Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Isamun » úte zář 07, 2010 8:24 pm

Nicol: ne, myslel jsem její kouzlo osobnosti, kouzlo úsměvu a všechna další kouzla. zálibně mrkne Molly do výstřihu, na kopretinku. patřím na Miracles, k partě Kanceláře Decidela & Eternity. to ale povídejte, o cestovatelích. já znám víc než jednoho. pojídá mňamky doporučené i náhodné a usmívá se na Nicol.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 07, 2010 8:25 pm

Tir: +Taky se nacpává a prověřuje možnost předčasného rozbalení dárku.+ Vážně bych ten dárek nemohl vidět už po dortu? Hele, ty tři se docela dobře bavěj, nemyslíš? A Sam s kolonou taky..počkají?! +Trošku zaváhá, neboť se na prověřování zralosti třešní a blům moc těší.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte zář 07, 2010 8:34 pm

Fab: asi by to po dortu šlo... chvíli tu posedíme... ale jestli chceš kolonu, já si s ženskýma vystačím. mají být ty fotky. dává si taky do nosu a sundavá fabienovi ruce ze sebe - ale nijak důrazně.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nicolette » úte zář 07, 2010 8:41 pm

Sam: +Trochu se ošívá, ale protože už od rána trošku popíjí vínko, nemá problémy se mu svěřit.+ Jmenoval se Monroe (+zaměstnám všechny :lol: +)..už je to hrozně dávno, přes třicet let....chvíli tady žil. Už si ani nevzpomínám, k jaké partě patřil. Moc mi toho o cestování řekl. Vlastně díky němu o něm vím...+mluví trochu tišeji, snad proto, aby jí neslyšel Fabien.+
Nicolette

Příspěvekod Fabien » úte zář 07, 2010 8:44 pm

Tir: +Pohoršeně na ní pohlédne.+ Přece vážně nechceš prohlížet s mámou a Molly moje starý fotky? Ještěřičko....lásko...ušetři mě! A po dortu...no já už jsem Samovi slíbil...+nějak se do toho zamotává+...to by asi šlo...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte zář 07, 2010 8:47 pm

Fab: no to si piš, že chci! a ušetřen budeš, když si, chlapci, půjdete hrát se sirkami a destilační kolonou do stohu. dopřej mi tu zábavu podívat se, jak ti to slušelo, když jsi byla malý. vždyť u toho nemusíš být. a víš, jak se pak na tebe budu těšit, na tebe velkého a v celé kráse?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 07, 2010 8:50 pm

Tir: Grrrrrrrrrr....no dobře. Máš kliku, že se Same je docela sranda, když mě zrovna nemlátí. ...Sirky, sirky...to mi připomíná, že už jsem dlouho nekouříl...

Molly: Moll!!!!!!!! Dej mi cígo! +Zahuláká.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » úte zář 07, 2010 8:55 pm

Fab: +Hodí po něm krabičku.+ Hele, proč si jednou nekoupíš svoje?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte zář 07, 2010 8:55 pm

Fab: tááák je hodnej! no jo, cigáro, viď? zavrtí hlavou.

Nicol: máte ty Fabienkovy fotky někde po ruce? myslím že ke kávě a dortu by se hodilo prohlídnout sije. on sice vyvádí, ale já se na to vážně těším!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » úte zář 07, 2010 9:00 pm

Nicolette píše:Sam: +Trochu se ošívá, ale protože už od rána trošku popíjí vínko, nemá problémy se mu svěřit.+ Jmenoval se Monroe (+zaměstnám všechny :lol: +)..už je to hrozně dávno, přes třicet let....chvíli tady žil. Už si ani nevzpomínám, k jaké partě patřil. Moc mi toho o cestování řekl. Vlastně díky němu o něm vím...+mluví trochu tišeji, snad proto, aby jí neslyšel Fabien.+

Nicol: Monroe? hmm, to mi nějak nic neříká. no, těžko je znát všechny... taky je to už dávno. klidně toho mohl necht, než jsem já začal. pokrčí rameny, dělá jakoby nic, ale dost pozorně Nicol sleduje. ono je těžké to vyprávět někomu, kdo nemá ty zkušenosti. zkuste popsat hudbu někomu, kdo neslyší...
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette