Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » pon pro 13, 2010 11:17 pm

Tir: Ale já přece nezlobím! Jak nebudou tunely? Já sem hrozně hodnej! +chabě se brání a fascinovaně sleduje kapku marmelády jako Morušák syrovou kotletu. :lol: Po chvilce to nevydrží a dost náruživě olízne postižené ňadro.+ Zbylo ti tam kus marmošky...+ vysvětluje a čistí jako o život. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon pro 13, 2010 11:21 pm

Fab: ona zase fascinovaně hledí, jak ji čistí jazýčkem zrovna jako kočičák. slastně vzdychne a vyšponuje se tak,l aby pod Fabienův jazyk přišla bradavka. taky nevím, jak by nebyly tunely... pronese hrozně upřímně, když je olizována atuhnou ji obě, nejen olizovaná bradavka.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon pro 13, 2010 11:29 pm

Tir: Ty máš ale divný nápady, ještěřičko! + mručí do jejího ňadra a pak si všimne, že to druhé je takové opuštěné a lehce políbí jeho bradavku a pak ji vezme do úst a rukama hladí Tiragina žebra a boky a zdá se mu, že jestli brzy nebude moct zkontrolovat tunel, bude ztacen! :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon pro 13, 2010 11:35 pm

Fab: ňadra se jí zvedají a klesají přerývaným dechem a hladí Fabiena po tvářích a vlasech a dlaněmi sjede i na ramena a záda. nápadů spousta, Fabísku... zavzdychá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 13, 2010 11:42 pm

Tir: Tak sem s těmi dobrými..miláčku! +3eptá jí, zvedne ústa od jejích ňader, najde její sladké rty a hluboce ji políbí. Rukama jí cuchá vlasy, zaplétá do nich své prsty, pak hladí její záda až k zadečku, kde objížjí dlaní jeho tvar a stále se nemůže odtrhnout od jejích úst. :* +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon pro 13, 2010 11:48 pm

Fab: spustí nohy tak, aby se dokázala postavit pevně na zem a odrazí se tak, že přemístí zadeček z Fabienova klína na desku stolu. za sebou rukou odsune talíř a jídlo stranou, zvedne nohy a položí chodidla Fabovi na kolena a trochu rozevře stehna. jeden lepší, než druhý, lásko.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 13, 2010 11:57 pm

Tir: Jistě, tento nápad považuji za mnohem zajímavější!+ souhlasně zamručí při pohledu na vjezd do tunelu :lol: , který se tu před ním rozevřel. rukama i ústy mapuje cestu k němu - po stehnech své dívky pomaličku se sune, jazykem maluje ornamenty a vůbec nemá hlad! ;) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 14, 2010 7:03 am

Fab: opře se dlaněmi o stůl za záday a užívá si jeho "vyměřovací práce". po chvíli mu přehodí jednu nohu přes rameno a tím si ho přitáhne blíž ;) .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 14, 2010 10:19 pm

Tir: +Nechá se strhnout přímo k vjezdu a zkoumá přístupnost tunelu a jeho nejbližší okolí. Musí konstatovat, že je tu značně vlhké prostředí a tudíž jako správný tunelář musí postupovat s maximální opatrností.+ :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 14, 2010 10:32 pm

( :? hlavně jestli má vhodnou pracovní obuv schválenou do vlhka a podle směrnic!)

Fab: sotva udrží rovnováhu na desce stolu. snaží se ukotvit co nejpohodlněji a nejbezpečněji, aby mu mohla nabídnout poněkud neformální snídani :D. okolí i tunel jsou uživatelsky příjemné :)!
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette