Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » ned říj 03, 2010 10:45 pm

Molly: chová a drží si na sobě gumovou dračici. hádej, můžeš třikrát, Molly! je dost spokojený a ňufá jí ouško.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned říj 03, 2010 10:56 pm

:lol: :lol:

Sam: Asi vichřice...a před ranní kávou..?!+ Odtuší a otírá se mu o vousatou bradu.+ Líbí se mi, když se moc neholíš.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned říj 03, 2010 11:10 pm

Molly: ne, to byl hurikán! vichřice je mnohem pomalejší. směje se. mě taky. stačí, že se meju, ne? ještě holit... utahuje si z ní, ale je polichocen. v tom mu zase zakručí v břiše. byl jsem podveden! slíbili mi snídani, ale nechají mne hladovět! a abstinovat od kofeinu... skučí a malinko ji rafne do ramene.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned říj 03, 2010 11:17 pm

:oops: :oops: ;)

Sam: Au! Už mě zase koušeš! Ty jsi vážně hladový! A to tady máš takovej švédskej stůl!+ Nahmatá na táce nějaký chlebíček.+ Do toho kousej! Mě mazli!+ Ale kávová abstinence je příliš silná. Moll se sveze vedle Sama a teď už soustředěně nalévá kafe do lavorků.+ Mytí dobrý, parfém taky...a kafe...+slastně se nadechne kávové vůně a strčí i Samovi pod nos.+ Dneska s cukrem...vážně vypadáš dóóóst vyčerpaně!+ Utahuje si z něj taky.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned říj 03, 2010 11:21 pm

Molly: jí a pije kafe velice lačně. na chvilku skoro zapomene na Molly, jak doplňuje energii.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned říj 03, 2010 11:31 pm

Sam: +Opře se o ozdobné čelo postele a labužnicky vychotnává kávu. Zobne z tácu kus narozeninového dortu, neboť cukry jsou základem spokojeného a aktivního dne (teda hned po ranním sexu :lol: ).+ Pomůžeš mi někdy přes den česat jabka? Slíbila jsem to.+ Hladí Sama chodidlem po tetování a dost si užívá ranní pohody.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned říj 03, 2010 11:33 pm

Molly: jasný. chytí ji za nožku a opatlá jí palečky krémem z dortu a pak jí ji olizuje. natrhám ti jablek, co budeš chtít!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned říj 03, 2010 11:41 pm

Sam: +Lechtá jí to a tak nohou každou chvíli ucukne, takže jsou od krému za chvilku oba.+ Jabka na štrůdl, na marmeládu a skvělá jsou i do pudinku!...Samíku! Slíbil jsi mi pudink! Kdy se ho dočkám? Nebo to byly jen sliby plané? +Přejede mu upatlaným palcem levé nohy přes bradavku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon říj 04, 2010 5:52 am

Molly: drží ji za nožku, olizuje a přikyvuje. jabka na řízky, jakbka na guláš... když ho opatlá na prsou, teda! dospělá osoba a chová se jako čuník! chňapne ji a rafne do palce. pak je načapán s pudinkem. to že jsem slíbil? nebylo to podmíněno něčím? třeba, že budeš hodná? drží jí už dočistaolíbanou a olízanou nožku a hladí jí lýtko a koleno.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 04, 2010 3:39 pm

Samík: Jak jako něčím podmíněno? To jako, že hodná nejsem? Nebo jako, že si musím pudink zasloužit? +Zatváří se uraženě.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette