak jsem na tom jako vy. Máme mít každý svůj speciální slib a taky nevím, co ze sebe budu soukat.

Snad se golux k nějakému tomu proslovu dokope. Stačí pár vět? Jak ji znám, až se do toho dá, budu ji muset krotit, jinak budu řečnit až do půlnoci. Sestavil bych si to pochopitelně sám, ale ona se mi sama nabídla a... prostě, má na to talent. Když jí to udělá radost, ať něco sesmolí... napije se whisky Ta vaše whisky je opravdu výborná. Vím, že už jsem to říkal, ale musím to znovu opakovat otočí se na Creagana
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Sirius Black » pon kvě 04, 2009 8:31 pm

Jo, to je a poznáš... *uculí se* Ale to je dobrý, my tady máme já nevím kolik krásných ženských a probíráme mou ženu...tohle je rozlučka a měli bysme se bavit...*odkašle si* Nikdy jsi v tom nebyl sám, taky jsem měl svoje výstřelky... Jo a krev není voda...Stavěj se, stavěj...jen se snaž...le pokud budeš třba...chtít pomoct, tak jsem tu....bratře *zašklebí se, koutky mu cuknou v úsměvu*

Hele, je tu někde kulec? Bych si dal partičku *sklouzne ze židle* Jdeš taky? *pobídne ho*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon kvě 04, 2009 8:41 pm

Sirius: Hej, Blacku, hned vedle je kulečníkový sál. Klidně si zahrajte... pošlu vám skřítka, aby vám držel koule... zachechtá se
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » úte kvě 05, 2009 4:21 pm

Creagan Elat píše:Amon: Znám lepší důvody se opít, než v soutěži. Proč bych se opíjel v rychlosti, když si to můžu užívat po delší dobu. odpovídá lehce uraženě Amonovi

Creg: Proč? Protože tohle je snad -kurva- rozlučka se svobodou a né čaj o šesté! Bože takhle aristokratická sebranka..vypadá to jak modelka a chová se jak matka v domácnosti...+vrčí si pro sebe+

Roi, Mario: ták šup! +dají jednu, odložijou bokem+ dolívej krásko +kývne na svou holku a ona jim přistrčí další a zatím dolije prázdný+ á šup! +hezky je diriguje aby postupovali společně+ kdo dřív odpadne, prohrál! +stojijou u toho přepdokládám+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Mario » stř kvě 06, 2009 12:50 pm

Amon: +háže to zdatně do sebe a je takovej už hezky opilej+ jooo a ještě!
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Amon » stř kvě 06, 2009 1:29 pm

+taky už se po panáčkách mírně kýve a dokonce se i usmívá+ šup s ním tam! Ty seš dobrej! +poplácá Mária po zádech+ ale tenhle..ten bude..to..extra...+námíchá asi tři chlasty do sebe a do toho dá žloudek+ ták, hyn sa ...em...hukáže! +bodne prstem do vzduchu a hodí to do sebe+ huááá! +poplácá se přes břicho+ ten byl!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř kvě 06, 2009 1:47 pm

nenápadně úkoluje skřítky, kdyby se některý z pánů poroučel k zemi, aby ho podepřeli, případně vytřeli podlahu, kdyby některý z nich potupně vrhl
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Malfoy Manor