Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 9:59 pm

Tir: Jo, takhle to bylo! Normálně jste holky chlastaly! + Mudsí si ji přitisknout víc k sobě.+ Ochranné pomůcky dneska nebudeš potřebovat a mojí matce je prd do toho, co máš a co ne!

Nicol: Mami. Tir je unavená, jdeme spát, jo?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » stř lis 24, 2010 10:03 pm

+Pobaveně sleduje oba páry.+ Jsou jako ti králíci...+myslí si. A nahlas...+

Fab: Jistě, drahoušku! Vidím, jak se Tirage klíží oči, hodně mi dneska pomohla. Dobrou!

Tir: Dobrou, zlato! +obejme ji.+ Ráno půjdu brzo, tak prosím, nějak dohlédni na Fabiena, aby nepodpálil dům.
Nicolette

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:06 pm

Molly: rozpačitě odpoví. no, myslel jsem, že mi tam vyroste rozinkovník... promiň, najádo. já v tom nemám rád ty zrníčka... ale buchyty jsou vynikající! olíbne jí tvář a pracovitovčelkovskou ručku, jež sama vinula, když má prázdnou pusu. jen se bojím, že se na jejich vůni budou stahovat pastevci jak mračna kobylek. přilísne se k ní. jako já za tvou vůní... šeptá jí do ouška. jenom dočtu kapitolu a pak zemdlím vysílením, jo? a odebereme se do svých komnat - na lože... s buchtama. trochu na závěr pokazí romantický návrh.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 10:09 pm

Nicol: jistě. dobrou noc. a děkuju. nechvilku se k ní přitulí tváří.

Fab: ano, ano! spát! asi usnu dřív, než vyjdu schody, králíčku... hihňá se. a co mám a co ne? ohlíží se po něm a kulí oči.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 10:11 pm

Tir: Dobrou dlouhou noc! +zazubí se na ní a pobaveně sleduje Fabienův boj s vlastním tělem.+

Sam: Kdybys to řekl hned, nemusela jsem je tam dávat vůbec.+ Položí mu hlavu na hruď.+ Pastevci by mohli buchty podle vůně zaznamenat a zdivočet...+pokývá hlavou a šeptá.+...dočti to rychel, já už skoro umdlévám. A na buchty nezapomeň - to je jasný..s těma se zabavíš na celou noc!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:18 pm

Molly: právě, právě! noc plná zábavy... copak nám jenom ten Hercule dělá, že tak zdržuje? šátrá po knize. a než se od Moll odlepí, šeptne: copak pastevci, ale já!

Tir a Fab: no! dobrou no! naštvaně pozdraví, neb jak to, že oni si jdou a on musí čáíst konec kapitoly? :D
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř lis 24, 2010 10:25 pm

Tir: Ty máš právě všechno! Šup, ať už jsi v posteli nebo mi tu usneš! + popohání jí.+

Sam: +Maniakálně se na něj zašklebí a zmizí na schodech.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř lis 24, 2010 10:29 pm

dobrou noc! mávne Samovi a Molly. na ni ještě mrkne, že si už předem ulila pár buchet k snídani, tak může nechat Sama po libosti plenit :lol: .
a utíká ke schodům.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 10:35 pm

Sam: Ty budeš mít buchty v batohu na zádech! +schválně si z něj utahuje.+ Ty se ukojíš přímo u zdroje! Čti už! +Lehne si na kanape a o polštářky si opře sklenku vína. Předtím ještě jednu podá Nicol.+

Nicol: Tak jednu zdravotní na noc, Nicol! Ty malí dneska nic nevydržej! +kývne za Fabem a Tir.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:40 pm

Molly: já ale myslel zdivočení! a bacha, abych se neukojil hned teď a tady, najádo! tiše zavrčí a netrpělivě se dá do čtení. "Poirot si právě upravoval před zrcadlem svůj knírek s precizností hodnou badatele na d mikroskopem, když náhle..."
a lehce závistivě šilhá po vínu.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette