Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 1:21 pm

Molly: pilná, jako pilník a silná, jako silnice. chňapne po makové buchtě. dobr. moc dobrý. zakousne buchtu :)

Sam: dívá se, jestli bude z náplně vyšťourávat rozinky.

Nicol: on zase tak zkaženej není. brání Fabiena.

Fab: tulí se k němu a chce zjistit, co že za obrázek to ulil. ukaž mi to, králíčku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 3:24 pm

SAm: +Je spokojená, že mu chutná, ale nervózní z toho, že fotky zůstaly u něj. Bylo to přece jen holčičí tajemství a zvláště některé byly dost kompromitujícím materiálem. Soukromě se rozhodne, že se z něj dostane.+

Tir: Fab je zkaženej jenom trošičku, to my víme! +uklidňuje ji.+

Nicol: Neměla jsi to Samovi dovolit, aby si je nechal!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 3:35 pm

Nicol: +Je nafučenej, že si Sam mohl fotky nechat.+ Tak za prvé, matko! Jsem zkaženej po tobě! +ukořistí buchty z talíře...+

Tir: ...za druhý, tobě nic neukážu, s tebou si to vyřídím! +Má plný ruce buchet, ale poselství je pro Tirage jasné.+

Sam: ...a za třetí...jak je možný, že ti MOJE matka všechno dovolí?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 6:34 pm

Molly: (to jsme celí zvědaví, jak ho obloudí :) ) culí se na ni s plnou pusou a strašně nenápadně přeci jen pár větších rozinek vypitvá a ukryje do květináče fíkusu, nebo co to tam Nicolette má :lol: .

Fab: klid, to je tím, že jsem ta návštěva... snaží se ho chlácholit. a ze své tajné mise k fíkusu zakašle, jakoby se dusil droblkem buchty, ale v kašli skryje pár tichých slov k Fabienovi: negativy. slyšels, ne. kde můžou být? velmi konspiračně poznamená.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 6:43 pm

Molly: vyplázne na ni jazyk. s tebou se o zkaženosti teď bavit nebudu. to až soukromě. určitě se dozvím věcí...

Fab: ty jseš zlej! co si chceš vyřizovat? nic jsem neprovedla přece. otočí se k němu zády - ona ho brání a on jí vyhrožuje.

Sam: něco zaslechne o negativech a špicuje uši. ale nedá na sobě nic znát. ovšem pohlídá si ho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 7:09 pm

Tir: +Protočí oči.+ No, já myslím, že se od tebe taky ledascos dozvím...ještěrko!

Sam: +Zaznamená jeho rozinkovou pouť.+ Nechápu, proč mi neřekneš, že to nejíš? Co je to za hru?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 7:27 pm

Tir: Já na chvíli usnu a ty se tu promenáduješ nahá...a beze mě! +syčí jí do ucha a chytne jí zezadu kolem pasu, aby mu nikam neuklouzla.+ Myslím, že bysme měli tenhle večírek ukončit...+přitlačí jí svůj stojící maják :mrgreen: na zadeček.+

Sam: Honorého pracovna....nepochybně. Po večerce tam mrknem!+ huhlá směrem k Samovi.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 9:45 pm

Fab: no a co? vždyť to zůstalo - abych tak řekla - v rodině! tys dělal striptýzy po hospodách! nenechá se peskovat. pak je lapena a konfrontována s majákem. ukončit? ale Sam ještě nedočetl... a zítra oni s Moll i maminka odcházejí. myslíš, že se to hodí? zamele se mu zadečkem v klíně.

Molly: já taky! najádo! neřekne jí ani červená ...ééé... karůlko, ani sladká prdelko, ač už i ke svému pobavení i tato oslovení vyšpiónila :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 9:50 pm

Tir: Řeknu ti kdo je vrah...matka tý mladý holky, co chodí s hlavním podezřelým...a teď se pěkně rozluč, zamávej cestovatelům a pojď mi vysvětlit tu helmu! A já se po hospodách svlékám jen pod vlivem! Ty jsi se svlíkala před mojí matkou!+ Chytne jí za kyčle a pro sebe odpočítá do pěti, aby vydržel.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 9:56 pm

Fab: pod čím vlivem, zvrhlíku? a my jsme taky popily... vína, ve kterém je pravda! a maminka aspoň po pravdě viděla, že mi pro jejího králíčka nic nechybí! a ochranné pomůcky jsou prostě nutné! (helma). vytáčí se a chytí ho za ruce na svém bříšku a hladí ho palci po prstech. chápe, že s majákem budou musit rychle troubit na ústup.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette