Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » pát pro 10, 2010 1:06 pm

Tir: +Sejde dolů, náruč plnou vnadidel, které tir rafinovaně rozmístila po schodišti.+ Dobré r...+ráno mu zaskočí v krku, protože zaostří na svítící Tiragin zadeček a na pokrývku její hlavy. Oblečky mu vypadnou z ruky a čelist mu poklesne.+ Co...?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 10, 2010 7:34 pm

Fab: (svítící zadeček? copak je světluška? :lol: ) ohlédne se po něm, co že nic moc neříká. co? snídaně přece! ukáže na stůl a skoro starostlivě k němu jde a pohladí ho po tváři. je ti něco? myslela jsem, že se nasnídáme. že tě budu krmit... dá mu malou něžnou pusu na nos.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát pro 10, 2010 8:13 pm

Tir: +Stojí jako socha a nemůže se ani pohnout ani promluvit. :lol: Má pořád pocit, že se mu to jen zdá, že něco tak krásného a vzrušujícího se přece nemohlo přihodit jemu a ještě k tomu doopravdy :lol: .+ Snídaně...+vypraví ze sebe namáhavě a nechá se vést jako telátko ke stolo a nemůže přitom spustit oči ze zástěrky, helmy a světlušky... :lol: :lol: :Love +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 10, 2010 10:14 pm

Fab: jemně ho zatlačí do židle a naloží mu koláčky na talíř. kávu už má nalitu. posadí se mu na klín a začne ho krmit. mezi podáváním soust a hrnečku - upíjí oba z jednoh - mazáním rohlíčku a podobně, ho hladí a ňuňá hezky.je hrozně hodná, akorát když se k sobě nakloní hlavami, ducne Fab do helmy :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 10, 2010 10:23 pm

Tir: +Pořád si připadá jako v mátohách. Dělá přesně to, co mu Tir naznačí, že má dělat. Poslušně žvýká koláčky :lol: a až drcnutí do helmy ho trochu probere. Na chvilku přestane přežvykovat a začne rukama zkoumat helmu i zástěrku. Prsty prozkoumá zapínání (tedy rozepínání a rozvazování) a pak se vzmůže na první ranní větu.+ Vážně už jsme tady sami? :mrgreen:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 10, 2010 10:34 pm

Fab: krmí ho jako ptáčátko. dá si kousek koláče do úst a předá ho do jeho rtů. na dotaz povzdychne ztěžka, jako osudově. jenom my a králíci... jinak pusto a prázdno.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 10, 2010 10:40 pm

Tir: Hmmm..+vezme soustíčko z jejích rtů a políbí ji zlehka.+ To je ale strašné..takhle osamělí, opuštění. A ještě musíme zkontrolovat celý dům, jestli se v něm...teda jestli je v něm všechno v pořádku!+ říká to též hrozně osudově a objíždí okraj zástěrky, což je zcela přesně přes Tiraginu bradavku. :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 10, 2010 10:44 pm

Fab: vážně přikývne a taky osudovým hlasem pronese. ano. ohledat celý DŮM - to rozhodně! posune mu ruku z bradavky na nevinnější místo. a když se on zase vrátí na výchozí stanoviště, opět mu ruku sundá a dá mu do ní kus koláče. :lol:
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 10, 2010 10:58 pm

Tir: +Tahle hra se mu nelíbí.+ Tak to ne! Když snídat, tak pořádně! +Odloží koláč, popadne tir, vysadí ji na stůl, kde ji položí mezi všechny ty ranní dobroty. Pak vezme již zmíněné pečivo a drolí ho Tir po těle. Samozřejmě, že předtím rozváže zástěrku! :lol: Když je rozdrobeno, jme se ony kosky z ní ústy sbírat.+ :twisted:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 10, 2010 11:05 pm

Fab: šklebí se a stěžuje si. to se mi nelíbí... ty drobky mě svědí a koušou... kňučí. já už jsem úplně hodná, ale nedrob na mě, Fabísku... škemrá když budeš taky hodnej, půjčím ti helmu! zkouší to. :lol:
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette