Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Nicolette » pát črc 09, 2010 8:50 am

+Poté, co uklidí stůl po snídani se pustí do přípravy narozeninové oslavy svého milovaného synka.+

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nicolette

Příspěvekod Isamun » úte črc 27, 2010 8:49 pm

přemístí se sem spolu s Molly. rozjedou se mu koutky, když vidí připravovanou hostinu a nepřejde ho to ani když zahlédne Nicolette, jak kmitá kolem příprav. dáma je mu vyloženě sympatická. přemýšlí jen, jak taková sympatická žena přišla k synovi-pšukovi = Fabienovi. drží Molly kolem pasu, mírně se usmívá a čeká, až je Moll představí.
takže přeju dobrý večer!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob črc 31, 2010 7:18 pm

Nicol: +Pustí se Samíka a skočí Nicol kolem krku.+ Nicol! To je nádhera! Hrozně jsem se těšila! +Prohlíží si připravenou oslavu.+ Ty jsi vážně skvělá. A ten dort!...+A pak se otočí k Samovi.+ A Nicol...tohle je Isamun Morff...Sam...můj přítel...cestovatel...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » sob črc 31, 2010 7:25 pm

+S písní na rtech dokončuje přípravy a po zvuku se otočí k příchozím. Vzápětí má v náručí Molly a obejme ji stejně láskyplnně jako Fabiena.+ Mollynko! Už jsem si říkala, že máte nějaké zpoždění, jestli se vám něco nestalo! Teda - ukaž se! Ty jsi nějak...vypadáš hrozně spokojeně! +A pak zaostří na Samíka.+

Sam: +Naspřáhne k němu ruku a se zájmem si ho prohlíží.+ Buďte vítán v mém domě, Same! Už jsem toho o vás dost slyšela od vaší skoro sestry! Tirage je skvělá! Odložte si věci nahoře v pokoji pro hosty!

Molly: Mollynko, ty víš, kde to je. Dejte si tam věci a přijďte dolů na skleničku! Určitě máte žízeň!
Nicolette

Příspěvekod Isamun » ned srp 08, 2010 4:14 pm

Nicol: těší mě! Sam. děkuji za přivítání i pozvání. je tu krásně! přijme nabízenou ruku a jemně ji stiskne. a předvede jeden ze svých úsměvů. rozhlídne se kolem. usmívá se a lehce náměsíčně opakuje po ní: Tirege... skvělá...

Molly: na chvíli ji pustí, když se na ni vrhne Nicollette. pak ji zase chytí za ruku. a nechá se vést do pokoje. trošku poťochle jí vysokým hlasem "ala Nicolette" šeptá: Teda - ukaž se! Ty jsi nějak... vyrostla! chechtá se a když ho vede do schodů drží se jí za zadeček.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » pát srp 27, 2010 9:29 pm

+Dokončí veškeré přípravy a vyhlíží na příjezdovou cestu, jesli neuvidí Faba s Tir a co chvíli mrkne ke dveřím domu, kdeže to jsou Moll a Sam. Nakonec jí to přestane bavit, otevře si lahev vína, sedne do ratanového křesílka s rozečtenou knihou a spokojeně se začte do další kapitoly. Ještě si pomyslí, že snad s Honorém nejsou tak nespolečenští, když jsou někde spolu, ale pak usoudí, že jsou a pro sebe se zasměje.+
Nicolette

Příspěvekod Nicolette » pon srp 30, 2010 6:19 pm

+Slyší rachot vozu, odloží knihu a jde se podívat, kdože jí to poctil.+ No, konečně...+povzdechne, když vidí Tir a Fabiena.+

Fab: No, kde jste byli tak dlouho? A kde máš boty? Nestačili ti peníze a dals je u řezníka do zástavy? +Kroutí nad synem hlavou.+

Tir: Asi před hodinou a půl přijela Mollynka s tvým skorobratrem. Je moc milý...Vybalují si nahoře oblečení. Ovšem lodního kufru jsem si nevšimla, takže snad se do večera ukážou.
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte srp 31, 2010 7:52 am

( :lol: vybalují si oblečení - to jo!)

Nicol: Sam a Molly už jsou tady? nese nákupy a něco štěbetá, aby zamaskovala zdržení a taky nedostatečné a zmatené ustrojení. ale hezky se usmívá. je ještě potřeba něco udělat? mám s něčím pomoct? trochu se nám to protáhlo, čekali jsme na čerstvé rohlíky...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » úte srp 31, 2010 8:31 am

Tir: +Snaží se, aby se nerozesmála přímo před budoucí snachou. To jak ti dva vypadají spíš ukazuje na to, že se o ty čerstvé rohlíky museli poprat.+ Hoď mi ten nákup do kuchyně, Tirage a neříkala jsi náhodou, že máš na oslavu nějaké pěkné šaty? Myslím, že se na ně nachyluje čas.
Nicolette

Příspěvekod Fabien » úte srp 31, 2010 8:39 am

Nicol: Jsem utíkal za tím vozem a ztratil jsem botu, no...+ucedí směrem k matce, ale výzdoba zahrady ho rozněžní.+ Vypadá to skvěle, mami...budou taky makový koláče od Moll? Přivezla je?

Tir: +Udělá na ni prosebné uči.+ Tak jo...obleču, zapnu...co budeš chtít....budu hodnej Fabísek.+ Pohodí nákup na zem do kuchyně a spěšně následuje Tirage do pokoje převléknout se na oslavu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette