Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod mollyz » úte zář 07, 2010 9:15 am

Nicol: +Na souhlas přikývne a s pokrčením ramen kývne na Fabiena.+

Fabien: Tak tedy...milý Fabe...+dost se ošívá, sledována napjatým Samovým pohledem a trochu posměšným ze strany Tir, ale už to slíbila..+...asi to letos zkrátíme, protože je tady spousta jídla, které je potřeba sníst a spousta pití, které je potřeba vypít.+ Pozvedne sklenku.+ Všechno nejlepší k narozkám a ať ti dupou králíci!!!+Připije mu.+ Pusu ti dá Tirage za mě!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » úte zář 07, 2010 10:42 am

+Podá ještě Fafienovi zabalený dáreček.+

Obrázek
Nicolette

Příspěvekod Tirage » úte zář 07, 2010 2:34 pm

Molly: všechno abych oddřela. klidně si ho taky sestersky olíbej.

Nicol: je taky celá dojatá z jejího přání i polibku. já vím, že dělá. jak vidí Nicol, tak se jí derou taky slzy do očí, ale tulí se víc k Fabienovi a maskuje to. chudák Fab tam má slzavé údolí od svých žen.

Fab: všechno nejlepší, lásko. dá mu hezkou ukázkově-narozeninovou pusu. až když vidí, co mu nadělila Nicol za mikinu, přejde jí dojetí a tiše se rozesměje. sice mlčí, ale je úplně slyšet, že si myslí "králíčku!" dárky máš tady -ukáže, viz obrázky výše. pokračování už jsem slíbila, večer v soukromí. zašeptá ještě, aby nebyl smutný, že si z něj zase utahuje.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » úte zář 07, 2010 2:48 pm

Molly: jak vidí ty líbací scény, chytí Moll a taky ji políbí. moc hezký! a tiše dodá: jestlis odflákla ten salát taky tak, jako ten proslov, tak to nevím.

Fab: ať máš všechno tak, jak si přeješ, Fabe. tu kolonu ovšem musíme prověřit, jestli funguje. potřese mu pravicí. a už se hrne vedle Molly ke stolu, kde zálibně obhlíží lahůdky, už si je zmapoval a ví, nač se vrhnout.

Nicol: jejích pohledy se střetnou nad mísou dobrot, Sam se už cpe. polkne, aby nemluvil s plnou pusou. já jsem nadšen! samá chuť! děkuju za pozvání. dělá oči, že by si ho člověk koupil.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 07, 2010 6:53 pm

+Je z toho celý vedle sebe, chlapec. Je sice zvyklý na podobné každoroční obštrukce, ale ne v takové společnosti. Radši k sobě přivine Tir, nechá se olíbat. A pak taky obejme Nicol.+ Dík, mami!

Molly: +Vymaní se z objetí obou žen a bezostyšně jí políbí v náručí Samově.+ Dík, žes to neprotahovala. Jsi zlatá! +Pak se zase vrátí k Tir a oňuňává si jí.+ Když večer je hrozně daleko, lásko!!!+ kňučí.

Sam: Kolonu prověříme, jen co se nadlábneme, ne?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte zář 07, 2010 7:01 pm

Sam: +Přitulí se k němu.+ Salát a tebe nikdy neodfláknu! + líbá ho do vousů.+ A dej mi taky něco! +Natáhne se taky po dobrotách, neboť je značně vyhladovělá.+

Tir: No, jak chceš! Ale když dovolíš, radši budu líbat Sama!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » úte zář 07, 2010 7:11 pm

Sam: +Je z něho celá naměkko. Nedokáže si to nijak vysvětlit, nějak to zařadit, ale sbaští mu ty jeho oči i s navijákem.+ Jsem moc ráda, že vám chutná, Isamune. Ochutnejte i ty plněné okurčičky...a pověste mi, jak jste se seznámil s Molly a něco o cestování...Tedy, jestli se vám chce!
Nicolette

Příspěvekod Isamun » úte zář 07, 2010 8:13 pm

Nicol: olíbá Moll, pak si s ní sedne ke stolu, má ji z jedné strany, z druhé Nicol. Molly jsem potkal na plese. učil jsem ji valčík a úplně mne uhranula. je velice talentovaná žačka. sice mi trochu šlapala na nohy, ale jí by člověk odpustil všechno. chtěl jsem se jí dívat do očí, ale nešlo to. úplaně jsem propadl těm jejím ko..ééé...hmmm... kouzlům! vypráví a vzpomíná na ples.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » úte zář 07, 2010 8:18 pm

Sam: +Usedne vedle něj a poslouchá jeho zasvěcený výklad o seznámení s Molly.+ Myslel jste Mollyina prsa? +Zatváří se hrozně přísně mateřsky a pak vyprskne smíchy.+ Vždycky jsem jí říkala, že nemá...nebo má? teď nevím...nosit ty velký výstřihy. Je to zlatá holka a už si svoje prožila. Do které cestovatelské party patříte?...Znala jsem jednoho cestovatele...kdysi...+ trochu se ošije.+
Nicolette

Příspěvekod mollyz » úte zář 07, 2010 8:22 pm

+-Dělá, že Sama a Nicol moc neposlouchá, ale ve skutečnosti sleduje každé jejich slovo. Cpe se dobrotama, ochutnává oblíbené laskominy a když slyší, jak Sam mluví o jejích ko..., plácne ho pod stolem po stehně...a jakoby náhodou si rozepne ještě jeden knoflík u šatů.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette