Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 9:17 pm

Molly: drží si ji u sebe. no, techniku nošení bych nechal na tobě... směje se. klidně na zádech. prej rachitický... na fotce jsem tě videl s jedním takovým... co ukazovala Nicolette. kdo to byl? strašně mu zakručí v břiše. vyhřátej, to je to rychlý spalování. asi budu muset sníst tebe! začne jí žižlat ouško.
Naposledy upravil Isamun dne sob říj 02, 2010 9:27 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 9:23 pm

Sam: To byl...kterýho myslíš? +tváří se jako anděl. A jak má čím dál víc zamokřené ucho, vyklouzne Samovi z náruče (ale vážně dost nerada :D )+ Já ti jdu pro to jídlo, abys nezhynul...+pohladí mu kolena a jen v krátké noční košilce rychle vyběhne ze dveří, taky aby se zamluvil ten na té fotce.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 9:31 pm

(jako kterej anděl? některý vypadaj, jako když mají zaražený prdy :lol: )

Molly: rozvalí se a těší se na Molly živitelku. jsi zlatej ježek! zarazí se trochu a zadoufá, že když ježek půjde pro proviant, taky na něho něco zbyde :D . příště zase půjdu já.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 9:35 pm

(v jejím případě padlý anděl nebo andělská mrcha :lol: )

Sam: +Za chvilku vbalancuje zpátky do pokoje s obrovským podnosem plným všelijakých pochutin, které posbírala v kuchyni.+ Tak co si dáš, unavený Samíku? +Položí tác vedle postele a klekne si do peřin vedle Sama.+ V nabídce jsou tousty, chleba s marmeládou, koláč, zbytek chlebíčků od včerejška, kus narozeninového dortu....+sděluje automaticky a se zaujetím hladí Samova vystouplá kolena.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 9:42 pm

Molly: tak bych začal koláčem, pak kus dortu, pani vrchní. a nakonec si dám tebe! chytne ji oběma rukama kolem pasu. a co se týče nápojů? zvedne tázavě obočí. akorát mi zase chybí ruka... začne rafat a lovit sousta pusou z jejích prstů.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 9:53 pm

Sam: +Krmí ho a jak u toho blbnou, dost drobí do postele.+ Studenej čaj, horký kafe, zteplalý víno a rybízovej džus....a až se napiješ...budu tě chtít....celýho+ Strčí mu do pusy větší sousto a políbí ho na špičku nosu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 9:59 pm

Molly: lehce se přidusí a zakucká soustem. chaj! hychue! huhlá a sápe se po hrnku čaje. a jak ho chytá, trochu Molly polije kolem výstřihu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 10:11 pm

Sam: +Cukne a skulí se vedle Sama a rychle si otírá studený čaj z těla. Husí kůže jí naskočí rychle.+ Jééé...zima...zima...+stahuje si mokrou košilku a snaží se vecpat se k Samovi pod peřinu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 02, 2010 10:28 pm

Molly: přitáhne si ji k sobě. kam se cpete, slečno? jste samej drobek. a já se skoro udusil... smetá jí drobky (imaginární) hlavně kolem bradavek (tvrdých :D ).
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 02, 2010 10:34 pm

Sam: Jsem celá mokrá ( :lol: ) a je mi zima...a nene..žádný drobky...teda trochu tady...+ještě ukáže na levou bradavku, že tam je ještě třeba smést.+ Nemáš tak hltat...koláč!+ Odstraní mu několik reálných drobků z vousů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette