Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Nicolette » stř lis 24, 2010 10:48 pm

Molly: +Vezme si sklenku a ťukne si s ní.+ Jsou to ještě mláďata. Ale i já za chvilku půjdu spát. Mám toho dost za dnešek.

Sam: Jste milý, Isamune, že tu kapitolu dočtete...+nemůže se na něj čtoucího vynadívat.+ :roll:
Nicolette

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 10:52 pm

Nicol: jen kývne ve smyslu "rádo se stalo" a čte a snaží se nezrychlovat. není mu moc pohodlné, jak si ho Nicolette prohlíží.

Molly: zdouší na ni dělat psí oči, že by taky rád svlažil ret i hrdlo :D .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 10:58 pm

Sam: +Chvilku zkouší balancovat sklenku na pravém ňadru, jak leží, ale pak jí podá Samíkovi, neboť vidí, jak po sklence toužebně hledí.+ Svlaž si ret, statečný čtenáři...+když mu podá sklenku, pomalu rukou pohladí pod knihou Samův klín a tutéž pak položí na již zmíněné ňadro.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 11:07 pm

Molly: sleduje její divadlo, až mu z toho zaskočí a poprská stránky knihy červeným vínem. snaží se je utřít rukávem a co nejrychleji dočíst poslední tři strany. před očima mu však místo písmen neustále defiluje již zmíněné ňadro a také to zatím opomíjené :lol: .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 11:18 pm

Sam: +Usměje se a podá mu kapesník, aby mohl zachránit knižní klenot. Vezme od něj zpátky sklenku, napočí do ní prst a pečlivě ho olíže od vína, pak sklenku postaví na stolek a znovu si nenápadně pohladí ňadro.+ Jsem moc zvědava, jak to dopadne...+prohodí konverzačním tónem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř lis 24, 2010 11:24 pm

Molly: podívá se po ní přimhouřenýma očima a skoro aniž by otevřel pusu zahučí. já v ím naprosto přesně, jak to dopadne! a jestli budeš zlobit, tak ti zase zmaluju zadek! nenápadně z náprsní kapsy vyloví pikantní fotku Moll s červeným zadečkem, tak aby ji ona viděla. dočte poslední větu a fotku si tam dá jako záložku. s klapnutím zavře knihu a protáhne se.

Nicpl: no, taky už bych šel do postele. dobrou noc a pěkný výlet. a tohle - ukáže knížku - si půjčím. aspoň se mrknu, jakl to dopadne a nacvičím si přednes.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř lis 24, 2010 11:38 pm

Sam: +Usměje se vesele a ruku z ňadra sundá a schová ji v klíně, kde ji pevně sevře nohama. Druhou rukou pak chce ukořistit knihu - tedy hlavně záložku. +

Nicol: Dobrou, Nicol...za pár dní se uvidíme!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Nicolette » stř lis 24, 2010 11:42 pm

SAm: +Sam dočte a Nicol se zvedne z křesla.+ Děkuji vám, Isamune. Dobrou noc. Ráno musím vážně brzy...+

Molly: Dobrou, zlato! Neztraťte se cestou! +oběma zamává jde spát.+
Nicolette

Příspěvekod Isamun » čtv lis 25, 2010 12:37 am

Molly: stačí mu zvednout ruku nad hlavu a Molly nemá šanci dosáhnout, ani když si stoupne na gauč a poskakuje. Sam si ji tak zálibně prohlíží - co všechno skáče s ní :D a pak poodejde od sedačky směrem k jejich pokoji. klidně hodí přes rameno. jdeš? nahoru? hajat? dobře pobaven její snahou zvedá obočí. počká na Moll a vezme ji za ruku. knížka záhadně zmizela. jdou spolu do jejich pokoje. co to mělo znamenat, najádo? ptá se Sam na to, co je očividnáé :* -s- :Love .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » čtv pro 09, 2010 4:40 pm

nechystá snídani - kafe, koláče, buchty, sýry a pečivo... pohybuje se nenuceně v ustrojení pro Fabienovu potěchu - stavařské přílbě a zástěrce roztomilé. když Fabien konečně slyší její volání, že je snídaně, a sdusá dolů, usmívá se na něj, zástěrka jí částěčně kryje ňadra a úplně klín.
dobré ráno, miláčku. všichni už jsou pryč a já jsem udělala snídani. doladí něco na stole a otoší se k němu zády, tak Fab vidí holý zadeček :D .
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette